לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2008, 13:51
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
עיתון סעודי :ישראל התחננה למצרים שיסגרו את הגבול

המקורות המזרח תיכוניים של תיקדבקה: העיתון הסעודי הגדול אשארק אל אווסאט Asharq Al-Awsat, היוצא בלונדון, כותב ביום ג' 29.1, בבוקר, כי משלחת צבאית ישראלית בראשותו של המתאם המדיני של מערכת הביטחון אלוף (במיל.) עמוס גלעד, ביקרה ביום ב' 28.1, בקהיר, בניסיון להביא את המצרים לסגור את הגבול בין מצרים לרצועת עזה, ולמנוע את תכוניות החמס להשאיר את מעבר רפיח פתוח, ולהשתתף בהפעלתו, ובסידורי הביטחון הנהוגים בו. חשש כבד בישראל כי בסופו של התהליך, המצרים יוותרו לחמס, ובכך למעשה יכירו בריבונות החמס על רצועת עזה, ובממשלת איסמעיל הנייה, כממשלה הפלסטינית החוקית. המקורות שלנו מוסרים, כי המשלחת הצבאית הישראלית נפגשה עם שר המודיעין המצרי הגנרל עומר סולימאן, שהעלה את האפשרות להגיע עם החמס, במסגרת הסכם על המתרחש בצפון סיני, גם להסכם על הפסקת אש דה-פקטו, בין צה''ל והחמס ברצועת עזה. צה''ל יפסיק את התקפותיו האוויריות, ואת כניסת כוחותיו לרצועה, ואילו החמס ידאג להפסקת ירי הטילים, והמרגמות, על מטרות בישראל. אולם המקורות שלנו מוסרים, כי בשלב של השיחות המצריות-הישראליות לא הושגה כל הסכמה, משום שמנהיג החמס חלאד משעל, יגיע לקהיר מערב הסעודית רק ביום ד' 30.1, ועד שהמצרים לא ישמעו ממנו, מה בדיוק הסעודים השיגו בשיחותיו אתו, ומה היא עמדת החמס, איש בקהיר איננו יודע לאן המשבר בסיני יתפתח.

יום שלישי, כב שבט תשס"ח, 06:56, 29 בינואר 2008

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2008, 14:08
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
יש מצב שתיק דפקה יביאו סקופ שבשישי יהיה שלג כבד בהרי המרכז וכבישים יחסמו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מנגינת החליל שמתחילה ב "עיתון סעודי :ישראל התחננה למצרים שיסגרו את הגבול"

פשוט אני צריך להגיע לים המלח ורוצה לדעת שאני יכול לנסוע דרך י"ם בלי בעיות...

ואם כל פעם ש"העיתון $%#@# היוצא לאור בלונדון" היה צודק במה שיש לכתביו להמציא, גלעד שליט כבר היה בבית לפחות 16 פעמים.

לי נראה שהערבים כל כך נבוכים מכך שהעם העזתי בחר להפיל דווקא את הגבול האחרון שרצו שיפיל, עד שעכשיו מנסים להמציא שסגירתו - למגינת ליבם של העזתים והמסרים שעושים עליהם קופה שלא זוכרים מאז שהמילואימניק האחרון שילם על צח-צח מחוץ לשקם אלעריש - היא בעצם רק בגלל שהישראלים ביקשו יפה יפה.

מזכיר לי איך שאיזה עארס חבול זוחל מהרצפה אחרי שמאבטח בשם דימה פירק לו את הצורה בגלל שהתפלצף, הוא ממלמל לחברים ההמומים שלו "ראיתם איזה כאפה נתתי למצח שלו עם האף שלי!!!"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר