לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2008, 12:21
  משתמש זכר האדם שבטנק... האדם שבטנק... אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.08
72 ומעלה-כדאי רק שריון!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מאור122 שמתחילה ב "פרופיל 72 - מנילה - אשכול ראשי"

אחינו,גם אם היה לך פרופיל 97 ובלי שום סעיף הייתי ממליץ לך על שריון.
אני מפקד טנק בחיל ורוב החיילים שלי היו בעלי פרופיל 97,ובדיעבד הם מרוצים מאוד (חלקם מפקדים כיום).
אסכם לך את זה כך:אם אתה רוצה להרגיש ובאמת להיות לוחם שמעורה כמעט בכל המבצעים האינטנסיביים של צה"ל,ולא בעורף הלחימה אלא בדיוק ההפך-בעומק! מקומך בחיל השריון,ובמיוחד שהפרופיל שלך זה 72.
אני מוכן אישית לעבור איתך על כל חיל קרבי אחר שהציעו לך ולספר לך עלייו מההעבודה שיצא לי לעבוד עימם במהלך שירותי-בסוף אתה תחליט מה אתה רוצה.
בצה"ל יש משפט שאומר "במקום בו יעצרו הזחלים-שם ייקבע הגבול" אני חושב שאם אתה אדם שרוצה להיות בלב הלחימה המשפט המוכר הזה הוא התשובה בשבילך.

בהצלחה בכל אשר תפנה ותעשה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2008, 17:07
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
אם הייתי במקומך , הייתי הולך לשיריון.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מאור122 שמתחילה ב "פרופיל 72 - מנילה - אשכול ראשי"

והייתי במקומך:
לפני שנה היה הייתי בכיתה יב', עם פרופיל 72, וקיבלתי את אותה מנילה שאתה קיבלת.....לא אהבתי שום בחירה, וגם לא סימנתי שיריון כי הקשבתי לסיפור פיות ואגדות של אנשים שאומרים "כל מי שהולך לשיריון, מתאבד".....דחיתי את הגיוס שלי עד למרץ הקרוב, כדי להגיע לחי"ר....אני מרוצה מהבחירה שעשיתי, כי אני רוצה חי"ר, אבל אם היו נותנים לי את ההזדמנות לחזור אחורה בזמן, הייתי מסמן שיריון ומתגייס לשם באוגוסט....זה חיל מאוד מעניין, ומאוד פעיל........לך על זה.....
ואני אבין אותך אם אתה לא מאמין לי, אבל חכה לטובי הפורום {ביטיס וכו'} ואני מאמין שהם ייתנו לך עצה דומה.....

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר