לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-01-2008, 09:37
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
רפיח נפלה בידי החמס וכלומרט שותק(לפני וינוגרד)

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.debka.co.il/photos/2879.jpg]
גם גמלים חוצים את הגבול...בעזרת מנופים.

המקורות הצבאיים של תיקדבקה: וזיריסטאן, על גבולות ישראל, ומצרים. עתה, ברור גם לוושינגטון, ירושלים, וקהיר, כי המצב בצפון סיני הוא בלתי הפיך, וכי העיר רפיח, והשטח המצרי המשתרע לאורך כ-25 ק''מ, ורוחב של כ-20 ק''מ, נפל בידי החמס. המקורות שלנו מציינים, כי זו הפעם השנייה ב-6 חודשים, שהחמס כובש ומשתלט על שטחים, לא ישראליים, אלא שטחים ערביים. ביוני 2007, השתלטו כוחות החמס על רצועת עזה, והביסו וגרשו משם את כוחות הפת''ח והרשות הפלסטינית. בינואר 2008, החמס הערים על המודיעין וכוחות הביטחון המצריים, והשתלט על צפון סיני.

יום שבת, יט שבט תשס"ח, 22:00, 26 בינואר 2008

קהיר, וירושלים, לא רק ממשיכת להעמיד פנים כאילו לא קרה דבר, אלא אפילו טוענות כי המאורעות משחקים לטובתם, רק משום שההנהגות הפוליטיות והצבאיות שלהן אינן יודעות מה לעשות ואיך להגיב.
המשך...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-01-2008, 13:44
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "נעשיתי רעב, בא לי על נקניקיה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
בפועל ה"עסק" יכול להתפוצץ לכיוונים שונים ואנחנו עלולים למצוא עצמינו שקועים בבוץ עד צוואר..
ימים יגידו.

זה הטיעון שאומרים בערך על כל דבר בישראל מאז 1992: התוצאה? פחד ממעשים והעדפת העמדה הנוחה של הגררות אחרי אירועים. כל דבר בחיים "יכול להתפוצץ" או ליפול לגמרי. להזכירך שמדינת ישראל קמה בסופו של תהליך שהיה נחשב למופרך והזוי, שלא לדבר על חסר סיכוי. גם אחרי שכמה, נזהרו ממנה כמו מאש אלה שכיום הם הגדולים שבידידנו. לפי המשוואה המערבית היינו סיפור אבוד, הריון חוץ רחמי. בינתיים הצלחנו לא רע אם מסתכלים על המשוואה במונחים של הצלחה/אי הצלחה.

המצרים בכוונה תחילה השאירו לנו פצצת זמן בהסכם קמפ דיויד. הם זיהו את הכמיהה הישראלית לשלום בכל מחיר ועבדו עלינו בקטע זה. עכשיו פצצת הזמן, כך נראה, דווקא מעיפה רסיסים בעיקר לכוונם. להזכירך שבין רוב מדינות ערב קיים מצב, או אפילו הסכם, של עזרה הדדית ברמת התושב הבודד: הם לא צריכים אפילו דרכון כדי לעבור - גם בין מדינות שיש ביניהן מתיחות. אפשר לגרום בפועל לערביי הרצועה "לדרוש" פריווילגיה כזאת - ומי אני שאתנגד לה, ואפילו מטעמים של פרגון - לעצמם. עזה היא בסה"כ פרובינציה מרוחקת של לב התרבות הערבית - מצריים. מה לעשה ולישות המערבית למחצה, כופרת ושטפת תאווה המכונה ישראל?

שנים שברנו את הראש שלא לצורך ב"מעבר בטוח" ומעבר שמטוח... הפתרון הטבעי, מבחינה חברתית, היה כל הזמן לפתח. אפילו מבחינה אתנית לרבים מתושבי הרצועה מוצא "חמי" מובהק. זה מתועד אפילו בהיסטוריה הלא עתיקה.

ישן 27-01-2008, 14:23

נראה לי שיש שני לופי תחת אותו ניק...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "טוווב, הרגעת אותי"

כי במיקרו - בפורום ההוא של הזקנים והמזדקנים - אתה חושב הפוך לגמרי מאשר כאן, במקרו.

ולא, אני לא חושב שכיפת ברזל, או כיפה סרוגה או תחתוני ברזל, יהיו פתרון למשהו. כבר עייפנו מ"פתרונות טכנולוגיים" לבעיות שעושים אנשים שהראש שלהם בימי הביניים. אני עוד זוכר את המוצב לגו שגררו על פילדלפי ואיך עשו עליו כתבה. הפעמים היחידות בהם הבסנו את הערבים היו אלה שבהם:

א. דיברנו בשפה שלהם (ע"ע הניתוחים הפלסטיים שביצע הפלמ"ח בערבים שאנסו יהודיות)

ב. חשבנו על עצמינו ולא עליהם.

תן לערבים להגרר אחרי האירועים ולא ההיפך. זו הנוסחא שעבדה הכי טוב. תריץ מדי פעם איזה ספין בעיתון על "בדיקות שעושים האם מלון שרתון בשארם הוא שטח שהיה של הברון רוטשילד". תן לנסרלה להיות במתח מנאום ברק היום בערב (טוב... הגזמתי...) תן להם להזיע קצת. העיקר שאתה זה שיקבע את הקצב.

ישן 27-01-2008, 14:49

רומז? אומר!
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "חחח...מה ענין שמיטה לתשמישי מיטה?"

לא יודע... אם אתה לוקח סיכונים מחושבים בחיים "הפרטיים", או אפילו לוקח בחשבון איכות חיים בניגוד לאורך חיים, אפשר להרחיב את זה גם למקרו. לעניות דעתי ההיסטריה והדאגות המוגזמות מכל דבר מסוכנות לישראל הרבה יותר מאשר מה שהערבים עושים באמת. רק תראה כמה ממעשי נסרלה, באחוזים, יש להם חלק בתדמית שקיבל בציבור הישראלי (שלא נעים להגיד, פשוט מעריץ את האיש הזה) לעומת כמה אמונות הבל בקשר אליו והשיעים יש להם חלק באותה תדמית.

אם הייתה קצת יותר מתעלם ממנו, הוא לא היה נעלם, אבל אני חושב שאיכות חייך הייתה עולה. גם משהו לא?

ברגע זה המצרים קיבלו לפרצוף תבשיל רותח שחשבו שאנחנו נאכל לבד. ממילא לא היה לנו מה לעשות בנידון, אז מה הטעם לחפש מה רע יצא ממה שכרגע לא נראה רע במיוחד? ראבק, אתם נשמעים כמו איזו אמריקאית מפרק של מסיינפלד...

ישן 27-01-2008, 16:32
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
קצת קשה לדבר כשאתה הופך לפסיכולוג ממורמר ונעזר בפן האישי להוכיח משהו
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "רומז? אומר!"

ואתה עושה את זה הרבה מאוד...

הטרחנות שלך לא עוזרת במאומה להבנת הנושא..מבלי לפגוע בזכויות. ממש אין צורך להצדיק את דבריך בהטלת רפש על מי שדעותיו אינן כדעותיך, אבל אם קשה לך להתאפק, אז שפוך..
אנחנו כאן, תמיד נהיה לצידך בעיתות משבר.

בחזרה לנושא ובצימצום:
אכן, על פניו המצרים קיבלו לפרצוף "תבשיל רותח" כדבריך ואני טוען שהעניין לא רק שטרם הסתיים אלא אנחנו רק ביומן וסרט הבלהות עוד לפנינו.
אני יכול לפצוח באין ספור תסריטים על היום שאחרי, אבל אולי כדבריך אין טעם מאחר וזה מה יש..הדברים כבר קרו וכולנו נעקוב בכליון עיניים לבאות.

ובשיא הצימצום, היה כל כך קשה להבין, שיום אחד התבשיל יעלה על גדות הקדירה?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר