לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2008, 17:50
  אנג'לינה ג'ולי אנג'לינה ג'ולי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.05
+++דבר מיוחד+++

דבר מיוחד.

**==**==**==**==**==**==**==**==**==**==**
סוף השנה:

השקט בכיתה נקטע כשדפקתי בדלת..
רחל המורה למתמטיקה עמדה ליד הלוח בצד השני של הכיתה ופנתה לירדן שישבה קרוב לדלת
"ירדן אנא פתחי את הדלת"
ירדן קמה מהכיסא בנשיות והניעה את האגן שלה בהגזמה כשהלכה לכיוון הדלת , עשתה את זה בכוונה , היא ידעה שכל המבטים היו מופנים לתחת שלה ,אבל כשפתחה את הדלת וראתה אותי בכניסה עשתה לי פרצוף חמוץ ,אך לא אמרה מילה וחזרה למקומה עם אותן התנועות המוגזמות...
רחל המורה הסתכלה עליי במבט מאיים.
"השעון לא צלצל?" אמרה רחל בציניות
לא עניתי , ביכלל לא הקשבתי הראש שלי היה במקום אחר, רק צעדתי לכיוון שולחן ריק והתיישבתי במהירות,
"לא יושבים עם מעיל בכיתה"
הורדתי את המעיל , לא היה לי כוח להתווכח כמו שאני עושה בד"א עם רחל , היא תמיד מחפשת אותי אבל היום לא היה לי כוח אליה , כולם היו בשקט ,הציחקוקים בכיתה הדהדו לי בראש, כל המבטים היו עליי
חוץ מהמבט שלו ושלה .
**==**==**==**==**==**==**==**==**==**==**

קצת על עצמי:

שלום אני אספר לכם קצת על עצמי !
שמי מיכל אני בת 15 מזל תאומים, גרה בכרמיאל היפה ..
גובה סביר-1.70 עניים גדולות בצבע כחול/ירוק אפשר לומר טורקיז, אני דיי רזה ,שיער חום זהב ,גלי קצת מתולתל בקצוות, אורך לחזה ואם כבר מדברים על חזה אז יש לי בנוני B כמו לרוב....
האמת שאין לי כישרון מיוחד חוץ מגיטרה , טוב איאפשר עדיין לקרוא לזה כישרון כי אני עדיין בתהליכי הלימוד, אבל אני נורא אוהבת לנגן והצליל מרגיע אותי ...
אני בת יחידה גרה עם אמא ואבא צילה ואהרון שמם אנחנו גרים בבית קרקע יש לנו גינה גדולה שאמא מטפלת בה , לאמא יש חנות פרחים וכל חיה התעסקה אם כל מה שקשור לגינה.. הבית עצמו עוצב על ידינו כשנכנסים לבית רואים מצד שמאל את המטבח ומצד ימין יש ארון נעליים ומעילים .. ממשיכים קדימה ורואים מצד ימין את חדר המיגון אחרי זה ישר מעבר לפינה גם מצד ימין רואים את הסלון טלוויזיה ספות ואקווריום ומצד שמאל מתחת למדרגות יש דלת לחדר הפלאות של אמא ואבא ... הקירות בכל הבית בצבע בז' ,בעצם רק החדר שלי בצבע וורוד בייבי אבל שאר הבית בצבע בז' וגם מבחוץ .. בקומה השניה - שירותים ו2 חדרים אחד שלי והשני חדר העבודה של אבא , אבא מעצב בתים , אנשים עשירים פונים אליו ואבא פשוט מצייר להם דגם של בית ... עבודה דיי מגניבה הוא לא צריך לעשות הרבה . טוב עכשיו נגיע לחדר שלי ,יש דלת מעץ ,נכנסתם (דרכתם על משהו וזה כאב) , תגידו חדר של פאקצה אבל מבחינתי זה פשוט חמוד , אני אוהבת את הוורוד זה מרגיע אותי הוא רומנטי ונעים לעין.. יש לי מיטה זוגית לא הכי גדולה, יש עליה מלא כריות ודובים שקיבלתי מהאקסים ויש את ארון הבגדים המבולגן כל הארון הפוך והאמת אין כל כך הרבה בגדים בארון כי הכל על הריצפה . אתמול סידרה לי המנקה את החדר אבל שעה אחרי זה באו אליי לירון ושיר חברות טובות שלי ורצו כמה בגדים שהם השאירו אצלי , ובילגנו לי את הארון שוב. ביקשתי משרלוט המנקה שתסדר שוב אבל היא לא הסכימה , חצופה היא מקבלת הרבה כסף יחסית למנקות אחרות כי ההורים שלי נדיבים אבל בכל זאת היא מתפנקת .
טוב אז בחדר יש לי גם שולחן קטן למחשב ויש גם פינה בשולחן בשביל השיעורים האמת לא השתמשתי בפינה הזאת הרבה פעמים לרוב אני עושה שיעורים על המיטה/אצל חברה או מעתיקה ממישהו בכיתה .
אוקיי מה אני עוד יכולה לספר על עצמי ?
אני רווקה , אף פעם לא היה לי חבר רציני ,הקשר הכי ארוך שהיה לי הוא שלושה שבועות , בחודשיים האחרונים אני מרגישה קצת שרלילה כי התנשקתי בחודשיים האלה עם 16 בחורים,
אבל מה לעשות כולם היו חתיכים ועם כולם הרגשתי שבא לי לזרום........................

תחילת השנה:

השיר "beautiful" של כריסטינה אגילרה נישמע מהפאלפון שלי , הסתכלתי על הצג וראיתי שזו מורן .
השעה כבר 23:00 בלילה , למה היא מתקשרת אליי עכשיו...
אני:"הלו?"
מורן:"מה קורה מאמי?"
אני:"הכל טוב ,קרה משהו?" אמרתי את זה בצורה משעממת ועייפה
מורן:"לא,קרה לך משהו ,את ביכלל לא יושנת אני מבינה, חשבת חופש כל החיים? להזכיר לך שמחר הוא היום הראשון לבה"ס"
אני:"כל השבוע הייתי בחוץ ,הלכתי לישון כל הזמן ב שתיים שלוש ואז קמה ב שמונה, ולא יודעת אם יש לי כוח ללכת מחר גם ככה לא לומדים כלום ובא לי לישון"
מורן:"טוב אל תדאגי אני יעיר אותך , את באה איתי מחר לא אכפת לי, אז לכי לישון עכשיו שיהיה לך כוח מחר!"
אני:"טוב אמא"
מורן:"חח שרוטה, קיצר אני באה אלייך מחר בבוקר ואת מלווה לי את חצאית ג'ינס החדשה"
אני:"חחחחחחחחחחחחחחחחח מה את רוצה ללכת איתה לבה"ס ?! היא קצרה מדיי ,רחל תוריד לך כאפה"
מורן:"כאילו שאני שמה שם על מישהו במיוחד לא על הזקנה הזאתי, וזה היום הראשון שלנו בכיתה י' , צריך משהו מייוחד חיחיחי"
אני:"אוקיי אני יביא לך אבל אחרכך אל תבכי למה כל הבנים מנסים לחרמן אותך"אמרתי בהומור בלי לחשוב
מורן:"הלוו מיכל מה הבעיה שלך"
אני:"אני מצטערת לא התכוונתי זה היה בצחוק"
מורן:"טוב אז אל תצחקי איתי כי את לא מצחיקה"
אני:"מה יש לך ?"היא התחילה להלחיץ אותי , אני שונאת לריב איתה ,המצב רוח שלי לרוב מאוד תלוי בה , אם אנחנו רבות אני בוכה קלות לא תמיד אבל הרבה פעמים, אני לא ילדה שבוכה , ביכלל לא אבל רק ממצבים מאוד רגישים לי .
וכשהיא אמרה את זה עכשיו הרגשתי איך הלב שלי התחיל לפעום מהר ועניי מתחילות להתרטב , כן היא אמרה רק משפט אחד מסכן לא משהו רציני וגם לא הייתי מתייחסת ביכלל אם מישהו אחר היה אומר לי את זה אבל עצם העובדה שהיא אומרת את זה אני נפגעת .
מורן:"לא משנה לילה טוב" היא אמרה את זה בעצבים..
ונתקה

הייתי קצת בשוק ממה שקרה הרגע אבל הפעם זה לא הכי השפיע עליי , ובעצם חוץ מהעייפות הייתי במצב רוח דיי מרומם . נשכבתי על המיטה הדלקתי טלוויזיה וראיתי שידורים חוזרים של "אבודים" אני בדרך כלל לא אוהבת סדרות אבל זאת הסדרה היחידה שהצליחה לקנות אותי
כמעט נרדמתי והרגשתי לפתע רטט מהפאלפון זה היה אסמס
לא היה לי כוח לקרוא ,נרדמתי עם השלט ביד ועם הג'ינס עליי ,כאב לי הראש מרוב עייפות ,כאילו קודחים לי במוח ,נרדמתי תוך כמה דקות ..

חזרה לפורום
ישן 21-01-2008, 17:52

דבר מיוחד פרק 2
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אנג'לינה ג'ולי שמתחילה ב "+++דבר מיוחד+++"

פרק2

...:"בוקר טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
אני:"מה, מה קרה?!?!?!?!?!?!?!!!!!!" קמתי וצרחתי בבהלה

...:"אמרתי שאני באה להעיר אותך, יאללה קומי י'פדלעה" אני חייכתי שמחתי שהיא באה, למרות הדרך בה היא החליטה להעיר אותי חחח..

אני:" למה לצעוק מורן?!?!?! , הייתי באמצע חלום!, וחשבתי שרבנו"

מורן:"שתקי וקומי , ותבאי לי את החצאית, וממתי את לוקחת את הריבים שלנו ברצינות?"

אני:"לא לקחתי ברצינות, פשוט היית עצבנית אתמול אז לא חשבתי שתבואי"

מורן:"חשבת שנפתרת ממני אה? ,את תסבלי אותו עוד כמה שנים אל דאגה, יאללה קומי!" והיא לקחה לי את השמיכה וצחקה

ישר קמתי ונכנסתי לשירותים לצחצח שיניים מורן התיישבה ליד המחשב וחיטטתה קצת בתיקיות והסתכלה על תמונות..

מורן:"חחחחחחחחחחחחח" היא צחקה בקול רם כמעט העירה את כל השכונה , יש לה צחוק מצחיק , כשהיא צוחקת היא סוחפת איתה את כל הסובבים לה.

אני:"מה מצחיק?" אמרתי בקול שמח וצווחני

נכנסתי לחדר לראות מה המהומה ,
הבטתי במסך המחשב מופיעה התמונה שלי ושל ילדה אחת הולכות מכות ,אני מושכת לה בשיערות והיא נושכת אותי ביד ,
היא הייתה איתנו בחדר בטיול השנתי שנה שעברה, ירדן קוראים לה, היא הגיע לבית ספר באמצע השנה,
שבוע לפני הטיול השנתי ,היא לא הספיקה בדיוק להתידד עם מישהו תוך שבוע אז דחפו אותה לחדר שלנו , היא אחת המפונקות ואני מתעבת אותה
אני לא זוכרת למה התחלנו ללכת מכות אבל זה הגיע לה, מהפעם הראשונה שראיתי אותה נכנסת לכיתה שנאתי אותה ,

שונאת את הפוזה שלה.
התיישבתי ליד מורן והתחלנו להסתכל על כל התמונות מהטיול צחקנו ונזכרנו אבל את הזמן שחכנו כי שהסתכלתי בשעון השעה הייתה כבר שמונה ועשרים..

ירדנו מהר במדרגות לבשתי את המגפיי שפיץ עקב (לא גבוהה דיי נמוך) השחור, אני חורשת עליהם אבל הם עדיין נראות כמו חדשות כי אני שומרת עליהם כמו בייבי שלי.

רצנו בטיל ,בדרך דיברנו קצת על כמה כיף בעצם יהיה לפגוש את כולם וקיוונו שיהיה איזה בחור חתיך חדש בשכבה, הגענו לבה"ס תוך 10 דקות..

התנשפתי ,לא רצתי מאז שיעור ספורט האחרון שנה שעברה.

כשפתחו לנו את דלת הכיתה הייתה דממה, זה היה מביך ,שתינו שונאות להגיע מאוחר רק כי אנחנו נותנות לרחל בצורה זו

סיבה לרדת ולכעוס עלינו,רחל שונאת אותי ואת מורן ,אנחנו מפריעות והורסות לה את השיעורים לרוב, לרוב אנחנו ביכלל לא לומדות או מקשיבות

אבל בבית אנחנו משתדלות להשלים והאמת הממוצע שלי דיי גבוהה כל הציונים שלי מעל 85 ...
בגלל זה המורה משתגעת במיוחד עליי, אני לא מקשיבה בשיעורים אבל בכל זאת מוציאה ציונים מעולים, במבחנים היא דאגה שכל המורים ישימו לב במיוחד אליי
כי היא תמיד בטוחה שיש לי שליפים או שאני מרמה באיזו דרך ,והאמת שאף פעם לא רימיתי במבחן חוץ מכמה פעמים כתבתי מילות מפתח על היד.

רחל לא ניראתה כל כך נסערת , היא פעם ראשונה חייכה אלינו ,זה היה מוזר ועוד הגענו באיחור של חצי שעה!

רחל:"ברוכה הבאה בנות ,שבו"

היא אפילו לא שאלה למה הגענו באיחור, והיא גם חייכה אלינו, מורן עשתה לי פרצוף לא מבין, התיישנו אחת ליד השניה, אם היא היא הייתה כל כך נחמדה היא בטח גם תיתן לנו לשבת יחד,

וכמו שחשבנו, גם על זה היא לא העירה לנו.

המורה דיברה קצת הסבירה לנו שהשנה מתחילות הבגרויות וצריך לקחת ברצינות ובלה בלה,

הצילצול סוף סוף נשמע,וכולם קמו ממקומם במהירות.

מורן דיברה עם טלי ולירון שניי בנות מהכיתה

אני הייתי בדרך לצאת מהכיתה ובדיוק בכניסה מישהו נגע לי בכתף,

הסתובבתי וראיתי את ירדן, 1.62 שיער שחור פחם חלק ודק עניי חתול ירוקות ונוצצות שפתיים כמו של אנג'לינה ג'ולי ,מפוצצת באיפור..
ג'ינס 3/4 וסטרפלס שחור וואנס משבצות ..
היא יפה וניראת מגניבה , אבל היא נחש חשבתי לעצמי "מה היא רוצה עוד מכות?!" היא הסתכלה עליי רגע ואז אמרה

"בואי היום לכניסה של הבריכה בארבע"

אני:"למה ניראה לך שאני יבוא?" אמרתי בטון מתנשא

היא הרימה גבה עשתה פרצוף מוזר ואמרה

"בלי פוזה עליי חמודה, תעשי מה שבא לך אני שמה בכל מקרה"

ואז יצאה מהכיתה במהירות לכיוון המחששה ואחריה הלכו עידן ונוי, עידן בשיכבה שלנו,
ילד יפה קצת ערס הוא 1.78 גוף מאוד שרירי שיער באורך של אצבע בלונדיני עניים כחולות ניראה סביר לגמריי,
בכיתה ח' היינו בייחד שבוע ואז נמאס לי ממנו, נמאס לי מהר מבנים..
הוא התידד עם ירדן כניראה בחופש הגדול ,היא גרה בשכונה שלו, אם היא התידדה איתו אז היא בטוח הספיקה להכיר את שאר השווים (חברים שלו)
ונוי - ילדה נודניקית שתמיד תמצא איזו ילדה להתעלק עליה ותנסה להיות החברה הכי טובה שלה בכוח, עכשיו היא מצאה את ירדן.

הייתי דיי בהלם לא הבנתי מה היא רוצה ממני, ולמה היא רוצה לפגוש אותי ביכלל?

מורן קטעה את מחשבותיי

"מה זאתי רצתה ממך?"

אני:"מי?"עניתי בבלבול

מורן:"נוו השרלילה"

אני:"לא יודעת, היא רוצה לפגוש אותי בכניסה של הבריכה בארבע" ועשיתי פרצוף של שאלה ושל לא מבינה ..

מורן:"מה?"היא הייתה עם פה פעור

מורן:"מה היא רוצה ממך ?!"

אני:"לא יודעת, לא יודעת אם אני ילך ,היא בטוח סתם תבוא עם החברים שלה ולעשות עליי פוזות או משהו"

מורן:"לא ניראה לי, אולי היא רוצה לדבר איתך או משהו?"

אני:"על מה יש לה לדבר איתי?"

מורן:"לא יודעת..."

היה צילצול והתחיל שעה שניה, היה עוד שעה עם רחל, כרגיל היא חפרה ואני חשבתי רק על מה ירדן רוצה לדבר איתי
היו עוד שעתיים וגם לא התרכזתי, הקשבתי קצת לאייפוד הוורוד שלי העברתי סתם בין השירים ופתאום התנגן לי השיר

" זה השיר מטיטאניק של סלין דיון זה השיר השקט היחיד שיש לי באייפוד אני שומעת את השיר הזה תמיד כשאני במצב רוח רע
My heart will go on"
מבואסת או שסתם בא לי להרגע .. בד"א אני מדלגת על השיר הזה כשאני בציבור כי מאיזו שהיא סיבה מאוד מביך אותי להאזין לשיר הזה ליד אנשים
אני מפחדת שידעו שאני שומעת את השיר הזה , שמישהו פתאום יבוא ויגיד "מה את שומעת" ואז תיקח את האוזניות ותשמע.
לא יודעת למה ,אבל זה יהיה לי פדיחה .

תמנתי את ראשי בין ידי , על השולחן ונרדמתי..

התעוררתי מהצילצול וזאת הייתה השעה האחרונה לפני שהלכנו הזכירה רחל שמחר הלימודים מתחילים.

כל הילדים יצאו מהכיתה ורק אני מורן וילד כאפות אחד גבריאל היינו בכיתה ,גבריאל כתב משהו במחברת ,אני ומורן דיברנו ,

ראיתי את רחל צועדת לכיוון שלי ושל מורן .

רחל:"יש לך פגישה מחר עם המנהלת" זה היה מופנה אל מורן

מורן:"על מה"

רחל:"היא תדבר איתך כבר, תבואי למשרד שלה בהפסקת 12"

מורן מלמלה "בסדר" והתחלנו ללכת..
5 דקות הלכנו ואף אחת מאיתנו לא אמרה מילה, כל אחד חשבה על משהו אחר ..

בסוף שברתי את הקרח

אני:"מעניין מה המנהלת רוצה ממך.."

מורן:"מעניין מה ירדן רוצה ממך..."

-שתינו-:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"

אני:"מה כולם רוצים מאיתנו שימותו כבר חחחחחח"

והמשכנו לצחוק, באותו הזמן לא הפריע לי לאחל למישהו מוות, לא ידעתי כמה משמעותית המילה הזאתי, הרשתי לעצמי להשתמש בה סתם ככה ...

מורן:"בואי רגע למכולת של בני ,בא לי שלוק" מורן מכורה לארטיקים ושלוקים תמיד יראו אותה עם ארטיק/שלוק ביד .
היינו בכיוון למכולת ומרחוק ראיתי את עידן ומאור ליד המכולת יושבים על ספסל עם נרגילה וגם דני מנהל המכולת יושב איתם..

מאור הוא חבר טוב של עידן וגם הוא ניראה מאוד טוב אבל הוא נמוך יחסית לעידן - 1.59 שיער חום בהיר אותו סטייל כמו של עידן
עניים גדולות ויפות בצבע דבש וגם הוא שרירי מאוד ..

דני בן 36~ שיער שחור וניראה קצת ערבי ..
דני:"שלום בנות" ונכנס למכולת

מורן הלכה לקחת שלוק ואני יצאתי אל עידן ומאור

עידן:"מה קורה מותק,בואי בא לכן לשבת איתנו לעשן קצת?" גם ככה לא היה לי מה לעשות אז הצתרפתי

מורן בנתיים הייתה בפנים ודיברה עם דני אלוהים יודע על מה, בטח על שלוקים וארטיקים..

אני:"תגידו אתם ידידים של ירדן?"

מאור:"איזה ירדן?"

עידן:"הכוסית"

אני:"ממש כוסית" נשמעתי קנאית כי דוגרי היא יפה אבל לא כיף להודות בזה..

עידן:"מה יש לך תגידי למה רבתם?"

אני:"מה היא כבר סיפרה לכם השקרנית הזאתי"

מאור:"היא דווקה סבבה, זורמת"

אני:"ידעתי שהיא שרמוטה"

עידן:"הוא התכוון בצורה הזאת....היא זורמת בדיבור"

הרגשתי ממש טיפשה באותו הרגע,ועצבנית מה קרה להם שהם מגנים עליה?!

מורן יצאה בדיוק מהמכולת והזיזה אותי כדי שהיא תוכל לעשן מהנרגילה

מאור:"מה יש לך נגדה, לא מספיק הבעיות שיש לה אני מרחם עליה.."

מורן:"מי זאת?"

מאור:"ירדן"

אני:"למה מסכנה מה קרה לה ?"

עידן:"מה לא שמעת ??............"

חזרה לפורום
ישן 21-01-2008, 17:53

דבר מיוחד פרק 3

פרק3

עידן:"מה לא שמעת ??............"

אני:"על מה ?" אמרתי כבר בטון רגוע יותר

מאור:"לא משנה אם היא תרצה אז היא תספר לך.."

מורן:"מה אתם משחקים אותה פה מלאכים יאללה דברו!"

ובדיוק הנייד שלי צלצל כמה צפוי, זאת אמא ..

צעקה עליי שאני מייד יבוא הביתה כי היא הולכת לעבודה ושאני צריכה להוציא את ג'סי הכלבה שלי לסיבוב.

נפרדתי מכולם ומורן החליטה גם להשאר איתם קצת, אני רצתי הביתה

כשנכנסתי הביתה ג'סי התחילה לנבוח ,לקפוץ ולשרוט אותי ברגליים,ג'סי פינצ'רית מעורבת עם זן אחר שלא כל כך ברור לנו מה הוא,

קיבלתי אותה מהשכן שלי אחרי שחזרתי מטיול בחו"ל היא בצבע בלונדיני והיא ממש קטנה , נכנסת לתיק שלי,היא בת שנה וכמה חודשים כבר..

יצאתי איתה לסיבוב בפארק והיה נורא חם שיחררתי אותה מהרצועה כי היא אוהבת לרוץ ולהשתולל

פתאום ניגש אליי בחור גבוהה שיער בלונדיני גוף שרירי עניים ירוקות הוא לבש גופיה לבנה שהדגישה את גופו הסקסי ומכנסיים קצות כאלה שהולכים איתם לים, בצבע ירוק..
..:"סליחה זה הכלב שלך?"

אני:"זאת כלבה,וכן היא שלי למה?"

...:"תוכלי לקשור אותה, אני פה עם אחותי הקטנה והיא מפחדת.."

אני:"אוקיי אין בעיה" שרקתי לג'סי ושמתי עליה את הרצועה הוורודה שלה..

...:"ד"א נעים להכיר אני תומר" הוא הושיט לי את ידו

אני:"היי ,אני מיכל"

תומר:"שם יפה! , תגידי מה הגזע של הכלב שלך? היא קטנה אבל לא הכי דומה לפינצ'ר" הרגשתי שהוא מדבר על הכלבה רק כדי שיהיה לנו על מה לדבר,חח הוא ממש חמוד

אני:"היא פינצ'רית מעורבת "

אני:"ואיך קוראים לך חמודה"פניתי לאחותו הקטנה שבאה ועמדה מאחוריו והחזיקה ברגלו

היא התביישה ולא ענתה

תומר:"קוראים לה שני" והוא חייך אליי ואחרי זה אל אחותו

תומר:"שני אל תתביישי תגידי שלום למיכל!"

שני:"לא רוצה! ,איפה דניאל?!"היא צעקה

תומר:"דניאל בבית שלה ואת לא תיראי אותה יותר"

שני:"למה??"

תומר:"כי ככה זה עכשיו,(ואז הוא פונה אליי)דניאל זאת האקסית שלי,שני נוראה אהבה אותה"

אני:"אוקיי." הרגשתי מוזר שהוא מספר לי את זה, מה אכפת לי ביכלל?

שני:"את החברה החדשה של תומר?"אפילו שהיא הייתה רק בת 6~ היא הביכה אותי.

תומר:"לא,עכשיו אנחנו הולכים הביתה,להתראות מיכל"וחייך אליי את החיוך היפה שלו

חשבתי לעצמי "איזה מושלם!!!!!"

קמתי מהספסל והלכתי לכיוון הבית ואז נזכרתי שאני אמורה לפגוש את ירדן בארבע

עכשיו השעה הייתה כבר שלוש, אז מיהרתי לבית שמתי קצת אוכל ומים לג'סי ואז עליתי לחדר שלי הפעלתי את המחשב והתחברתי לאיסי ישר כתבתי סטטוס

-*-*-

עפתי להתקלח

מורני אני שרופה עליךך!

-*-*-

נכנסתי למקלחת חפפתי טוב טוב, ואז יצאתי עם החלוק שלי וראיתי שיש מישהו שהוסיף אותי לאנסי הקשר

הכינוי היה "ירדנייי הסקסית" נקרעתי מצחוק עלק הסקסית כל כך אופיני לה הכינוי המתנשא הזה

מטומטמת מה היא מוסיפה אותי ומאיפה ביכלל יש לה את האיסי קיו שלי לא זכור לי שהרשתי למישהו לחלק את האיסי שלי לאנשים..

לא היה לי כוח לאשר אותי ישר התנתקתי והפעלתי קצת מוזיקה ,טראקים כדי שיעשו לי מצב רוח טוב..
חיפשתי בין ערמות הבגדים על הריצפה ומתחת למיטה את החצאית ג'ינס שלי ואז נזכרתי שהלוותי אותה למורן אז במקום זה לקחתי סתם מכנס ג'ינס קצר מאוד שמצאתי באיזה מגירה,

איך היא הגיעה לשם אין לי מושג..
וגופיה אדומה התאפרתי קצת ועשיתי פן אחרי זה ירדתי למעטה לבשתי את הכפכפי אצבע בצבע שחור עם פרחים לבנים ,

לקחתי מפתחות ועליתי למעלה כדי לקחת את הפאלפון וראיתי 3 שיחות שלא נענו ממורן,

ואז נזכרתי גם באסמס ששלחו לי שלשום נכנסתי וראיתי

-

מספר חסוי:

"
אני רועד כל פעם שאת מסתכלת לכיווני

אני כל כך שמח כשאת שמחה

אני כל הזמן חושב עליך

אז הבנתי

הבנתי שאני אוהב אותך
"

-

נשארתי עם פה פעור, מי זה לעזזל יכול להיות ?!

ידעתי שעכשיו הדבר יטריד אותי לפחות שבוע, ואני יהיה בלשית ויחפש וינחש כל הזמן מי הבחור שכתב את האסמס

למה הוא עושה את זה בצורה כזאת מה הבעיה לבוא ולהגיד לי בפנים,אני לא נושכת!

לא מתאים לי פחדנים כאלה.

לא היה לי כוח לחזור אל מורן לקחתי את הפאלפון והמפתחות ויצאתי לכיוון הבריכה

כל הדרך חשבתי על האסמס ועל ירדן,

ראיתי את ירדן מרחוק והיא הייתה לבד ,ניראתה לחוצה

הגעתי והתיישבתי על הספסל היא באה אחריי והתיישבה לידי בהיסוס

היא ניראתה לרגע חסרת ביטחון, כל כך לא התאים לה,

ירדן:"תראי אני לא יודעת איך לומר לך את זה כדי שאני לא יצא מושפלת אבל אני לא רוצה לריב איתך,
באמת שניראת לי בהתחלה ילדה סבבה ואני לא מבינה למה התחלת לשנוא אותי,
אני אף פעם לא פונה לאנשים שאני רבה איתם בצורה כזאת לקקנית
אבל את באמת ניראת לי ילדה סבבה ואני לא בתקופה הכי טובה שלי אז לא מתאים לי גם להיות בכאסח עם אנשים,
אני לא אומרת שנהיה חברות אבל לפחות שלום שלום ובלי שינאה ושטויות כאלו, זאת גם שנה חדשה ובא לי להתחיל מהתחלה, נפתח דף חדש?"

אני:"וואטאוור, זה מה שבאת להגיד לי? כי אני באמת לא מעוניינת להיות איתך בקשר" קמתי והלכתי,אני יודעת שיצאתי מגעילה ולא היה לי נעים אבל באיזה שהוא מקום עשה לי טוב לייבש אותה, הייתי צריכה את זה ..

הלכתי ולא הסתובבתי אחרי כמה שניות היא צעקה

"יא בת זונה את עוד תשלמי על זה"

לא הסתובבתי ולא עניתי לה פשוט המשכתי ללכת כרגיל, הרגשתי טוב .

הגעתי הביתה אכלתי, ראיתי קצת טלוויזיה, והשעה הספיקה להיות כבר 23:00

עליתי לחדר שלי ונכנסתי מתחת לשמיכת הפוך שלי והתחלתי לכתוב למורן אסמס:

"
מאמי יש לי כמה דברים לספר לך ,נדבר מחר בבצפר

לילה טוב,

מוואה
"

אחרי 2 דקות היא ענתה

"
גם לי יש משהו חשוב לספר לך מחר,

לילה טוב יפהה שלי

"

שמתי שעון מעורר ונרדמתי

ישנתי טוב התעוררתי בדיוק בשבע, עשיתי מקלחת קצרה בלי להרטיב את השיער

לבשתי סקיני ג'ינס וטי שירט שכתוב עליה
I LOVE NY
התאפרתי בקטנה ירדתי למעטה לבשתי את נעלי האולסטאר השחורות שלי ולקחתי תפוח מהכערה שהיה במבטח אחרי זה יצאתי והלכתי בנחת לבה"ס

בדיוק בשער ראיתי את מורן ,היא חיכתה לי

מורן:"בואי!" היא משחה אותי ביד למחששה, בנתיים לא היה שם אף אחד

אני:"מה את בלחץ??"

מורן:"עידן ומאור סיפרו לי אתמול על הבעיה של ירדן, הם סיפרו לי למה הם מרחמים עליה"

אני:"טוב דברי כבר!"

מורן:"אה אמא של........."ובדיוק באו לירון עידן ועוד כמה חתיכים מ י'א וי'ב וקראו לנו

עידן:"מיכל מה את עושה במחששה, אני ירביץ לך ממתי התחלת לעשן?!" הוא צעק בעצבנות וברצינות

אני:"אנחנו לא מעשנות סתם מדברות"

עידן:"אם את מתחילה לעשן אני הורג אותך מבינה ! " הוא הסתכל עליי בפרצוף רציני שהצחיק אותי

אני:"טוב חמוד" ונתתי לו חיבוק

ובדיוק היה צילצול הייתי בדרך לכיתה ופתאום מישהו משך אותי לתוך השירותים.....

חזרה לפורום
ישן 21-01-2008, 17:54

דבר מיוחד פרק 4

פרק4
בדיוק היה צילצול הייתי בדרך לכיתה ופתאום מישהו משך אותי לתוך השירותים.....

זה היה תומר

אני:"תומר ?"

תומר:"כן חחחח איזה כיף שאת זוכרת את השם שלי!"

אני: "מה אתה עושה פה ?!" הייתי כל כך שמחה שהוא פה, התפללתי שיגיד שהוא עבר לבית הספר הזה!

תומר:"באתי לאמא שלי, היא עובדת פה אולי את מכירה אותה"

אני: "מה אמא שלך מורה? איך קוראים לה?"

תומר: "רחל ,מכירה?" נשארתי עם פה פעור,מה למה זה צריך לקרות לי למה ?!

ואיך לעזזל הוא יצא כל כך יפה ואמא שלו דומה שימפנזה!

לקח לי זמן להגיב אבל בסוף עניתי

אני:"אממ...אה...זאת המחנכת שלי"

תומר: "אההה באמת ?! היא דווקה דיברה הרבה על אחת מיכל, זאת בטח את !" פאקק היא בטח סיפרה לו דברים נוראיים עליי

אני: "לא, לא ניראה לי יש לנו 2 מיכל בכיתה היא בטח סיפרה לך על השניה, כי עלי אין כל כך הרבה מה לספר"

תומר:"חחחחח טוב, רגע אז את בט' נכון ובת כמה את?"

אני:"כן אני בט' בת 15 ואתה?"

תומר:"אני בן 16 ואמור להיות בי' אבל פרשתי מבה"ס"

אני: "אוקיי,אמ שיטטטטטטט אני מאחרת לשיעור אם אמא שלך היא תרצח אותי"

תומר: "חח אל תדאגי אני יבוא איתך והיא לא תתעצבן"

רצנו לכיתה ושפתחו לנו את הדלת רחל הסתכלה עליי ועל תומר בצורה מוזרה

רחל באה לומר משהו אבל תומר הספיק לפניה

תומר: "הלכתי לאיבוד פה אז ביקשתי ממנה שתראה לי את הדרך ל..."ורחל קטעה אותו

רחל: "זה בסדר, כנסי מיכל"

נכנסתי והתיישבתי ליד ירין כי לירון ישבה ליד מורן

כעבור 10 דקות קיבלתי אסמס ממורן
"

רחל העבירה את לירון לידי

"
מעניין מה הבעיה של רחל עכשיו, אתמול היא הייתה כל כך נחמדה ...

נגמר השיעור וישבתי לדבר קצת עם תומר והחלפני מספרי פאלפון..

היה לנו אחרי זה היסטוריה ואנגלית ישנתי ב2 השיעורים כי הייתי עייפה מתה

שמחתי כששמעתי את הצילצול הלכתי לחפש את תומר אבל לא מצאתי הוא כניראה הלך הביתה,

מורן באה אליי במהירות תפסה אותי ביד וסובבה אותי אליה

מורן: "טוב מי זה החתיך הזה שהלך לאיבוד?!"

אני: "מורן יש לנו כל כך הרבה דברים לדבר עליהם, קיצר תבואי אליי היום אני יספר לך הכל, גם ככה יום שישי אז תתארגני אצלי ונדבר גם"

מורן:" סבבה ,לאן ניצא היום?"

...:"אתן לא באות למסיבה של שיר?"

אני:"אולי לא יודעות" לא ידעתי ששיר עושה מסיבה אבל לא רציתי להראות שאני לא מוזמנת, פעם היינו החברות הכי טובות היא הייתה חנונית ואחרי תקופה החלטתי שאני רוצה לשנות סטייל אז התרחקתי ממנה

בהתחלה היא הייתה נדבקת אבל היא הבינה בסוף שאני לא רוצה להיות בקשר איתה, והאמת נורא נפגעתי שהיא לא הזמינה אותי למסיבה שלה למרות שאני יודעת שלא מגיע לי להיות מוזמנת, זה היה מגעיל שהתרחקתי ממנה רק כי היא הייתה חנונית אל מה לעשות הייתי חייבת שינוי..

...:"תבאו יהיה נחמד וחוץ מזה הייתן החברות הכי טובות לא?"

אני:"אממ כן, תזכירי לי איך קוראים לך?"

...:"גלית פעם שהלכת עם שיר לאכול פיצה באתי איתכם את לא זוכרת?" היא שינתה את הטון שלה לטון מזלזל כשאמרה את זה, ממש לא זכרתי אותה אבל שיהיה לא רציתי לייבש אותה

גלית הייתה מן "וואנבי" פריקית מלא ניטים,שחור סיגריות ואני לא אתפלא אם היא מעשנת/לוקחת סמים ..

אני:"אהה גלית בטח שאני זוכרת"

גלית:" ד"א שיר אמרה לי להודיע לך על המסיבה, והיא מצפה שתבואי, אהה ומי הודיע לך שיש לה מסיבה?"

אני:"אהה אממ שמעתי כמה בנות מדברות"

גלית:"אהה אוקיי, יאללה ביי השיעור שלי מתחיל"

הסתכלתי על מורן וחיכיתי שהיא תגיב

כעבור דקה של שקט היא אמרה

מורן:"אני ממש לא הולכת להיות במסיבה של הילדה הזאתי,מי מכיר אותה ביכלל?!"

אני: "דיי זה לא יפה, אולי נזמין את עידן מאור וכל החב'רה , אולי היא תשנה קצת את ההתנהגות שלה אם היא תכיר אותם, למה שלא נעזור לה קצת.."

מורן: "לא יודעת ניראה כבר, קיצ' אני אצלך בשמונה"

אני:"טוב תגידי לא היה אמור להיות לך פגישה עכשיו עם המנהלת או משהו?"

מורן:"יוו שיטטטטטט נכון טובב אני רצה ביי!"

אני:"אחרי זה את מספרת לי הכל!"צעקתי לה

היה לנו שיעור מחשבים מורן לא הגיע כל השיעור לא מבינה מה יש להם לדבר איתה שעה

בהפסקה גם לא ראיתי אותה וגם לא בתנ"ך וג"ג שהיה השיעור האחרון

התקשרתי אליה מלא פעמים אבל היא לא ענתה,

שאלתי את כולם אם הם ראו אותה אבל אף אחד לא ידע,

בסוף החלטתי לפנות לרחל

היא ישבה ליד השולחן שלה והתעשקה בכל הדפים שלה

נכנסתי לכיתה החשש

אני:"רחל את יודעת איפה מורן?, היא הלכה לפגישה עם המנהלת בהפסקת 12 ומאז היא לא באה לעוד שיעור"

רחל: "העבירו אותה כיתה"

אני:"מהההההה?! לאיזה כיתה"

רחל:"לכיתה מתקדמת"

אני:"לכיתה של המפגרים ?!?!"

רחל:"לא, לכיתה מתקדמת!"היא הרימה את קולה

אני:"למה ?! היא חכמה הלך לה טוב בכיתה הזאתי מה הבעיה

רחל:"אלה השיקולים של כל המחנכים והגענו להחלטה שהיא מתאימה יותר בכיתה מתקדמת שמה יעזרו לה הרבה יותר"

אני:"אתם מטורפים!!!!!" צרחקתי וטרקתי את הדלת בחוזקה כל הקירות רעדו

מורן בטוח הלכה הביתה בבכי, אני לא מאמינה, מסכנה עכשיו היא בטח חושבת שכולם ירדו עליה

הלכתי במהירות ואז רחל קראה לי

רחל:"מיכל בואי לפה!"

לא יודעת למה אבל עזרתי רציתי לשמוע מה יש לה להגיד

היא באה לכיוון שלי

והתקרבה עם פניה לפנים שלי, כמעט נחנקתי יש לה ריח של קיא מהפה

רחל:"ותתרחקי מהבן שלי, את לא לרמה שלו"

אני:"אני לא לרמה שלו? אולי הוא לא לרמה שלי,הוא אפילו פרש מבה"ס "

הסתובבתי וראיתי את תומר עומד שם ידעתי הכלבה הזאתי עשתה את זה בכוונה , בת זונה!

הוא הביט בי במבט נעלב ושהסתכלתי על רחל קלטתי את החיוך שניסתה להסתיר .

התחלתי לרוץ לא ידעתי מה להגיד לו

רצתי לבית למורן דפקתי כמה פעמים בדלת ואמא שלה דנית פתחה את הדלת

דנית: "היא לא רוצה לראות אף אחד היא ל מרגישה טו....."

נכנסתי לבית שלה ועליתי לחדר שלה , זה היה חצוף אבל מה היא יודעת כבר ,הייתי חייבת לראות את מורן

דפקתי כמה פעמים בדלת ובסוף מורן פתחלה לי

הפנים שלה היו אדומות ונפוחות

חיבקתי אותה חזק ואמא שלה צפתה בנו מהמדרגות

נכנסנו לחדר שלה ..

אני:"רחל סיפרה לי...."

מורן: "אני לא מאמינה שהם עושים את זה ,וביכלל שאמא שלי הסכימה לזה!"היא צעקה ודמעות זלגו מענייה

אני:"מבינה אותך יפה שלי, אבל זה לא כזה נורא דוגרי אולי זה יעזור לך חוץ מזה אף אחד לא ירד עלייך מילא אם זה היה מישהו אחר, אבל עלייך לא ירדו או משהו אל תדאגי מאמי"

מורן: "בא לי למותתתתתתתתת למה זה קורה לי ?! ומה אני יעשה בלעדייך בכיתה הזאתי?!"

חיבקתי אותה שוב, חזק,לא ידעתי מה להגיד לה, דוגרי אם הייתי במצב שלה הייתי מגיבה באותה הצורה ואפילו יותר גרוע. החלטנו לא לדבר על זה כדי שתירגע קצת..

שכבנו במיטה ושתינו נרדמנו מחובקות

.

כשהתעוררנו השעה הייתה כבר שש בערב וכשהסתכלתי על הפאלפון ראיתי שיש לי 4 שיחות שלא נענו מהבית

ישר התקשרתי לאמא והסברתי לה שנרדמנו ושאני עכשיו יבוא הביתה..

אני:"מורן מאמי אני חייבת לעוף הביתה תקשיבי בואי אליי בשמונה ונדבר על הכל טוב מאמי, היום ניצא ונישכח מהכל" וחייכתי אליה

היא ניסתה לחייך אבת ראיתי שקשה לה

מורן:"טוב מאמי" היא אמרה בקול עצוב וצרוד

חיבקתי אותה שוב חזק ואז מיהרתי הביתה

בדרך חשבתי קצת על תומר,הרגשתי רע, זה היה כל כך מתנשא ומגעיל מה שאמרתי ועוד לאמא שלו

למה תמיד אני עושה פאשלות?!

נכנסתי הביתה וזרקתי את התיק ליד הדלת הלכתי למטבח ,אמא עמדה שם ליד השייש וניקתה

אמא: "שבי הכנתי אוכל" היא הגישה לי צלחת עם אורז עוף וקצת ירקות

היא התיישבה מולי ושאלה מה קרה

היא ידעה לקרוא אותי, היא ידעה אם רע לי ,הרגשתי לפעמים שהיא יכולה לקרוא את המחשבות שלי ופעמים אני מפחדת לחשוב לידה כי איפה שהו אצלי בראש יש לי את המחשבה הזאתי שאולי היא קוראת את מה שאני חושבת

נשמע הזוי נכון חחח

סיפרתי לה הכל, על ירדן ,על תומר וגם על מורן

אמא:"וואי מתוקה שלי" והיא חיבקה אותי

ואז היא אמרה

אמא: "תראי אולי מורן באמת צריכה את זה, זה יכול רק לעזור לה, אולי יהיה לה יותר קל.."

דחפתי אותה ממני,

אני:"את כמו כולם,את לא מבינה כלום!" צעקתי

ועליתי לחדר

הייתה לי הרגשה שאני מתנהגת כאילו רוצים להעביר אותי לכיתה של מוגבלים, אבל באמת הרגשתי ככה, מורן הייתה כמו החצי השני שלי.

הדלקתי את המחשב והתחברתי לאיסי קיו

שיניתי סטטוס ל

-*-*-

מורן אני אוהבת אותך, אני תמיד פה בשבילך!

יום חרא !!!!!!!!

היום אני ישתה למוות !!!!

-*-*-

ואז נזכרתי בירדן שהוסיפה אותי, החלטתי לאשר אותה

היא הייתה מחוברת אבל לא שלחה הודעה

נכנסתי כדי לקרוא את הסטטוס שלה זה מה שהיה כתוב

-*-*-

יש אנשים זבל בעולם הזה

מתגעגעת אלייך, יהיה טוב ! ):

-*-*-

למי היא מתגעגעת ?!

ובטח הזבל היה מכוון אליי

רציתי לשלוח לה הודעה חשבתי איזה 5 דקות אבל לא מצאתי מה לכתוב לה אז וויתרתי

הפעלתי קצת טראקים ואז הלכתי לנעול את הדת ואז הוצאתי את הנרגילה מתחת למיטה ועישנתי קצת ..

הזמן עבר והשעה הייתה כבר שבע וחצי סגרתי את הנרגילה והכנסתי בחזרה מתחת למיטה

פתחתי את החלון כדי לאוורר קצת ואז נכנסתי להתקלח

ונזכרתי בחצאית ורציתי ללבוש אותה היום אז צילצלתי למורן שלא תשכח להביא אותה

בנתיים בחרתי חולצה ,חולצה לבנה פסים קצת נוצצת ושמתי חגורת בטן לבנה

התאפרתי קצת ואחרי כמה דקות דפקו בדלת ..

פתחתי

מורן:"למה נעלת את החדר ?"

אני:"סתם עישנתי קצת נרגילה"

מורן:"טוב הנה החצאית שלך"

והתיישבנו על המיטה שלי סיפרתי לה שפגשתי את ירדן וסיפרתי לה את כל מה שהיא אמרה לי ומה שאני אמרתי לה.

ואחרי זה פגשתי את תומר וגם פגשתי אותו בבצפר סיפרתי לה שהוא הבן של רחל היא הייתה בשוק בדיוק כמוני קיצר הכל סיפרתי לה..

מורן:"אלוהים איזה באלגן"

אני:"כן, טוב ספרי כבר מה הסוד של ירדן"

מורן:"אהה..אממ ....אמא שלה חולה בסכיזופרניה אז סגרו אותה בבית חולים לחולי נפש

אני:"אהה זה כל הביג דיל?!"

מורן: "מיכל איזה חוסר רגישות מצידך, תנסי להבין איזה קשה זה בטח בשבילה, היאל א יכולה לדבר עם אמא שלה כמו בן אדם רגיל!"

אני: "אני מבינה אבל אני חשבתי כבר שההורים שלה מתו או משהו"

מורן: "אני מבינה שאת לא אוהבת אותה וכאלה אבל איך את יכולה להיות כל כך רעה היא לא עשתה לך גם ככה כל כך הרבה"

אני: "טוב שיהיה מה את רוצה שאני יעשה"

מורן: "היא פנתה אלייך יפה ורצה להשלים, למה ענית לה ככה?, לא מכירה אותה ככה!"

אני: "לא רוצה להיות חברה שלה, למה את לא חברה שלה ?! אז לכי אליה את מה את עושה פה ביכלל ?!"

מורן: "את תשארי לבד בסוף" היא אמרה את זה ברוגע שעוד יותר עיצבן אותי היא יצאה בעצבים

ואני כבר הצטערתי שאמרתי לה ללכת...

הסתכלתי מהחלון וראיתי אותה הולכת ,דמעות זלגו מעניי הרגשתי שבורה

הכל נופל עליי בבום

שכבתי במיטה ואז הפאלפון שלי צילצל

ראיתי על הצג שזה היה תומר

לא העזתי לענות לו ,מה אני כבר יכולה להגיד לו ,הרגשתי כל כך מטומטמת

הוא לא וויתר ,הוא צילצל שוב ושוב בסוף עניתי

אני:"ה.....לוו"עניתי בהיסוס

תומר:"למה את מסננת אותי?"

אני:"אני מצתערת, והיום בבית ספר אנ......" הוא קטע אותי

תומר:"זה בסדר אל תדאגי, אני בטוח שאמא שלי הגזימה ושלא התכוונת, התקשרתי כי רציתי לשאול אם בא לך לצאת לאנשהו?"

אני:"אממ לאן?"

תומר:"לא יודע סתם נישב איפה שהוא.."

אני:"יודע מה, בא לך לבוא איתי לאיזה מסיבה של ילדה אחת מהשכבה שלי..?"

תומר:"סבבה בכיף מתי זה מתחיל?"

אני:"בעשר, מכיר את המכולת של דני?"

תומר: "סבבה ניפגש שם ברבע לעשר, ביי מאמי"

הוא כל כך העלה לי את מצב רוח, התחלתי להתארגן והתאפרתי שוב כי כל האיפור נמרח לי

לבשתי את החצאית וניראתי מעולה עם החולצה הלבנה הנוצצת החגורת בטן הלבנה החצאית והמגפיי שפיץ החרושות

ירדתי למעטה אמרתי לאמא שאני הולכת למסיבה של שיר ,היא שמחה וחשבה שאנחנו נחזור להיות חברות

לקחתי את הפאלפון ויצאתי ,תומר כבר עמד שם הוא היה לבוש יפה הייתה לו חולצה לבנה צמודה וסקיני ג'ינס מדיזל

ונעליי וואנס

הרגשתי את הבושם שלו ממטרים, התרגשתי כל כך, אהבתי את הבושם שלו זה היה רושאס, בושם מדהים ,וכשחיבקתי אותו לא רציתי לעזוב ..

דיברנו קצת ושהגענו אליה הביתה היה מפוצץ באנשים ,לשיר יש בית ענק,אבא שלך מנהל חברה גדולה ואמא שלה רופאה יש להם בריכה ענקית ושם הייתה המסיבה כולם רקדו והיו שם המון אנשים שאני הכרתי, לא ידעתי שהיא שם מכירה אותם ממתי היא מסתובבת עם ערסים.....

ראיתי ששיר באה אליי בהליכה מהירה ועצבנית ,לא רציתי לריב ליד תומר ...

היא תפסה אותי חזק ביד.................

חזרה לפורום
ישן 23-01-2008, 23:20

פרק 5
היא משכה אותי לתוך ביתה,
שיר:"את הודעת לכל האנשים האלה שאני עושה מסיבה?!"
אני:"לא אמרתי לאף אחד !"
שיר:"אוקיי אז מאיפה הם יודעים, החברות שלי לא מכירות אותם ,מכל מי שהזמנתי לפה את היחידה שמכירה את החבורה הזאת"
אני:"אני לא יודעת מה להגיד לך, בכל מקרה למה זה מפריע לך, את צריכה להיות שמחה שהם באו
ככה תהיה לך הזדמנות להכיר אנשים חדשים ואולי לשנות קצת את הסביבה שלך"
ניסיתי לרמוז לה שאולי היא תפסיק להיות ילדת כאפות
שיר:"אני לא רוצה לשנות את הסיסבה שלי טוב לי עם החברים שלי,
אם אני אצתרך עזרה בלהחליף חברים - אל דאגה הראשונה שאני אפנה אליה תהיה את, את הרי מומחית בזה." היא אמרה בטון ציני
אני:"אוקיי בשביל זה הזמנת אותי, וחוץ מזה למה את שולחת אליי את גלית ,לא יכלת לבוא בעצמך?"
שיר:"ניסיתי כמה פעמים לדבר איתך ,אבל היית יותר מדיי עסוקה, טוב לא משנה,
בכל מקרה האנשים האלה הורסים לי את הגינה והבריכה הם הביאו לפה אלכהל וקפצו לבריכה עם בגדים, הם הורסים הכל!"
אני:"מה אני יעשה ,אם את רוצה אני ינסה להעיף אותם"
שיר:"אני כבר ניסיתי וכל הבנות, הם לא הולכים, לא משנה שישארו אבל נשבעת לך כשאני יגלה מי הזמינה אותם והודיעה להם על המסיבה שלי,
לא יהיה לה טוב ! ומה יש לך חבר מי זה הבחור הזה שבא איתך?"
ועשתה לי פרצוף ברווז,
עשתה עליי רושם של וואנבי פאקצה באותו הרגע
אני:"לא ,ידיד שלי תומר.."
ואז בדיוק נכנסו 2 בנות חברות של שיר
מור ועדי ,מור נמוכה עם שיער ארוך מתולתל לתחת עניים ירוקות שיניים עקומות ואף דיי גדול
עדי גובה בנוני 160 שיער עד לחזה שחור חלק פנים מאורכות ועני שקד..
שניהם הסתכלו עליי בזלזול ובהתנשאות

מור: "אנחנו מפריעות?"
אני: "לא ,טוב אני יוצאת"
פתחתי את הדלת והספקתי לשמוע את עדי ממלמלת משהו
"
יותר טוב" הסתובבתי אליה
אני: "מותק אם יש לך בעיה איתי אז דברי, אני שומעת, ודברי בקול שאני אבין!" הרמתי את קולי
עדי: "אין שום בעיה ,תרגעי מה יש לך.."
אני:"אל תגידי לי להרגע, ואז תמלמלי עליי דברים מאחורי הגב אם יש לך משהו להגיד אני ישמח לשמוע!"
מור: "טוב מה את רוצה? היא אמרה שאין שום בעיה.."
התעלמתי ממנה ויצאתי מהבית וראיתי את תומר מדבר שם עם מאור לא הבנתי מאיפה הם מכירים ..
תומר:"הי מאמי מה זאתי רצתה ממך?"
אני:"כלום ,מאיפה אתם מכירים?!"
מאור:"אנחנו באותה קבוצת כדורגל"
אני:"אהה נחמד.."
מאור:"מיכל של מי הבית הזה? מה זה טחונים"
אני:"אתה בא למסיבה ואתה לא יודע של מי ??, וזה הבית של שיר"
מאור:"איזו שיר, זאת שהייתה פעם חברה שלך?!"
אני:"כן...ד"א מי הודיע לכם על המסיבה?!"
מאור:"עידן ודני אמרו התקשרו אליי ואני התקשרתי לבן ונועם..תשאלי את עידן.."
אני:"אוקיי..."
תומר:"טוב מאור איפה הוודקה ? השארתם לנו משהו?"
מאור:"בטח לכו מאחורי הבית על הספסל שמה, יושבים ירון בן ועידן עם 2 בקבוקים"
הלכנו לספסל הם ישבו על הספסל אני התיישבתי ליד עידן ,ומאור עמד שתיתי 4 כוסות ותפסתי מזה קצת סטלה
כל הבנים שתו הרבה יותר
שמתי לב שעידן מסתכל עליי כל הזמן ומנסה לרמוז לי שאני גם אסתכל עליו בחזרה ,
אבל ידעתי מה יקרה ולא הייתי בטוחה שאני רוצה את הנשיקה הזאתי במיוחד לא ליד תומר,
למרות שלא היה ביני ובין תומר שום דבר הרגשתי קצת מחוייבת,
או בעצם יותר בכיוון של האי נעימות מאיזו שהיא סיבה,
דוגרי הייתי קצת דלוקה על תומר..
צחקנו ודיברנו כולם אחרי זה הלכנו ליד הבריכה ופתאום כאב לי קצת הראש, יצאתי מחוץ לבית של שיר והתיישבתי על המדרכה
לקחתי איתי בקבוק מים אז שתיתי ממנו קצת ואז מישהו נגע לי בכתף..
הסתובבתי וראיתי את תומר..
הוא התיישב לידי ודיברנו איזה שעתיים ,הוא כל כך מצחיק, בחיים לא הייתי מאמינה שהוא הבן של רחל
הוא כל כך שונה מאמא שלו !
מאור:"את כל כך מתוקה את יודעת את זה?"
הוא נגע קלות בשפתיי
הוא התקרב
אני:"לא חכה תומר ...........אני פשוט קצת מבולבלת..,אתה הבן של המורה שלי והמצב קצת מוזר לי......"
למה אמרתי את זה ,אני הרי רוצה להתנשק איתו מה אני עושה ?!
קמתי והלכתי משם, נכנסתי לבית..."
הרגשתי לא רצויה שם, אף חברה שלי לא הייתה שמה, שיר הייתה תמיד עם מור עדי וכל השאר ותמיד עמדו בצד וריכלו עליי,
ראיתי איך הם מסתכלות עליי כל הזמן, לא היה לי נעים, וגם כאב לי הראש מהוודקה,
באו כל יותר ויותר אנשים השעה הייתה בנתיים רק 12 והאנשים רק התחילו לבוא, מאור עידן וכולם כל הזמן התקשרו לעוד ועוד אנשים
כמה בנות ובנים ששכו בבריכה, הם היו שיכורים לגמריי..
התיישבתי ליד הבריכה וטבלתי את רגליי ניסיתי להרגע קצת כי הכאבי ראש רק התחזקו..
פתאום שמעתי קריאה "מיכל!!!!"
הסתובבתי וראיתי את מור שיר וכל החבורה שלהן מתקרבות אליי
אני:"מה את רוצה?"

מור:"מה זה מה את רוצה חחחחחחחח, אני לאמ בינה מה את עושה פה ביכלל מי הזמין אותך?"
אני:"שיר הזמינה אותי, מה אכפת לך ביכלל?!"
מור:"מה את אומרת????? שיר את הזמנת אותה ?"
שיר:"לא שזכור לי..." הייתי בשוק איך ולמה היא עושה לי את זה ?!
אני:"חחחח את ביקשת מגלית לדבר איתי כי התעלמתי ממך בגלל זה את עושה לי קטע עכשיו, יודעת מה גם ככה המסיבה משעממת אם לא החברים שלי היה פה משעמם רצח אז תגידי תודה שהם באו ביכלל!"
מור:"יא מכוערת מה זה תודה שהרסת לה את המסיבה תראי מה החוליגנים האלה עשו פה הרסו לה את כל הגינה וגם יושבים ומתחרמנים בבית שלה והיא לא יכולה לעשות כלום!"
היא צרחה, לא מבינה מה הבעיה שלה ,לא ניראה לי שבאמת אכפת לה משיר היא סתם רוצה לעשות פוזות ליד עידן וכל הבנים ...
היא סתם ילדת כאפות שמנסה להיות בין הנחשבות
אני:"אל תצעקי עליי שמעת ?!"

מור:"יא כלבה!!!!!!!!" והיא דחפה אותי לבריכה, לא ידעתי כלום חוץ מהעצבים שלי!
יצאתי מהר מהבריכה היא וכל האחרון כבר הספיקו לזוז משם וחזרו לשולחן בו הם ישבו
היא הייתה עם גבה אליי, רצתי ותפסתי בחוזקה בשיערה המתולתל התחלתי לשרוט אותה בפנים ולמשוך לה חזק בשיער,
היא לא יכלה לזוז היא רק צרחה לא יכלתי לעזוב אותה, לא שלטתי בעצמי..
תומר ניסה להפריד היא החזיק אותי חזק ולחש לי באוזן "תרגעי הכל בסדר עכשיו" ופתאום הרגשתי כל כך טוב
נרגעתי ורק התרגשתי מקולו שהתנגן לי באוזן...
"סטאששששששששש" נשמעה הסטירה שמור העיפה לי
הייתי בשוק, לא יכלתי לזוז כי תומר החזיק אותי, כולם הסתכלו עלינו, כל הבנים צעקו עליה וירדו עליה
רציתי לבכות, הרגשתי נורא, אבל הייתי חזקה החזקתי את הדמעות עמוק עמוק בתוכי ,לא רציתי להראות לה שאני נשברת!
מאור:"בואי נילך מפה עזבי אותה"
הלכנו משם ואחרינו הלכו כולם השארנו רק את שיר מור עדי וכל שאר החברות שלה לבד לסדר את הכל,
אולי זה ישמע מגעיל אבל הרגשתי טוב שהייתה לי את העוצמה הזאתי, שכולם היו בעדי ולא בעדן...
עשה לי כל כך טוב ,ידעתי שמור מקנאה ואוכלת את הלב!
מאור ליווה אותי עד לבית כל הדרך לא הוצאנו מילה, השקט היה מביך, אבל לא התחשק לי לדבר ,רציתי לחבק אותו חזק ותהגיד לו תודה
אבל לא העזתי, אני תמיד מעיזה, למה לא איתו? למה אני לא מעזה לחבק אותו ? אני הרי יודעת שהוא יזרום....
הגענו לכניסה של הבית שלי..
תומר:"תלכי לישון עכשיו ומחר תרגישי יותר טוב"והוא חייך אליי את החיוך המקסים שלו
אני:"תודה,תודה שליווית אותי ותודה על הכל!" הרגשתי מגוכחת אבל לא היה אכפת לי, חיבקתי אותו חזק ובכיתי..
בכיתי כי רבתי עם מורן בכיתי כי הרסתי לשיר את המסיבה בכיתי כי מור נמאסה עליי ובכיתי בגלל שרציתי אותו, החיבוק הזה,
היה כל כך משמעותי, קצת מפחיד כי הרגשתי איך הבושם שלו עושה לי טוב ואיך שפתאום הצמרמורת התפזרה לעט לעט בכל גופי ..
לא רציתי לעזוב אותו...
תומר:"את בסדר מתוקה?"

אני:"כן, תודה ,נדבר מחר אוקיי?" נשמעתי פתאום שמחה כאילו שלפני דקה לא רבתי מכות וזרקו אותי לבריכה..
תומר:"חחח ברור, את מוזרה, אבל אני אוהב את זה !" ושוב הוא חייך אליי עם החיוך המיוחד הזה שלו..
החיוך שלו..היה דבר מדהים, אהבתי לראות אותו מחייך.
שוב התחבקנו ואז הוא הלך ..
נכנסתי הביתה מאושרת עליתי ישר למקלחת והיה לי חיוך מטופש על הפנים.
הלכתי לישון מאושרת והרגשתי קצת רגועה...

היום יום שבת, התעוררתי ושמעתי צרחות מהקומה למעטה ......

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:20

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר