16-01-2008, 23:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.01.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי EtEoR
האויב מספר 1 של ישראל הם הערבים, אבל ירודים כמוך תמיד מפנים את האצבע לאותו כיוון. שורה תחתונה, לימדו אותך לשנוא את עמך אז ברור ש"הערבים הם לא הבעיה". אתה מעז לכתוב על האיזכור של הערבים וכמה רע וצפוי זה מהימין, אבל בסופו של דבר - עשית אותו הדבר. אתה יותר גרוע - גם בא בביקורת וגם חוטא באותו החטא (כן, אתה מגוחך).
בקשר לאייקיו, אני ממש לא מתייחס לדברי ילדים בפעוטון, שגדלו על שטיפת המוח של הוריהם כי הם חסרי יכולת חשיבה עצמית. מה שכן, בשביל לחקור את הראש שלך, מספיק אייקיו של חרגול. ואם אפשר, בקשה אישית, תראה לי עוד מיכולות האנגלית הגבוהות שלך.
|
מפנה אצבע?היכן?
אמרתי את מה שיש לי לומר.ראיתי איזכור על ערבים במקום שאינו קשור והבאתי למגיב תמונת מראה שגם אני יכול לדחוף נושא שאינו קשור בשביל שיראה כמה הוא מגוחך(מכאן הסיבה למה עשיתי בדיוק כמוהו).
את "יכולות האנגלית שלי" נשאיר בצד בינתיים כשם שסתם באת להראות כאילו אתה יודע משהו פה(ספק עצבני על ההערה הצינית?) ומצהיר כרגיל את ההצהרות הרגילות של "הערבים אוייב" וכו' וכו' בעוד שאתה מתעלם מכך שגם אצל יהודים יש אונס,ביזה,רצח,שוד(תתפלא לראות כמה מאפיונרים צעירים חובשים כיפה של נחמן).זה הרושם המתקבל ממה שמדינאי אומר על הערבים:"זה מתחיל להיראות כמו במדינות ערב"-בישראל אין אונס? מה זאת ההתנשאות הזאת?זה שהם האוייב לא אומר שאנחנו יותר טובים מהם.במקרה זה לא היה מקום להכניס את ההתנשאות על הערבים כשם שמדובר סה"כ בחקירה של בנות 14 שהתפשלה.
אבל כל עוד תחזיק בדעות הנכונות,אתה יכול לדחוף דברים שאינם קשורים לפורום אה?