לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-01-2008, 13:54
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
פיגוע בקיבוץ שלי

אני פשוט לא מאמין!! הם עברו כל גבול!! לקסאמים התרגלנו.... אבל לרצח בדם קר של בנאדם שלא קשור בכלל לסכסוך שלנו איתם אסור לעבור בשתיקה.
אותו ילד בא לישראל מתוך רצון לתרום למדינה הזו בלי שום תמורה בהתנדבות ולא להלחם, ואנחנו שולחים אותו חזרה הביתה בארון... איך אמא שלו תרגיש?
הוא היה כזה ילד..., הפעם האחרונה שראיתי אותו זה היה במסיבת 18 שלי... פשוט עצוב לחשוב על זה...
אני מרגיש שהמדינה שלי הפקירה אותנו פשוט, הומניות מוגזמת כלפי האוייב ושכחו את האזרחים...
האוייב מקבל הרגשה של הכל מות.... זכויות האוייב הפכו להיות מעל לזכויות האזרח, במדינה אחרת זה לא היה קורה...
צמרמורת נוראית כמו שמרגישים כשמסמר חורט על זכוכית, זאת המדינה שלי?
לאן הגענו אני שואל? איפה הדרישה שלנו לריבונות על שטחינו? בשום מקום אחר זה לא היה נסבל!!
די כבר להיות יפי נפש כלפי האוייב ושונאי האחר בישראל.
די לשנאה בין דתיים וחילוניים, די לשנאה בין האשכנזים לספרדים, תתאשתו כבר אנחנו על סירה אחת!
אנחנו מחזקים את מי שעומד מולינו ומחלישים את עצמינו, הקרע הזה בעם שלנו מיותר, ומה שקרה כאן אצלי בבית היום זה תוצאה של זה...פשוט עצוב וחבל...
ואף אחד לא יכול להגיד לי שאני מדבר בשם הימין, אני קיבוצניק, חניך בנוער העובד...
אבל היום אני מרגיש שטעיתי... אין עם מי לדבר...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-01-2008, 15:46
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אנחנו כולנו מסכימים איתך...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "פיגוע בקיבוץ שלי"

אסור לנו ללכת כל אחד לעצמו. כולנו צריכים להשתתף ולהיות מודעים לצרותיהם של כל יהודי במדינה, ופגיעה בכל יהודי וידיד של עם ישראל צריכה להיחשב כפגיעה בנו אישית.

אם יורים על שדרות והקיבוצים יעמדו מהצד כאילו לא ירו עליהם, ואם יורים על הקיבוצים ואנשי תל-אביב יעמדו מהצד, ואם יש פיגועי התאבדות בתל-אביב וזה לא נוגע לשאר המדינה, ואם יורים על יהודים בחברון ושאר המדינה תעמוד מהצד, ואם פוגעים במשתפי פעולה הפלשטינים שמשתפים פעולה איתנו והם בעלי ברית שלנו לנשק, וכל המדינה שותקת ולא אכפת להם, או-אז אין טעם למדינת ישראל כמדינה יהודית.

אם יורים או פוגעים באחד מאיתנו זה מחייב אותנו כאילו פגעו בכולנו.

וצריכים לזכור את זה לא רק מתי שקורה צרה לנו, לקבוצה שלנו, אלא גם אם זה קורה לקבוצה יהודית השונה בהשקפותיה לגמרי מהקבוצה שאליה אנו משתייכים. כולנו עם אחד.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 15-01-2008 בשעה 15:53.
ישן 15-01-2008, 23:22
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "תשמע..."

בסך הכל הערכים של הנוער העובד מחנכים לתיקון החברה שבה אנחנו חיים ושואפים ליצור חברה טובה יותר...
תמיד האמנתי בדיאלוג בין אנשים בכל תחום... אבל תמיד הייתי גם הגבול הימני בין חברים שלי בתנועה...
אבל אף פעם לא באמת הייתי "ימין"... גם היום אני מאמין בפתרון של שתי מדינות לשני עמים... הבעיה שהיום אני יודע שהצד השני לא באמת רוצה את זה... עולה השאלה עכשיו "מה יהיה", כי אם אין שלום, אז המאבק ימשך....
לפעמים אני מתחיל להרגיש שאיבדתו את הלב הציוני, והתחלנו להתייחס למדינה שלנו כאל מובן מאליו וזה עצוב...
אולי אני באמת הציוני האחרון שנשאר? הכוונה לציוני אמיתי ולא רק כזה שאומר שהוא ציוני ומצדיק את האוייב...
יצרנו לנו הרבה קהילות יריבות במקום להיות מאוחדים, מתעסקים בעדות וגזענות במקום לצור עם אחד וחזק, שיחייה במדינה שכל כך רצה להקים, העם שבא מכל מקום בעולם כדי לבנות גן עדן במדבר ושילם על כך בחייהם של רבים. אני אולי ממש לא דתי, אבל הזכות שלי על הארץ הזו נובעת מההסטויה כלומר התנ"ך ומהאמונה שלי בעם היהודי, אני לא מדבר על אמונה בה' אלא על דבר הרבה יותר בסיסי האמונה באדם הזה שקורא לעצמו יהודי...
אין לנו ארץ אחרת בסך הכל... אין לי לאן ללכת אם אני לא אהיה פה...
עד כמה שהכל פה רע, אין לנו משהו טוב יותר מזה...
אנחנו חייבים לשאוף לשלום ולהמשיך להלחם על הבית בכל הכח, היום הזה אולי באמת לקח אותי קצת ימינה
ואני באמת אחשוב איזה פתק לשלשל בתיבה של הקלפי...
אז לשאלתך הבנתי את זה לא רק היום, היום פשוט הודתי שטעיתי, אני כבר לא מרכז -שמאל מתון היום אני מרגיש יותר ימין, הבנתי שנכון להיום אין לנו עם מי ועל מה לדבר, אז נשאר לנו רק להלחם, ואם כבר להלחם אז להלחם חזק, כדי שיהיה לנו כמה שפחות הרוגים...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר