לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2008, 17:36
  jacklw07 jacklw07 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.03
מבקש מפרט למערכת למטרות משחקים כבדים ~5K

כמו כן אשמח אם המערכת תוכל לשמש אותי לטווח הרחוק מבחינת ביצועים ואפשריות שידרוג.
ברצוני לרכוש מעבד עד עכשיו עבדתי אם AMD השאלה אם שווה להמשיך או כדי לעבור לINTEL QUAD
לום אם רצוי בעל יכולות WIRELESS
וזכרון , אם אפשר לפרט את האפשריות בחירה העומדות בפני מבחינת סוג כדאיות ,

ברצוני כרגע יש את כל החלקים הנלווים ,
מסך עכבר מקלדת כרטיס קול חיצוני הארדיסקים 2 בעלי חיבור SATA ואחד IDE כמו כן כמובן צורב DVD
יש לי קירור מעבד THERMALTEK 120MM TYPHOON השאלה אם אפשר להשתמש בו או יש צורך בקירור חדש ,
מארז THERMALTEL SOPRANOS וספק 430W של HEC
קניתי כרטיס מסך של 8600GTOC2 של BFG ואני מתכנן להוסיף עוד אחד במערך SLI יותר מאוחר ,

מבחינת תקציב הייתי אומר שהמסגרת היא עד 5000 ש"ח אם אפשרות חריגה של 1000 במידה וזה נחוץ.

אשמח לקבל את המלצותכים .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-01-2008, 00:14
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי jacklw07 שמתחילה ב "עדכון"

העניין הוא כזה - אתה ביקשת מערכת למשחקים כבדים בעלת יכולות שדרוגיות ונכון להיום הדברים עומדים בסתירה אחד לשני:
המערכת הכי חזקה שתוכל להרכיב כיום תתבסס על מעבדים של אינטל (כפולי או מרובעי ליבה), אבל אינטל מתכננת להחליף את קו המעבדים שלה בעוד שנה מהיום לסדרת מעבדים שלא תתמך לאחור על הלוחות הנוכחיים שלה, מה שמחסל את יכולת השדרוגיות.
מצד שני, AMD כרגע לא מצליחה להתחרות באינטל ברמת ביצועי המעבדים ובארץ תמחור מרובעי הליבה שלה הוא פשוט שערוריה (הם נמכרים במחיר כמעט כפול ממחירם בחו"ל - מה שהופך אותם עוד פחות תחרותיים מול אינטל, בחו"ל AMD לפחות מתחרה בזירת המחיר). אבל שם יכולת השדרוגיות שלך טובה הרבה יותר - המעבדים בדור הנוכחי והבא של AMD יתמכו בלוחות האם הנוכחיים שלה.
אם כרגע הכל רץ לך חלק אני לא רואה סיבה למהר לשדרג, בכל מקרה אינטל אמורה להשיק סדרה מתקדמת יותר של מרובעי ליבה בחודשיים הקרובים (משפחת ה Q9X00) שיהיו זולים יותר ממרובעי הליבה הנוכחיים שלה, ואם אתה יכול להמתין את הזמן הזה אתה רק תרוויח.

ישן 02-02-2008, 23:24
  לפנים לפנים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.07
?!?!
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "כולם אמורים להתמך ע"י..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
העניין הוא כזה - אתה ביקשת מערכת למשחקים כבדים בעלת יכולות שדרוגיות ונכון להיום הדברים עומדים בסתירה אחד לשני:
המערכת הכי חזקה שתוכל להרכיב כיום תתבסס על מעבדים של אינטל (כפולי או מרובעי ליבה), אבל אינטל מתכננת להחליף את קו המעבדים שלה בעוד שנה מהיום לסדרת מעבדים שלא תתמך לאחור על הלוחות הנוכחיים שלה, מה שמחסל את יכולת השדרוגיות.
מצד שני, AMD כרגע לא מצליחה להתחרות באינטל ברמת ביצועי המעבדים ובארץ תמחור מרובעי הליבה שלה הוא פשוט שערוריה (הם נמכרים במחיר כמעט כפול ממחירם בחו"ל - מה שהופך אותם עוד פחות תחרותיים מול אינטל, בחו"ל AMD לפחות מתחרה בזירת המחיר). אבל שם יכולת השדרוגיות שלך טובה הרבה יותר - המעבדים בדור הנוכחי והבא של AMD יתמכו בלוחות האם הנוכחיים שלה.
אם כרגע הכל רץ לך חלק אני לא רואה סיבה למהר לשדרג, בכל מקרה אינטל אמורה להשיק סדרה מתקדמת יותר של מרובעי ליבה בחודשיים הקרובים (משפחת ה Q9X00) שיהיו זולים יותר ממרובעי הליבה הנוכחיים שלה, ואם אתה יכול להמתין את הזמן הזה אתה רק תרוויח.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר