24-01-2008, 13:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.07
|
|
מתיחה טלפונית או דבר אמיתי שישפיע לי על השיבוץ?
שלום
אני יודע שזה יישמע מטומטם, אבל אני קצת מוטרד משיחת טלפון שקיבלתי היום..
בצד השני של הקוו דיבר איתי בנאדם עם קול של גבר מבוגר {מספר חסוי...כמו של הלשכה}, ואמר לי :
"שלום, מדברים מלשכת הגיוס. שמך הוא דן נכון?"
"נכון"
"טוב תראה,מדובר פה בשיבוץ שלך, מתי לאחרונה מילאת מנילה?"
"לפני הגיוס בונבמבר, מנילה טלפונית עם הקצין מיון, וכשדחו לי למרץ אמרו לי שהשיבוץ ייקבע לפי המנילה הטלפונית"..
"הבנתי, ומה היו ההעדפות שלך?"
"גולני ראשונה, נח"ל שנייה, גבעתי שלישית"
ואז הוא אמר לי "תמתין שנייה", ואני שומע אותו עונה לפלאפון שלו : "כן אני עוד מעט בא, קח את המחשב ואני בא" ובסיום השיחה בפלאפון אני שומע אותו צועק "אני זה שייקבע לך לאן תתגייס!!" {ואז התחלתי להריח שמשהו פה בסדר...}.....הוא חוזר אליי ושואל:
"תזכיר לי מה שמך? שכחתי"
"דן"
"אוקי אז תראה אנחנו ניצור איתך קשר בעתיד.....רק לפני שאתה מנתק, אם תוכל לעזור לי במשהו, יש לי פה תשבץ ואני צריך שם של כדורגלן צרפתי שמשחק במנצ'סטר יונייטד,2 אותיות, אות אחרונה ה'"
באותו רגע הייתי בהלם, והבנתי שמשהו ממש לא בסדר פה, אבל המשכתי לשתף פעולה:
"אין כדורגל צרפתי כזה, יש שם שניי כדורגלנים צרפתיים שהשמות שלהם יותר מ 2 אותיות".
"אתה בטוח שאין?"
"כן, אני בטוח"
פתאום לפני שהוא מנתק הוא אומר : "אה התבלבתי זה כדורגלן עם 4 אותיות, אות שנייה ב' {פטריק אברה......ואני בא כבר להגיד לו את זה}, טוב לא משנה, אתה אומר שאתה לא יודע, לפי זה ייקבע השיבוץ שלך, להתראות" {ניתוק}
ניסיתי אחרי השיחה להתקשר ללשכה ולשאול אותם אם מישהו מהלשכה יתקשר אליי היום, והמרכז מידע סגור...חשבתי על מישהו שמכיר אותי ויכול לעשות לי את זה, ולא עלה לי אף שם לראש.......
האם לדעתכם זאת מתיחה או שבנאדם שבאמת קובע את השיבוצים ישתגע לו והחליט לעשות שטויות?

נערך לאחרונה ע"י steaua rosie בתאריך 24-01-2008 בשעה 13:29.
|