לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2008, 16:14
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Photo Freak שמתחילה ב "אין בהכרח קשר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Photo Freak
צילמתי בספיה כדי שצילום יהיה יותר מעניין

זו בדיוק הבעיה - אנשים חושבים שפריים משעמם יהפוך למעניין (או ל"נראה מקצועי") רק כי הוא בספייה. זו טעות, ולדעתי ספייה (ובעצם, כל מונוכרום שהוא) במקום שהוא אינו נדרש - גורם לצילום להיראות חובבני וואנבי-מקצועי. ממליצה לך להיגמל במהירות. מעבר לזה - אם אתה כבר בוחר מונוכרום, תעשה את זה בזמן העריכה. תמיד צלם בצבע, כי תמיד עדיף שיהיה בידיך מירב המידע (צבע=מידע). אם תרצה להיפטר מחלק מהמידע - פוטושופ עושה את העבודה מעולה (הנ"ל אמור לגבי המרה מצבע למונוכרום, וכן לגבי רזולוציית הצילום - תמיד לצלם רזולוציה מקסימלית. אם רוצים להקטין - לעשות את זה בפוטושופ).

לגבי הצילום עצמו - לא אהבתי את הקומפוזיציה (המון בלאגן, זוית לא מעניינת), והאיכות הטכנית לא טובה [כמו שאמרו - צילום מטושטש (אפילו אם לדעתך הוא חד), כנראה כתוצאה ממהירות איטית, וכן - חלקים בוהקים ברקע].
בקיצור - נסה שוב. ממליצה לך להסתכל הרבה על תמונות של אנשים שמבינים בצילומי אוכל. יש אצלנו כמה כאלה, ובמיוחד משה שגם עובד בזה. בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2008, 02:00
צלמית המשתמש של Photo Freak
  משתמש זכר Photo Freak Photo Freak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Photo Freak שלח הודעה דרך MSN אל Photo Freak Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי amonsito שמתחילה ב "מבחינת קומפוזיציה התמונה טובה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי amonsito
מבחינת קומפוזיציה התמונה טובה מאוד.

תודה!

ציטוט:
הפוקוס הוא על המקל ולכן יש תחושה של חוסר חדות בחלקים שקרובים יותר לצלם, שים לב שהצמצם דיי פתוח בגלל זה עומק השדה הרדוד.

לצערי אני עדיין לא רואה אותו )-:

ציטוט:
אין כאן מקום לספיה, אני חושב שהתמונה מקורית עם צבע תיהיה מצויינת, אני מקווה שתעלה כדי שנראה.

כמו שאמרתי כבר למשה- צילמתי אותה בספיה ולא ערכתי את הספיה במחשב אז אין לי אותה בצבע אבל הנה תמונה דומה בדרך לזאתי (צילמתי כמה עד שמצאתי את מה שרציתי)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

EXIF Information

ציטוט:
ד"א הצעה שלי לצילומים בעלי עומק שדה רדוד מאוד, בשביל לבדוק את החדות של התמונה, אתה יכול לפתוח את התמונה בפוטושופ וללכת לפילטרים find edges... ותוכל לראות אם ברח לך הפוקוס, זה טוב במיוחד בצילומי מאקרו שקשה לראות במסך הקטן של המצלמה אם יצא טוב.

את החלק הזה לא ממש הבנתי כי אני לא מתמצא בפוטושופ אם תוכל להדגים על התמונה שלי אני אשמח!

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://2007.bluehost.fresh.co.il/04/03/95746997.jpg]

הגלרייה שלי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר