לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2008, 17:52
  cookieman cookieman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.08
שאלה בנוגע למנהל רשת

אני צריך מידע על התפקיד הזה בחיל המודיעין- כרגע התחלתי קורס של זה בגלילות ואני מעוניין לדעת כמה דברים-
1)איך התפקיד בסדיר? משעמם, שגרתי, או כזה "בסדר"?
2)אתה עובד כל הזמן? או שזה כזה חפיף?
כי האמת? אני מרגיש שזה קצת לא מתאים לי- למרות שאני יודע כבר את החומר של הקורס והמדריכים רואים את זה והתפקיד הזה יהיה לי מאוד פשוט, אני בכלל לא מחפש דבר של מחשבים בצבא כי כל תפקיד טוב במחשבים שראיתי דורש קבע.
לכן חיפשתי יותר תפקיד מודיעיני יותר שמתעסקים עם באמת חשיבה ומחקר.
אם מנהל רשת זה תפקיד שהוא בסדר כזה והוא נחמד, ואני לא אשתגע ממנו אז טוב- אבל אמרו לי שאם אתה יודע משהו במחשבים זה ממש תפקיד שגרתי והוא רק טוב למישהו שבאמת לומד בפעם הראשונה איך מחשב באמת פועל.
אני מבין איך צה"ל עובד- אין הרבה סיכוי לקבל תפקיד סופר טוב ולא יזרקו לי סתם מיונים אבל אולי יש תפקידים באמצע- שהם לא סופר מסווגים אבל עדיין מעניינים.
אם זה חשוב, יש לי קב"א 54 ודפ"ר 70, וכתלמיד היה לי תעודת בגרות מעולה, אז אין לי בעיה של ללמוד ולחשוב. אני פשוט לא רוצה לבזבז את עצמי בצבא- אני חשבתי אולי על תפקיד כמו עובד חקר מודיעין- נשמע לא רע והוא לא משהו כמו שחקים או תלפיות שקשה מאוד להיכנס אבל לאידע...
אם למישהו יש עצות שיגיד לי- כי חבל לי לעבור סתם קורס ולהיתקע בתפקיד משעמם, מקרה הכי גרוע כבר עדיף לעשות סתם תפקיד שלא עושים בו הרבה ולחזור כל יום הביתה נגיד מהקריה או כל בסיס במרכז שקרוב אלי (אני גר בתל-אביב, ולמודיעין יש מלא בסיסים באזור אז כל אחד מהם יהיה לי טוב) מאשר לסבול מלעשות דברים משעממים רוב היום, אז כל עצה תהיה מבורכת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר