
06-02-2008, 15:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.11.06
הודעות: 537
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי desup
שלום
רציתי לשאול לאן אתם ממליצים לי להתגייס .. קיבלתי מיונים לפרויקט אופק אותו לא עברתי, גם לגאמא ואותו עברתי לשתי מסלולים ואז לא העבירו אותי, גם קיבלתי לחובלים שם נפלתי בגיבוש..
יש לי קב"א 54 פרופיל 97 עם סעיף קל עיניים (מידה 2.5). רציתי לשאול עכשיו איזה אופציות לתפקידים טובים יש לי בצבא? שמעתי על מגדל פיקוח והמון תפקידים טובים בחיל האוויר ואני בטוח שיש עוד מלא לא רק בחיל האוויר..איך אני מקבל תפקידים כאלה? מה אני צריך לעשות? אבל משום מה לא קיבלתי זימונים לכלום חוץ מחובלים, גאמא ואופק ואני גם רוצה לדעת על עוד תפקידים טובים במחשבים בצבא (כמו ממר"מ וגאמא).
דרך אגב קיבלתי מנילה קרבית, אני אקבל עוד מנילה? עם הרבה הצעות טובות לא קרביות? או שזה הכל ובגלל שיש לי פרופיל 97 אז אני מיועד לקרבי ולא אקבל מנילה..
בתודה רבה
|
התפקידים בחיל האוויר הם לרוב לבעלי פרופיל עורפי או נפל"טים וכאלה.
אם יש לך פרופיל 97 הסיכוי שלא תהיה הלוחם זה אם תתקבל לאחת מהיחידות שציינת (גאמא, אופק וכל הפרוייקטים של מודיעין).
בכל מקרה, לגבי מה ששאלת ממר"מ הקבלה היא רק לבעלי פרופיל עורפי (64 ומטה) ופקח טיסה אותו דבר..
אתה לא תקבל עוד מנילה אלא רק את המנילה שכבר קיבלת וכן זה בגלל שאתה מיועד לקרבי ובגלל שיש לך פרופיל 97.
בהצלחה (:
|