לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-01-2008, 22:45
  najih najih אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.08
עזרה בהעתקת נתונים מפורם אחד לשני באקסס

אהלן ,
הבנתי שאני אמור לעשות פה פוסט להודעות על אקסס שקשורות לתוכנה ת אם אני טועה אנא תעבירו אותי לפורום הנכון ..

אוקיי ,
יש לי בעיה קטנה באקסס שאני לא מצליח לפתור.
כרגע יש לי טופס שנפתח במצב הקלדת רשומה חדשה בטבלה בשם פרויקטים, בטבלה הזאת יש לי פרמטר שהוא מספר (אישר קשר) והוא מקושר למפתח של טבלה אחרת (קוד לקוח) , בטבלת הלקוחות יש 2 נתוני טקסט (איש קשר וחברה),עכשיו:
הבעיה היא שבטופס החדש יש 2 תיבות טקסט שמושכות נתונים מטבלת לקוחות( איש קשר וחברה),
יש לי עוד טופס שהוא ליסט בוקס של הלקוחות וכשלוחצים דבל קליק על אחד אני רוצה שזה יעתיק תנתון לתיבות הטקסט האלו- הבעיה היא שעדיין אין מספר פרוייקט כי הפרוייקט לא נשמר , ולכן אי אפשר לשייך את הנתונים האלו לפרוייקט שברגעים אלו מוצג בטופס , אי אפשר לשמור אותו בלי תיבות הטקסט האלו של איש קשר וחברה.

נראה לי שעשיתי פה קצת בלגן , אבל אם מישהו מצליח להבין משהוא לעזור לי להבין איך לעשות את זה אני אשמח מאוד..
אני תקוע על זה כבר שעות

תודה מראש לעוזרים (ולמנסים)!

נדב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2008, 00:27
  najih najih אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי najih שמתחילה ב "עזרה בהעתקת נתונים מפורם אחד לשני באקסס"

אוקיי , מצטער על הבלגאן ..
אני אנסה להסביר למה התכוונתי:

יש לי במסד הנתונים 2 טפסים:
טופס א: מכיל פרטים על פרוייקט שנמשכים מטבלת פרוייקטים שהמזהה של הטבלה הוא "קוד פרויקט", בנוסף לנתונים מטבלת פרויקטים יש 2 נתונים שמגיעים מטבלת לקוחות והם "שם לקוח" ו"חברה".
הקישור בין הטבלאות הוא בין "קוד לקוח"(המפתח של טבלת לקוחות) ל"שם לקוח" שהוא שדה בפרוייקטים.
טופס ב: List box (לא סגור על התרגום לעברית) שמציג תנתונים מטבלת לקוחות.
כשעושים דבל קליק על רשומה היא מחזירה תערך של השדה "קוד לקוח".

כששששששיו ,מה שאני רוצה לעשות , זה כשאני מוסיף רשומה חדשה בטופס , זה ליצור מצב שכשאני בוחר לקוח בטופס ב, הנתונים שלו יעודכנו בטופס א בשדות "שם לקוח" ו"חברה" של הפרויקט שאני כרגע ממלא בטופס וישוייכו לפרויקט הנל.

הבעיה היא: שאני לא יכול לשייך את הערך הלקוח שנבחר בטופס ב לנתונים שאני ממלא בטופס א כי מספר הפרויקט החדש שנפתח כשאני מקליד תנתונים החדשים לא נשמר בעצם בטבלה עד שאני לא יוצא מהטופס(א) או עובר לרשומה אחרת ולכן אין לי מפתח לשייך אליו..

אני מקווה שזה עשה קצת יותר סדר בבעיה ..
תודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר