לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-01-2008, 20:04
  net234 net234 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.08
צריך עזרה במיונים למודיעין..

אז הסיפור שלי הולך ככה:
דבר ראשון אני רוצה לציין שמה שאני רוצה לעסוק בו בצבא זה תכנות בשפות עיליות.
עכשיו אני במיונים למודיעין. היו לי מבחנים לגאמא שבהם עברתי תשלב הראשון אבל נפלתי בשלב של הראיון המקצועי כי באמת אין לי את הידע הנדרש.
אז כרגע נשארתי במיונים לשחקים שבו עברתי מבדקי קצונה ואני ממוין לאח"ם.
אין לי מושג מה הולך במסלול הזה ומה אני יעשה. השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות? יש את ממר"ם, שקיבלתי "תכניתן" במנילה וסימנתי את זה, אבל לפי מה שהבנתי אני לא יקבל לזה זימונים כל עוד אני במודיעין. אז מה עדיף לי בעצם? אח"ם או ממר"ם?
בנתיים אני נשאר במודיעין ולא רוצה לחתום ויתור כי זה צעד גדול ואני לא רוצה סתם לוותר על האפשרויות שלי. רק שאלה קטנה למי שיודע - עד מתי אפשר לקבל זימונים לממר"ם?
תודה מראש לכל מי שיעזור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-01-2008, 21:07
צלמית המשתמש של maxim k
  maxim k maxim k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.06
שלח הודעה דרך MSN אל maxim k
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי net234 שמתחילה ב "אבל מודיעין מקפיא אותך וממר"ם..."

כן אבל עד כמה שאני יודע שחקים זה יוצא דופן מכיוון שזה התנדבותי. רצ"ב ציטוט מאתר חיל המודיעין

ציטוט:
תהליך האיתור והמיון לפרויקט "שחקים" פרוייקט שחקים הינו פרוייקט יוקרתי לתפקידים איכותיים בחיל המודיעין. בעקבות הצורך למצוא במיוחד לפרוייקט זה את המתאימים ביותר לתפקיד מתבצע לפרוייקט זה מסלול מיון שונה מליתר מסלולי האיתור:

• יצירת קשר ראשוני - בתחילת י"ב יקבלו תלמידים שעומדים בקריטריונים הראשוניים שמציב חיל המודיעין שאלון אותו ימלאו באמצעות המענה הקולי של יחידת האיתור.
  • מבחני התאמה ראשוניים - המועמדים מזומנים למבחני התאמה ראשוניים, הכוללים מבחנים קוגניטיביים. לאחר המבחנים ינותבו המועמדים למסלולים בפרויקט.
  • מבחני מצב קבוצתיים - מועמדים לחלק מהמסלולים בפרויקט ידרשו לעבור מבחני מצב בהם תבחן יכולתם האישית ויכולת השתלבותם בקבוצה.
  • מבדקי קצונה - כל המועמדים שעברו את מבחני ההתאמה הראשוניים (ובמידת הצורך את מבחני המצב) יזומנו למבחני התאמה לקצונה.
  • ראיונות אישיים - בראיונות האישיים מראיינים נציגי היחידות השונות. השאלות הנשאלות בראיון עוסקות בעיקר במידע על הרקע של המועמד, אישיותו ורמת המוטיבציה שלו. במהלך הראיון תוכלו לשאול שאלות לגבי תהליך המיון והמסלולים אליהם אתם מיועדים.
  • תחקיר בטחוני - כל מועמד ומועמדת לשירות בחיל המודיעין חייבים לעבור תחקיר ביטחוני.
מועמדים שעברו את כל שלבי המיון ידורגו על פי מידת התאמתם לשירות במסלולים השונים. מועמדים בעלי דירוג גבוה הם בעלי סיכויים גבוהים יותר להשתלב בחיל.

יודגש כי מסלול חמ"ן שחקים, מתוך היותו מסלול התנדבותי, הינו המסלול היחיד בו ניתן להתמיין במקביל לכלל המסלולים אותם מציע צה"ל.

http://www1.idf.il/aman/Site/spotti...009&docid=42009
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר