דבר מיוחד.
**==**==**==**==**==**==**==**==**==**==**
סוף השנה:
השקט בכיתה נקטע כשדפקתי בדלת..
רחל המורה למתמטיקה עמדה ליד הלוח בצד השני של הכיתה ופנתה לירדן שישבה קרוב לדלת
"ירדן אנא פתחי את הדלת"
ירדן קמה מהכיסא בנשיות והניעה את האגן שלה בהגזמה כשהלכה לכיוון הדלת , עשתה את זה בכוונה , היא ידעה שכל המבטים היו מופנים לתחת שלה ,אבל כשפתחה את הדלת וראתה אותי בכניסה עשתה לי פרצוף חמוץ ,אך לא אמרה מילה וחזרה למקומה עם אותן התנועות המוגזמות...
רחל המורה הסתכלה עליי במבט מאיים.
"השעון לא צלצל?" אמרה רחל בציניות
לא עניתי , ביכלל לא הקשבתי הראש שלי היה במקום אחר, רק צעדתי לכיוון שולחן ריק והתיישבתי במהירות,
"לא יושבים עם מעיל בכיתה"
הורדתי את המעיל , לא היה לי כוח להתווכח כמו שאני עושה בד"א עם רחל , היא תמיד מחפשת אותי אבל היום לא היה לי כוח אליה , כולם היו בשקט ,הציחקוקים בכיתה הדהדו לי בראש, כל המבטים היו עליי
חוץ מהמבט שלו ושלה .
**==**==**==**==**==**==**==**==**==**==**
קצת על עצמי:
שלום אני אספר לכם קצת על עצמי !
שמי מיכל אני בת 15 מזל תאומים, גרה בכרמיאל היפה ..
גובה סביר-1.70 עניים גדולות בצבע כחול/ירוק אפשר לומר טורקיז, אני דיי רזה ,שיער חום זהב ,גלי קצת מתולתל בקצוות, אורך לחזה ואם כבר מדברים על חזה אז יש לי בנוני B כמו לרוב....
האמת שאין לי כישרון מיוחד חוץ מגיטרה , טוב איאפשר עדיין לקרוא לזה כישרון כי אני עדיין בתהליכי הלימוד, אבל אני נורא אוהבת לנגן והצליל מרגיע אותי ...
אני בת יחידה גרה עם אמא ואבא צילה ואהרון שמם אנחנו גרים בבית קרקע יש לנו גינה גדולה שאמא מטפלת בה , לאמא יש חנות פרחים וכל חיה התעסקה אם כל מה שקשור לגינה.. הבית עצמו עוצב על ידינו כשנכנסים לבית רואים מצד שמאל את המטבח ומצד ימין יש ארון נעליים ומעילים .. ממשיכים קדימה ורואים מצד ימין את חדר המיגון אחרי זה ישר מעבר לפינה גם מצד ימין רואים את הסלון טלוויזיה ספות ואקווריום ומצד שמאל מתחת למדרגות יש דלת לחדר הפלאות של אמא ואבא ... הקירות בכל הבית בצבע בז' ,בעצם רק החדר שלי בצבע וורוד בייבי אבל שאר הבית בצבע בז' וגם מבחוץ .. בקומה השניה - שירותים ו2 חדרים אחד שלי והשני חדר העבודה של אבא , אבא מעצב בתים , אנשים עשירים פונים אליו ואבא פשוט מצייר להם דגם של בית ... עבודה דיי מגניבה הוא לא צריך לעשות הרבה . טוב עכשיו נגיע לחדר שלי ,יש דלת מעץ ,נכנסתם (דרכתם על משהו וזה כאב) , תגידו חדר של פאקצה אבל מבחינתי זה פשוט חמוד , אני אוהבת את הוורוד זה מרגיע אותי הוא רומנטי ונעים לעין.. יש לי מיטה זוגית לא הכי גדולה, יש עליה מלא כריות ודובים שקיבלתי מהאקסים ויש את ארון הבגדים המבולגן כל הארון הפוך והאמת אין כל כך הרבה בגדים בארון כי הכל על הריצפה . אתמול סידרה לי המנקה את החדר אבל שעה אחרי זה באו אליי לירון ושיר חברות טובות שלי ורצו כמה בגדים שהם השאירו אצלי , ובילגנו לי את הארון שוב. ביקשתי משרלוט המנקה שתסדר שוב אבל היא לא הסכימה , חצופה היא מקבלת הרבה כסף יחסית למנקות אחרות כי ההורים שלי נדיבים אבל בכל זאת היא מתפנקת .
טוב אז בחדר יש לי גם שולחן קטן למחשב ויש גם פינה בשולחן בשביל השיעורים האמת לא השתמשתי בפינה הזאת הרבה פעמים לרוב אני עושה שיעורים על המיטה/אצל חברה או מעתיקה ממישהו בכיתה .
אוקיי מה אני עוד יכולה לספר על עצמי ?
אני רווקה , אף פעם לא היה לי חבר רציני ,הקשר הכי ארוך שהיה לי הוא שלושה שבועות , בחודשיים האחרונים אני מרגישה קצת שרלילה כי התנשקתי בחודשיים האלה עם 16 בחורים,
אבל מה לעשות כולם היו חתיכים ועם כולם הרגשתי שבא לי לזרום........................
תחילת השנה:
השיר "beautiful" של כריסטינה אגילרה נישמע מהפאלפון שלי , הסתכלתי על הצג וראיתי שזו מורן .
השעה כבר 23:00 בלילה , למה היא מתקשרת אליי עכשיו...
אני:"הלו?"
מורן:"מה קורה מאמי?"
אני:"הכל טוב ,קרה משהו?" אמרתי את זה בצורה משעממת ועייפה
מורן:"לא,קרה לך משהו ,את ביכלל לא יושנת אני מבינה, חשבת חופש כל החיים? להזכיר לך שמחר הוא היום הראשון לבה"ס"
אני:"כל השבוע הייתי בחוץ ,הלכתי לישון כל הזמן ב שתיים שלוש ואז קמה ב שמונה, ולא יודעת אם יש לי כוח ללכת מחר גם ככה לא לומדים כלום ובא לי לישון"
מורן:"טוב אל תדאגי אני יעיר אותך , את באה איתי מחר לא אכפת לי, אז לכי לישון עכשיו שיהיה לך כוח מחר!"
אני:"טוב אמא"
מורן:"חח שרוטה, קיצר אני באה אלייך מחר בבוקר ואת מלווה לי את חצאית ג'ינס החדשה"
אני:"חחחחחחחחחחחחחחחחח מה את רוצה ללכת איתה לבה"ס ?! היא קצרה מדיי ,רחל תוריד לך כאפה"
מורן:"כאילו שאני שמה שם על מישהו במיוחד לא על הזקנה הזאתי, וזה היום הראשון שלנו בכיתה י' , צריך משהו מייוחד חיחיחי"
אני:"אוקיי אני יביא לך אבל אחרכך אל תבכי למה כל הבנים מנסים לחרמן אותך"אמרתי בהומור בלי לחשוב
מורן:"הלוו מיכל מה הבעיה שלך"
אני:"אני מצטערת לא התכוונתי זה היה בצחוק"
מורן:"טוב אז אל תצחקי איתי כי את לא מצחיקה"
אני:"מה יש לך ?"היא התחילה להלחיץ אותי , אני שונאת לריב איתה ,המצב רוח שלי לרוב מאוד תלוי בה , אם אנחנו רבות אני בוכה קלות לא תמיד אבל הרבה פעמים, אני לא ילדה שבוכה , ביכלל לא אבל רק ממצבים מאוד רגישים לי .
וכשהיא אמרה את זה עכשיו הרגשתי איך הלב שלי התחיל לפעום מהר ועניי מתחילות להתרטב , כן היא אמרה רק משפט אחד מסכן לא משהו רציני וגם לא הייתי מתייחסת ביכלל אם מישהו אחר היה אומר לי את זה אבל עצם העובדה שהיא אומרת את זה אני נפגעת .
מורן:"לא משנה לילה טוב" היא אמרה את זה בעצבים..
ונתקה
הייתי קצת בשוק ממה שקרה הרגע אבל הפעם זה לא הכי השפיע עליי , ובעצם חוץ מהעייפות הייתי במצב רוח דיי מרומם . נשכבתי על המיטה הדלקתי טלוויזיה וראיתי שידורים חוזרים של "אבודים" אני בדרך כלל לא אוהבת סדרות אבל זאת הסדרה היחידה שהצליחה לקנות אותי
כמעט נרדמתי והרגשתי לפתע רטט מהפאלפון זה היה אסמס
לא היה לי כוח לקרוא ,נרדמתי עם השלט ביד ועם הג'ינס עליי ,כאב לי הראש מרוב עייפות ,כאילו קודחים לי במוח ,נרדמתי תוך כמה דקות ..