לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2008, 20:41
  ohadm ohadm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.02
לינוקס תוכנות ומשחקים שלא עובדים בויסטה 64 ביט - נא לשרשר שמות, תגובות וחוויות

שלום לכולם.

שמתי לב שהמון אנשים מחליטים שלא להתקין ויסטה 64 כי הם פוחדים מבעיות תאימות. לכן החלטתי ליצור כאן אשכול שאני מקווה שעם הזמן יכיל את כל התוכנות והמשחקים שאנשים לא הצליחו להריץ עם מערכת הפעלה זו. אני חייב להוסיף כאן שאני משתמש בויסטה 64 כבר בערך שנה ולא נתקלתי בתוכנה שלא עבדה לי. אם היא לא עבדה זה רק היה בגלל שהיא כבר התיישנה והורדה והתקנה של גרסה חדשה יותר פתרה את הבעיה.

לגבי משחקים: אני אישית לא ניסיתי להריץ עליה יותר מדי משחקים חדשים וכבדים אך גם כאן אני די בטוח שהמספר 64 הוא לא הגורם הבעייתי. משחקים לא רצים כמו שצריך בויסטה (בכלליות) לרוב כי הם מותאמים ל DX9 בעוד שכידוע, הגרסה הקיימת במערכת הינה DX10.

מקווה לשבור את המיתוס בעזרתכם....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-01-2008, 19:24
  ohadm ohadm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.02
לינוקס לא טענתי מעולם שמה שכתבתם לא נכון....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ohadm שמתחילה ב "תוכנות ומשחקים שלא עובדים בויסטה 64 ביט - נא לשרשר שמות, תגובות וחוויות"

זוהי בדיוק מטרת האשכול הזה: אנא הוכיחו את דבריכם.

אני יודע מניסיון אישי שאין לי בעיות. ניסיתי גם להריץ מס' (לא רב אומנם אבל ניסיתי) משחקים חדשים שכן רצו. היו להם פשוט בעיות עם התצוגה (לחלק קטן מאלה שניסיתי) וכמו שאמרתי אני מפיל את האשמה על DX החדשה ולא על 64. עובדה: המשחק בשורה התחתונה עלה.

mp3lll - לדעתי מה שכתבת איננו נכון בעליל. מכמה סיבות:

א) זה מתנגש חזיתית עם הפיזיקה שטוענת שאם אתה מייצר מעבד עם רגיסטרים גדולים יותר, ומתאים אותו למערכת הפעלה שיודעת לנצל זאת, כנראה שהמחשב שלך יעבוד יותר טוב. היגיון פשוט.

ב) עוד עקרון של היגיון פשוט: למה לייצר מעבדים/מערכות הפעלה/תוכנות שמיועדים/ות לשימוש ביתי בתצורה מיוחדת אם היא לא משפיעה כלל על ביצועי המחשב? לא חבל על הזמן, על הכסף ועל המשאבים?

ג) ניסיון: לפני שהייתה לי ויסטה 64, היה לי XP 64 ולפני שהיה לי XP 64 היה לי XP 32. אני לא יכול לתאר לך את ההבדל העצום בביצועים מ XP 32 ל XP 64.

אם אתה עדיין חושב שאני טועה - אדרבה - תוכיח.

נערך לאחרונה ע"י ohadm בתאריך 21-01-2008 בשעה 19:27.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר