18-01-2008, 00:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.01.08
|
|
|
מכתב למפקד הבסיס שלי.
אני משוחרר כשנה(הייתי בחיל האויר) ובוא נגיד שלא מצאתי את עצמי באזרחות, עכשיו אני רוצה לחזור לקבע.פניתי למפקד שלי שיבדוק לי את האפשרות של החזרה,והוא התחיל להמציא כל מיני דברים שלא צריך אנשים עכשיו,(אבל זו סתם המצאה כי כל הזמן צריך אנשים חדשים).
נראה לי שהמניע שלהם הוא לא מניע מקצועי,אלא יש משהו מאחורי הקלעים שאני לא יודע.לכן החלטתי לכתוב מכתב למפקד בסיס מה דעתכם על המכתב יש משהו לשפר להשמיט להוסיף תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי
לא מצליח להעלות בצורה ברורה מישהו יודע למה?
[font='Arial','sans-serif']לכבוד *** [/font]
[font='Arial','sans-serif']מפקד כנף ***[/font]
[font='Arial','sans-serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']הנדון:בקשה לעזרתך לחזרה לשירות קבע בבסיס.[/font]
[font='Arial','sans-serif']1.ראשית תרשה לי לפתוח בברכות לרגל כניסתך לתפקיד כמפקד [/font]
[font='Arial','sans-serif']2. מפקדי היקר שלום רב שמי ******** מ.א *******, חייל משוחרר כשכנף ***. נה.במהלך השירות הייתי מוצב בטייסת תחזוקה בגף חימוש במחלקת כלי ירי ואט אט התקדמתי בסולם הדרגות,וקיבלתי מינוי של ראש צוות בגף. ראיתי בשירות שלי כשליחות לאומית,ועשיתי ככל יכולתי לשרת את המדינה נאמנה.סמוך ובטוח שיש לי עוד מה לתרום למדינה הן מניסיוני,הן מיכולתי והן מרצוני.[/font]
[font='Arial','sans-serif']3.בעת האחרונה גמלה בליבי ההחלטה לחזור לשירות קבע בבסיס. סיבות רבות היו להחלטה ולא אסתיר ממך שאחת מהן היא הראיון עמך לאחד העיתונים בחג סוכות,שבהחלט היה לו השפעה מכרעת על ההחלטה.אך מעל לכול בולטת המציאות היומיומית בה אנו חיים,נוכח האיומים ההולכים ומתגברים באזור סבור אני שאנו עומדים בפתחה של תקופה חשובה לעתיד עם ישראל. [/font]
[font='Arial','sans-serif']4.לאחר ההחלטה פניתי למפקדי הישיר בבקשה שיבדוק לי את האפשרות לחזרה, הוא אכן חזר אלי בתשובה חיובית לאחר כמה ימים,לתפקיד של ראש צוות בטייסת ***.אולם לפתע חלה נסיגה מן ההחלטה מסיבה שאיננה ברורה לי.קיבלתי החלטה זו ברוח טובה וביקשתי ממנו שיבדוק לי במקומות נוספים בבסיס את הצורך באנשי קבע,אך עד היום לא קיבלתי ממנו מענה.עכשיו שהתשובה מבוששת לבוא חש אני שרק אדם בדרגתך ומעמדך יכול לסייע לי.[/font]
[font='Arial','sans-serif']5.חשוב שאביא לידיעתך את העובדה שלפני השחרור שלי היו לי הצעות להמשיך לשירות קבע,אולם דחיתי את ההצעה בעיקר עקב לחץ מצד בני המשפחה וכיום מצטער אני על החלטה זו.ההצעות היו רבות ומגוונות מראש צוות בטייסת *** ועד איש קבע בגף חימוש,ניסו בכל מיני דרכים להשאיר אותי אפילו בהבטחה שידאגו להוציא אותי לקורס קצינים (חלומי מגיל קטן).[/font]
[font='Arial','sans-serif']6.לכל מקום שאני מגיע אני מנסה להגיע למצוינות,מתוך קו מחנה באישיות שלי.וכמו בשאר החיים גם בצבא שמתי לי ליעד לתת מעצמי את כל מה שניתן. (לראיה אני מצרף עותקים של תעודות מהשירות הצבאי לאמיתות דברי).[/font]
[font='Arial','sans-serif']7.לית מאין דפליג שלא תמיד המערכת (צה"ל) צריכה אנשים חדשים ,אולם אני סבור שהמערכת כן צריכה אנשים שמרגישים שיש ביכולתם לתרום מעצמם למען המדינה וכאלה שרואים בשירות כשליחות לאומית.[/font]
[font='Arial','sans-serif']8.מפקדי היקר מקווה אני שלא הטרדתי את מנוחתך יתר על המידה, כבוד יהיה לי להימנות שוב בין פקודייך,אם יש צורך מוכן אני להגיע לפגישה עמך כדי שתתרשם ממני ותוכל לראות במי מדובר. [/font]
[font='Arial','sans-serif']9. לטיפולך ותשובתך אודה מראש.[/font]
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 18-01-2008 בשעה 00:34.
|