לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-01-2008, 12:45
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
נעצרת - הופשטת!

"שוטרות הפשיטו אותנו וערכו עלינו חיפוש"

שבע קטינות שנעצרו בפינוי מאחז ליד בית אל, טוענות שעברו התעללות בתחנת המשטרה. "שוטר נכנס לחדר בזמן החיפוש"

שבע בנות קטינות, שנעצרו במהלך פינוי המאחז "גבעת האור" שליד בית אל לפני כשלושה שבועות, טוענות כי כשהובאו למעצר בתחנת המשטרה בנימין, שוטרות הפשיטו אותן וערכו חיפוש על גופן וכי שוטר גבר נכנס לחדר בזמן החיפוש. הבנות טוענות כי השוטרות חיפשו סמים על גופן. הן גם טוענות כי היו באזיקים בזמן החיפוש וכי לא ניתנה להן אפשרות ללון בלילה הראשון למעצר. כך נודע לוואלה! חדשות.

המשך הכתבה:
http://news.walla.co.il/?w=//1222010

אולי היה כדאי לאותם אלו שזימרו באוזני הבנות "נעצרת - ניצחת" שתהליך המעצר עלול להיות לא נעים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2008, 03:07
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "האיזכור של חרדים הוא פרובוקטיבי גרידא"

האוייב מספר אחת שלי שוכן בתוכנו...ולא במדינות ערב לצערי....

כרגיל,ל"הגנה על הערבי" אין קשר פה.מה שמודגש כאן,היא העובדה שללא קשר לנושא,בן אדם שזקוק לטיפול פסיכולוגי מעביר את הנושא ומתחי לקשקש על "זה מתחיל להיראות כמו במדינות ערב"(כאילו פאק! מה הקשר לפה???סתם הכנסה של פרופגנדה אבל כמובן שהוא בצד הטוב של המפה על פי רוב האנשים פה אז כרגיל זה קשור.לכתוב ה"שמאל אשם" תמיד יהיה קשור,אבל ברגע שאני מחזיר באותו מטבע בנוגע לנושא כאוב בחברה החרדית היינו,אונס ופדופיליה,אז פתאום אני "תמיד מגיע לנושא החרדי" ובעצם שאני ממש לא התכוונתי להגיע לשם.אני רק המראה בסיפור.

בשביל להבין ראש "שמאלני" וראש בכלליות צריך מישהו עם איי קיו תלת ספרתי ומישהו עם בגרות.

you my dear,lacks both.

ישן 16-01-2008, 22:56
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
נו, לפחות שתי מילים באגלית אתה יודע
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "האוייב מספר אחת שלי שוכן..."

האויב מספר 1 של ישראל הם הערבים, אבל ירודים כמוך תמיד מפנים את האצבע לאותו כיוון. שורה תחתונה, לימדו אותך לשנוא את עמך אז ברור ש"הערבים הם לא הבעיה". אתה מעז לכתוב על האיזכור של הערבים וכמה רע וצפוי זה מהימין, אבל בסופו של דבר - עשית אותו הדבר. אתה יותר גרוע - גם בא בביקורת וגם חוטא באותו החטא (כן, אתה מגוחך).

בקשר לאייקיו, אני ממש לא מתייחס לדברי ילדים בפעוטון, שגדלו על שטיפת המוח של הוריהם כי הם חסרי יכולת חשיבה עצמית. מה שכן, בשביל לחקור את הראש שלך, מספיק אייקיו של חרגול. ואם אפשר, בקשה אישית, תראה לי עוד מיכולות האנגלית הגבוהות שלך.

ישן 16-01-2008, 23:57
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "נו, לפחות שתי מילים באגלית אתה יודע"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EtEoR
האויב מספר 1 של ישראל הם הערבים, אבל ירודים כמוך תמיד מפנים את האצבע לאותו כיוון. שורה תחתונה, לימדו אותך לשנוא את עמך אז ברור ש"הערבים הם לא הבעיה". אתה מעז לכתוב על האיזכור של הערבים וכמה רע וצפוי זה מהימין, אבל בסופו של דבר - עשית אותו הדבר. אתה יותר גרוע - גם בא בביקורת וגם חוטא באותו החטא (כן, אתה מגוחך).

בקשר לאייקיו, אני ממש לא מתייחס לדברי ילדים בפעוטון, שגדלו על שטיפת המוח של הוריהם כי הם חסרי יכולת חשיבה עצמית. מה שכן, בשביל לחקור את הראש שלך, מספיק אייקיו של חרגול. ואם אפשר, בקשה אישית, תראה לי עוד מיכולות האנגלית הגבוהות שלך.

מפנה אצבע?היכן?

אמרתי את מה שיש לי לומר.ראיתי איזכור על ערבים במקום שאינו קשור והבאתי למגיב תמונת מראה שגם אני יכול לדחוף נושא שאינו קשור בשביל שיראה כמה הוא מגוחך(מכאן הסיבה למה עשיתי בדיוק כמוהו).

את "יכולות האנגלית שלי" נשאיר בצד בינתיים כשם שסתם באת להראות כאילו אתה יודע משהו פה(ספק עצבני על ההערה הצינית?) ומצהיר כרגיל את ההצהרות הרגילות של "הערבים אוייב" וכו' וכו' בעוד שאתה מתעלם מכך שגם אצל יהודים יש אונס,ביזה,רצח,שוד(תתפלא לראות כמה מאפיונרים צעירים חובשים כיפה של נחמן).זה הרושם המתקבל ממה שמדינאי אומר על הערבים:"זה מתחיל להיראות כמו במדינות ערב"-בישראל אין אונס? מה זאת ההתנשאות הזאת?זה שהם האוייב לא אומר שאנחנו יותר טובים מהם.במקרה זה לא היה מקום להכניס את ההתנשאות על הערבים כשם שמדובר סה"כ בחקירה של בנות 14 שהתפשלה.

אבל כל עוד תחזיק בדעות הנכונות,אתה יכול לדחוף דברים שאינם קשורים לפורום אה?

ישן 17-01-2008, 17:05
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בוא נגיד ש2 הצדדים לא צודקים או חכמים במיוחד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "נעצרת - הופשטת!"

מצד המתנחלים שולחים ילדות צעירות להיות בבית מעצר וממשיכים להתעקש שלא להזדהות.
המציאו מין "משחק " מחבואים אידיוטי שבו עוברים על החוק ולא מזדהים ומבקשים מצד שני הזדהות מצד השלטונות בכך שמדובר בקטינות ורוצים רחמנות עליהן. משהו בין הזוי למטופש והכי גרוע שההורים מאפשרים לנערות הללו את הטשפות הזאת ואף משתתפים במהלך.
האמת, קשה לי להבין את עומק הטפשות. אולי אצלי משהו בהבנה לא בסדר.
מצד שני, משטרת ישראל ובתי המשפט.
הרי אתם יודעים בדיוק מה הולך להיות. כבר הייתם בסרט הטורקי המטופש הזה בעבר (ההנתקות ופינוי עמונה ועוד כאלה) תהיו קצת יותר חכמים.עיצרו את הילדות ל24 שעות ואז שחררו אותן ובאמצעים מודיעיניים טפלו בצד המשפטי מאוחר יותר. מה קרה? בצורה שזה מתנהל -העקשנות המשטרתית והמשפטית משחקת לידי הבנות והוריהן והן הופכות להיות מודל לחיקוי וגיבורות במגזרן.
קצת שכל רבותי לא יזיק. אפשר לטפל בהורים שהם האפוטרופסים ועוד דרכים. ולא עם הראש בקיר.

ישן 17-01-2008, 19:39
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אכן, הטיפול מצד המשטרה ומערכת המשפט הוא לא אופטימלי.
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי פשוט שמתחילה ב "בוא נגיד ש2 הצדדים לא צודקים או חכמים במיוחד"

אני בטוח שהיה ניתן להפעיל לחץ גדול יותר על ההורים על מנת שיזהו את ילדותיהם המתוקות וימנעו את המעצר המיותר.

נושא הזיהוי הוא בעייתי מפאת העובדה שכחלק מהחוקים העומדים להגנת האזרח יהיה על המשטרה להוכיח בהליך משפטי לא רק את אשמתן של הנערות אלא גם את השאלה האם אותן נערות שנעצרו הן אותן נערות שעומדות כרגע למשפט.

ברגע שמדובר בקבוצה קטנה של נערות, בתקופה רגועה (מבחינת פינוי מאחזים וישובים) בה אנחנו נמצאים כיום, זה לא נראה בעל משמעות.

אולם במידה ותהיה תנופה גדולה יותר של פינוי והמדיניות הרווחת תהיה שחרור לאחר 24 שעות גם ללל זיהוי, הסיכוי שבסופו של דבר יוגשו כתסי אישום נגד פורעי החוק והם יבואו על עונשם יהיה קטן מאוד עקב העומס הרב שהדבר יגרום על המערכת המשפטית.

ישן 17-01-2008, 20:13
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אכן, הטיפול מצד המשטרה ומערכת המשפט הוא לא אופטימלי."

מדובר בהיאחזות בקש.
כלומר, המשטרה ובית המשפט יודעים היטב את זהות הנערות. ממילא אין לנערות הללו בהיותן קטינות מתחת לגיל 16 ת"ז ועפ"י בני המשפחה שבאים לבקר ומזוהים במדויק -המשטרה יודעת אל נכון את זהות הנערות.
גם אם היו עוצרים עבריין צעיר בן 14 -אין לו ת"ז וגם ההזדהות שלו בפני ב"כ המשטרה אינו חוקי /מושלם ללא זהוי מבוגר בעל ת"ז .
לכן כל ההתעסקות עם נושא הזיהוי קשור יותר לרצון המשטרה להצר צעדי הבנות ולהציק להן מאשר האמת המוחלטת. בדיוק כמו ההתאנות הפיזית לנערות .יש כאן זריעת זרעי רוע של טפשות שתניב בעתיד (אם ידרשו לפינוי גדול) פירות באושים של הפיכת הנערות הללו לגיבורות בעיני צחברותיהן.
הרבה יותר חכם היה להביא את ההורים שבאים לבקר את בנותיהן -והם האפוטרופסים החוקיים עליהן ואם הם נדרשים להזדהות עפ"י כל דין הם חייבים ואותם להביא למשפט על הזנחת הבנות ולקנוס אותם כהוגן. תאמין לי אחרי פעמים שלוש -הכיס יכאב להם מאד ויפסיקו עם השטויות.
תחשוב על זה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:09

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר