לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-02-2008, 23:52
  Double-D2 Double-D2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.07
סרבני פינוי? כמה המלצות על איך לא להגיע למעצר.

יום ראשון התגייסתי וכשהגעתי לקצין מיון הוא הודיע לי שאני מיועד להובלה(-נהג).
ברגע שהוא אמר את זה חטפתי את שוק חיי כי יש לי קב"א גבוהה יחסית, נתונים טוב והמון רצון טוב.

אז מה שעשיתי היה להבהיר לבחור מולי, חד וחלק כי אני לא אגיע להובלה ואם יש צורך אני גם מוכן לסרב פינויי! הקצין פתח עליי זוג עיניים ואמר
"אני מאוד מקווה שלא אמרת את זה עכשיו, אתה לא נראה לי בנאדם כזה ואני מאוד ממליץ לך למחוק את המשפט הזה!".
אחרי שהוא התחיל להבהיר לי על כמה אני יכול להתקדם בהובלה, ושאני יכול להפוך למש"ק וכל מיני כאלה לקחתי נשימה עמוקה ובאמת הסברתי לו
יפה ובצורה מנומסת להפליא למה אני לא מתאים לתפקיד, לא מתאים לחיל ועל איך שאני לא אוציא מעצמי את המיטב שם. הסברתי לו כי אני בעצם
כן רוצה להתגייס וכן רוצה לעשות שירות משמעותי בצבא שאני גם אפיק ממנו תועלת ושהוא יפיק ממני.

נתנו לי לחכות שלוש וחצי שעות(בלי הגזמה!!) ובסוף הוא קרא לי שוב ואמר שאני אקבל את מה שאני רוצה רק בגלל "הבעיות המיוחדות" שיש לי.
טירטרו אותי ככה עוד יומיים: תגיע בשמונה בבוקר למדור תנועה, תחכה עד הערב, תראה קמ"ט סדיר ותחום על אישור דח"ש.

אני באמת מאמין שהצלחתי במה שרציתי מהסיבות הבאות ואני ממליץ לכל אלו מכם שכבר חושבים על לסרב פינויי לקחת לתשומת הלב:
  • במידה ואתם יודעים לאן ייעדו אתכם ואתם במאה אחוז לא רוצים להגיע לשם בשום פנים ואופן- תסבירו לעצמכם
    למה אתם לא רוצים להיות שם ככה שכשתגיעו לקצין מיון תוכלו באמת להגיד לו הכל ולא תשכחו כלום.
  • חפשו לכם תפקיד אחר שאתם יודעים שמתאים לנתונים שלכם ובררו מתי הגיוס שלו!
    הרבה יותר קל להגיע לקצין מיון אחרי נאום ה"למה לא" ולספר למה כן אתם כ"כ מתאימים לתפקיד X!
    [אבל זה לא אומר שאם בא לכם תיאטרון צהל או מאבחן פסיכוטכני ישר תקבלו, אני ממליץ על תפקיד שאין לו איתור קד"צ]
  • דברו עם ההורים, חברים, מורים ומי שאתם יודעים שמכיר אתכם טוב- ספרו לו על הבעיה שלכם ובקשו המלצה, תמיכה, דיעה וכל מה שיכול לעזור!
    אל תלכו ב"ידיים ריקות"!
  • עיניים "נוצצות" בזמן הנאום שלכם לא יכול להזיק...
עכשיו שימו לב, שום דבר ממה שכתבתי פה יכול להבטיח לכם את התפקיד שלכם!!
הכל בגדר המלצה וניסיון אישי!

לעוד שאלות, אני פה (:

בהצלחה ותמנעו מלסרב פינויי, סתם תאכלו חרא.....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2008, 08:14
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי borison שמתחילה ב "שלום גבר..!!.. קראתי את המאמר..."

אחלה מוטיבציה - "אני אשרת איפה שאני רוצה, או שלא אשרת בכלל". תאמין לי, אין עליך

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 06-02-2008, 11:02
  CarlesPuyol1 CarlesPuyol1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Double-D2 שמתחילה ב "סרבני פינוי? כמה המלצות על איך לא להגיע למעצר."

אתה צודק במה שאתה אומר.
אני הייתי צריך להתגייס בנובמבר לתותחנים והסברתי יפה לקצין מיון שהעלתי בכוונה פרופיל מ72 כדי להתקבל לחי"ר, דיברתי איתו יפה.
בהתחלה הוא ניסה לשכנע אותי שהדבר היחיד שהוא יכול לתת לי זה שריון ומג"ב <התעקשתי על הנדסה קרבית>.
בסוף הוא אמר לי שהוא יכול לתת לי הנדסה קרבית רק במרץ, אמרתי לו שאם כבר במרץ אני מעדיף גולני, נחל או גבעתי.
אחרי כמה פעמים שהוא אמר לי לצאת ולחזור <כנראה עשה כמה שיחות...> הוא נתן לי גולני במרץ. ללא שום סירוב פינוי. הייתי רק יום וחצי בבקו"ם. יצא איתי אחלה גבר.

צריך לדעת לשלב בין הנחמדות לבין העקשות. התעקשתי להצטרף למחזור נובמבר של הנדסה קרבית, ובסוף התפשרתי איתו על מה שרציתי מלכתחילה.

נערך לאחרונה ע"י CarlesPuyol1 בתאריך 06-02-2008 בשעה 11:04.
ישן 06-02-2008, 13:27
  Double-D2 Double-D2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.07
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי CarlesPuyol1 שמתחילה ב "אתה צודק במה שאתה אומר. אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי CarlesPuyol1
צריך לדעת לשלב בין הנחמדות לבין העקשות.

זאת בדיוק הגישה!
רק שאצלי לא כ"כ התפשרתי..

בסופו של דבר הוא שאל מה אני רוצה חוץ ממכים(כשזה מטומטם, כי יש לי חריג חיר רק למכים) אז התעקשתי על מכים ובפעם השלישית שהוא שאלה אמרתי לו "הדרכת חובשים".
אמר לי לחכות רגע בפנים, אח"כ לצאת רגע החוצה. ואחרי שלוש וחצי שעות הוא קרא לי ואמר שקיבלתי מה שרציתי...

אז אני באמת מאמין שאם לא תלכו איתו ראש בראש ותבואו עם גישה חיובית, וכשאתם יודעים בדיוק מה שאתם רוצים הוא לגמרי יבוא לקראתכם!
אני הבנתי מהם שכל עוד ואתם מראים מוטיבציה להתגייס ולעשות את המקסימום מבחינתכם בצבא הוא ייתן לכם מה שתרצו כי כשתגיעו לבקום אתם תראו כמה חיילים יש שמתים להיות ג'ובניקים של יומיות וקל"ב וכמה סרבנים יש....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר