לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-02-2008, 19:10
  RedHotChill RedHotChill אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.01.08
התיעצות, גולני או נ"מ?

שלום לכולם

קודם כל אתן לך את פרטי הצהליים...קב"א 54, דפ"ר נמוך מהקב"א שאין לי מושג מה הוא ופרופיל 97
בתיכון שלי אני לחומד במגמה מקצועית, רשתות מחשבים
אז ככה, בצו הראשון בקשתי קרבי בראיון ... קיבלתי לאחר זמן מה 3 פרויקטים בדואר
הראשון הוא זימון לעתודה צבאית ליום פתוח שאליו הלכתי וממש ממש לא אהבתי
פרויקט גאמה
ועוד פרויקט של מחשבים שאני לא זוכר כל כך את שמו
ואז קיבלתי זימון ליום סיירות יום שדה, שאותו לא הצלחתי לסיים בגלל חשד לשברי מאמץ ולכן
וותרתי כי לדעתי אני לא מתאים לרמה הזו.
אני מאוד רוצה לשרת בחייל שיספק אותי, כלומר לצאת אחרי ה3 שנים ולהגיד וואו, הייתה חוויה.
אני לא מפחד לשרת בקרבי ומאוד רוצה לקחת חלק באחת החיילות הללו.
לפני שבוע קיבלתי מנילה קרבית. לאחר ברור עם אחד מהצבא, הוא אמר לי שכתוב לו במחשב
שאני מיועד למחשבים אבל בעל רצון לקרבי עם פונטנציאל גבוה ... זה מה שהצלחתי להבין.

עכשיו אני בדילמה. אני באמת בעל מבנה גוף טוב עם המון המון רצון, אבל אני מפחד ללכת
לגולני או גבעתי למשל ולהצטער. ואם להגיד את האמת, אני מאוד מאוד מתעניין במערך הנ"מ
אבל שמעתי שזה לא משהו שם, ואם מישהו יוכל להמליץ על הנ"מ אשמח

מה אתם אומרים?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-02-2008, 19:37
צלמית המשתמש של Atex
  משתמש זכר Atex Atex אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.06
שלח הודעה דרך MSN אל Atex
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RedHotChill שמתחילה ב "התיעצות, גולני או נ"מ?"

יש בפורם,לפי הסקר,ייצוג ממש חזק של נח"ל וגולני,אז אני בטוח שיהיו כאלו שיוכלו להסביר לך יותר,אבל זה מה שאני יודע:
גולני היא חידה ששומרת על גבול הצפון אז ככה שאקשן לא חסר שם,יש לה מעמד של חטיבת מורעלים,
הטובים בין כל חיילי החטיבה נבחרים לשרת בסיירת גולני (פלס"ר)...והם נשלחים למסלול בן שנה וארבעה חודשים שכנראה מקנה להם יכולות כמעט כמו של ללוחמי היחידות המובחרות (אף אחד לא באמת יכול להשוות)בנוסף אומרים שגולני זה קיבוץ גלויות,אתה תמצא
שם רוסים משחקים עם תימנים שש-בש,הבדווים שותים קפה עם אשכנזים (סתם לא יודע..אולי לך תדע..)

לעומת זאת,נח"ל נמאת תחת פיקוד מרכז,יש שם 3 גדודים (כמו לגולני),גדוד 50 הוא גדוד מיוחד כי הוא שייך לבני הגרעינים(תנועות נוער),לנח"ל יש יחידת סיור חטיבתית שעל מנת להגיע אליה יש לעבור גיבוש של שבוע..
ונכון להיום,הרבה אנשים בוחרים להתגייס לחטיבת הנח"ל..

סה"כ אני לא יודע מהי רמת הפעילות המבצעית של נח"ל,אבל בגולני אקשן לא חסר..
חרשני כרצונך – מגל, גלגל – חרושת
או חרב ופגיון.

הנדר הבית"רי ,זאב ז'בוטינסקי, פאריס, תרצ"ד

ישן 01-02-2008, 19:47
  zxccxz zxccxz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Atex שמתחילה ב "יש בפורם,לפי הסקר,ייצוג ממש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Atex
יש בפורם,לפי הסקר,ייצוג ממש חזק של נח"ל וגולני,אז אני בטוח שיהיו כאלו שיוכלו להסביר לך יותר,אבל זה מה שאני יודע:
גולני היא חידה ששומרת על גבול הצפון אז ככה שאקשן לא חסר שם,יש לה מעמד של חטיבת מורעלים,
הטובים בין כל חיילי החטיבה נבחרים לשרת בסיירת גולני (פלס"ר)...והם נשלחים למסלול בן שנה וארבעה חודשים שכנראה מקנה להם יכולות כמעט כמו של ללוחמי היחידות המובחרות (אף אחד לא באמת יכול להשוות)בנוסף אומרים שגולני זה קיבוץ גלויות,אתה תמצא
שם רוסים משחקים עם תימנים שש-בש,הבדווים שותים קפה עם אשכנזים (סתם לא יודע..אולי לך תדע..)

לעומת זאת,נח"ל נמאת תחת פיקוד מרכז,יש שם 3 גדודים (כמו לגולני),גדוד 50 הוא גדוד מיוחד כי הוא שייך לבני הגרעינים(תנועות נוער),לנח"ל יש יחידת סיור חטיבתית שעל מנת להגיע אליה יש לעבור גיבוש של שבוע..
ונכון להיום,הרבה אנשים בוחרים להתגייס לחטיבת הנח"ל..

סה"כ אני לא יודע מהי רמת הפעילות המבצעית של נח"ל,אבל בגולני אקשן לא חסר..

וזו תשובה של מישהו בלי מושג בכלל ותפסיק לזרוק שטויות לאוויר. כל החטיבות מבצעות בדיוק את אותן פעולות. הפכת את גולני לחטיבה כל כך טובה ואת הנח''ל לחטיבה שנחמד לשרת בה וזהו...
כל החטיבות מבצעות בדיוק את אותן פעולות ואקשן יהיה לך בנח''ל בדיוק כמו בגולני. אתה לא יכול לערוך בכלל השוואה בין פלסרים של כל החטיבות לבין יחידות מובחרות. הרבה אנשים בוחרים לשרת בנח''ל כי זו פשוט חטיבה מצוינת ואיכותית בדיוק כמו השאר. בגולני באמת יש קיבוץ גלויות ואם אתה רוצה להכיר את א''י האמיתית תלך לשרת שם זו פשוט חטיבה מיוחדת לפי מה שאני הבנתי מאנשים ששירתו ומשרתים שם זו משפחה.
ישן 02-02-2008, 16:24
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
תלוי מה אתה מחפש....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RedHotChill שמתחילה ב "התיעצות, גולני או נ"מ?"

אני לא יודע איך זה להיות חייל בנ"מ...
אני כן יודע איך זה להיות חייל בגולני ואני אומר לך שאני שמח על כל שנייה שאני שם כן זה לא קל כן זה מסוכן ומפחיד אבל ההרגשה שלך כל יום לדעת שאתה תורם ושאתה עושה משהו משמעותי שווה כל שנייה שאני שם...

לדעת שאתה קופא מקור בלילה כדורים שורקים לידך מתפוצצים עליך מטענים ופצצות אר. פי. גי ושבזכותך תושבי שדרות יכולים להדליק נרות חנוכה... מבחינתי אין הרגשה יותר טובה...

למי שרשם שלחייל בנ"מ יש יותר אחריות מחייל חי"ר אז אני חושב שהוא לא יודע איזה אחריות מוטלת על חייל חי"ר פר חייל..
חייל חי"ר בודד חורץ גורלות של אנשים בהחלטה של שנייה...פשוט ככה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר