לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-01-2008, 23:05
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
מידע הצעת חוק: למסד את הזנות בישראל

יום שלישי, 22 בינואר 2008, 5:50 מאת: רותי סיני, הארץ

לפי ההצעה של ח"כ גלזר, כדי לפתוח בית בושת יידרש רשיון מיוחד שיותנה בסטנדרטים נוקשים. המטרה: "מיגור הפשע מהרחובות"

ח"כ אלחנן גלזר (הגמלאים) הגיש אתמול הצעת חוק למיסוד הזנות בישראל. הצעת החוק קובעת שכדי לפתוח בית בושת יידרש רישיון, שיותנה בשמירת תנאי תברואה והיגיינה נאותים. רק אדם בלא עבר פלילי יוכל לקבל רישיון. עוד נקבע בהצעת החוק שהעובדים בבתי בושת יידרשו לעבור בדיקות תקופתיות והכניסה תיאסר על קטינים.

לידיעה המלאה

האם זו תהיה הכנסה זקופה למס?

והאם לא מיסדו את זה כבר?

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.martinfrost.ws/htmlfiles/knesset.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-01-2008, 10:53
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
המון המון סטודנטיות עובדות בזנות מרצונן החופשי?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "הגזמת!"

ואני זאת שהגזמתי?
כשאני מדברת על זנות אני לא מתכוונת לבחורה צעירה שצריכה כסף, ויוצרת קשר עם בחור אמיד שמממן אותה תמורת חסדים מיניים, מה שקרוי בלשון העם "שוגר דדי". אני מדברת על בחורה שיושבת (או שוכבת) בבית בושת במשך 12 שעות כל יום, שישה ימים בשבוע ו"מקבלת" קליינטים. בישראל, רוב הזונות הוברחו ממדינות זרות תוך הבטחה למשרה מהוגנת. כשהן מגיעות לארץ לוקחים מהן את הדרכון, מכים ומסממים אותן. הן חייבות להחזיר את ה"השקעה" של בעל מכון הליווי לפני שהן מקבלות את חרותן.
אני לא יודעת איפה אתה חי, אבל אני בהחלט עומדת מאחורי דברי: אין בחורה בריאה בגופה ובנפשה שעוסקת בזנות של ממש מרצונה החופשי. כל מי שתקבל 10-20 "מספרים" ליום, תאבד את שפיותה מהר מאד.

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 23-01-2008 בשעה 10:57.
ישן 23-01-2008, 11:24
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
שוב
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "המון המון סטודנטיות עובדות בזנות מרצונן החופשי?"

אין לי השגות לגבי כל אותן אומללות ש"עובדות" ב"מכוני הבריאות" למיניהם.
רק צרמה לי קצת ההגדרה הנחרצת שלך שאין מי שמוכרת את גפה עבור כסף.
כי יש ויש - והמון.
לא מעט סטודנטיות מתפרנסות מה"מקצוע" הזה מ-ר-צ-ו-נ-ן. ולא תעזור מכבסת המילים שזו "סטודנטית שצריכה קצת כסף". העובדה היא שבשביל "קצת כסף" היא מוכרת את גופה.
לא הבנתי את ההבדל בין הזונה הסטודנטית הזאת לבין הגדרתך: "נותנת חסדים מיניים".
ואגב, לא תמיד זה בא כדי לממן לימודים. יש רבות כאלה שמימנו דירה, מכונית, וכו'.
אני לא מתווכח על תיאורך את אותן האסירות בבתי הבושת ומצבן - הכל נכון.
רק הערתי שיש זונות מרצון שתמורת הסכום המתאים ימכרו את גופן . ולכן לא נכון לומר שאין מי שמוכרת את גופה מרצון חופשי. ברור שלא כולן, אבל יש.
ישן 23-01-2008, 11:41
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אני לא מנסה לדבר בזכות מכירת גוף תמורת כסף, חו"ח.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "המון המון סטודנטיות עובדות בזנות מרצונן החופשי?"

אולם חשבת שלפחות חלק מהתנאים אותם ציינת מקורם בעובדה שמפעילי בתי הבושת הינם עבריינים?

לא לחינם הזנות נחשבת למקצוע העתיק בעולם, מאז ומתמיד היתה דרישה לשירותים אלו ולצערנו הרב כנראה שדרישה זו תישאר עימנו בעתיד (לפחות עד שימציאו מערכת Virtual Reality באיכות של המטריקס, ואז יהיו סרסורים דיגיטלים ).

השאלה שצריך לשאול כאשר ניגשים לחוקק חוק המסדיר את הזנות היא כיצד יהיה ניתן לשפר את מצבן של הנשים העובדות בזנות.
נכון, החוק לא ישנה את העובדה המצערת שאותן בחורות שוכבות עם גברים תמורת כסף (אגב, גם החוק כיום לא מונע זאת. אין חוק האוסר על אישה לעסוק בזנות), אולם הוא יוכל לנסות ולהסדיר את יחסי העבודה בינן ובין הסרסורים (בנוגע לשעות עבודה, שכר וכו').

ישן 23-01-2008, 11:55
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
עכשיו תרד איתי לקטנות???
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "גם מבחינה מוסרית יש הבדל עצום בין בחורה שמוכרת את גופה"

הבנאדם ניסה להראות ש"סטודנטית הגונה" היא חופשיה רק משום שביג'ו לא נועל את החדר שלה כשהיא ישנה. הבהרתי את דעתי והיא שהסטודנטית אינה מונעת מניצול מצב לטובתה, אלא מדחפים חומרניים והתעלמות כפייתית מגורמים רבים, מה שאומר שאינה חופשיה. מי שיתפתה לכסף הקל של הברחת חבילה קטנה יקרה ותמימה, מונע מאותם דחפים. על מי ההשלכות הרעות יבואו (בעיקר על הסטודנטית במקרה א' ובעיקר על הצרכנים והמכורים במקרה ב') לא ממש חשוב כאן משום שבשני המקרים האנשים מתעלמים מכך ואלה נתונים סטטיסטיים בלבד.

למיטב שיפוטי (ואני חושב שאני אדם ליבראלי למדי מבחינה השקפתי על ענייני "מיניים") בחורה שמפקידה את גופה לצורך שימושו ליחסי מין מלאים עם אנשים מזדמנים ועל בסיס כסף, כמעט לעולם לא תהיה מודעת לכל הבעיות והסכנות - אולי רק אם היא ברובע מכובד של רקייויק. לא מדובק כאן על מסאג' אלא על מצבים שבהם רב הבלתי צפוי וכמובן רבים מאוד הסיכונים שעדיין לא נמצאה ההגנה נגדן כאשר החשיפה להם היא "מסחרית".

ישן 23-01-2008, 16:19
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אתה מביא דוגמאות כדי לתמוך בפואנטה אליה אתה מכוון
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "עכשיו תרד איתי לקטנות???"

ומתרעם על כך שאני מתיחס לאותן דוגמאות?

זה לא התפקיד שלי או שלך לשפוט בחורה שהחליטה לעסוק במקצוע זה או אחר, גם אם זה כולל קיום יחסי מין עבור כסף או הופעה בסרט פורנוגרפי.
ולעניות דעתי, זהו גם לא תפקידו של החוק לקבוע האם דבר שאדם עושה עם גופו הינו מוסרי או לא כל עוד אין השלכות למעשיו על אנשים אחרים (לדוגמא, אדם שמחליט להורות לגופו לסחוט את הדק האקדח המכוון לראשו של אדם אחר, לא יהנה מחסינות זו), ועובדה שהחוק לא מתיחס לזנות עצמה בתור פשע.

את הטיעון "מונעת מדחפים חומרניים" אתה יכול להטיח גם בכל מי שהחליט לעסוק בהייטק במקום ללכת למסלול מחקר שאולי יביא את התרופה לאיידס או לסרטן, או לאומן שהחליט למכור את החומרים שלו לפרסומות או להופיע בחתונות.

אם נעזוב לרגע את מוסריות עצם קיום היחסים תמורת כסף, הרי שיש היררכיה הקיימת בכל תחום אחר, אלו שנמצאות בראש הפרמידה נהנות מתנאים מעולים ואפילו מסוג של יוקרה (אם כבר להיות זונה, אז להיות זונת צמרת), ואלו שבתחתית הפרמידה סובלות מתנאים מחפירים, במיוחד לאור העובדה שהעסקת זונות הינו דבר לא חוקי, ואם החוק לא חל על אוכלוסיה זו הרי שגם ההגנות שהחוק נותן לעובדים אינו קיים על העוסקים בתחום זה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:24

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר