לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-03-2005, 03:18
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
שקרן, שקרן, שקרן

הודו על המפה! או שלאנער הודי שיטה בממשלת הודו ובתקשורת כשטען שזכה בתחרות בינלאומית של נאס"א. בהודו האמינו לנער, והוא הפך לגיבור לאומי מאת: חדשות נענע 10:48 01/03/2005סאורב סינג, נער הודי בן 17, הצליח לשטות בממשלת הודו, בתקשורת ואפילו בנשיא המדינה. סינג, שמגיע מאוטר פרדש, אחד האזורים הנחשלים בהודו, טען כי הוא ניצח מתחרים מכל העולם במבחן בינלאומי של נאס"א במדע.

סינג הפך מיד לגיבור לאומי במדינה הצמאה להכרה בינלאומית. ממשלת אוטר פרדש העניקה לו פרס של 500 אלף רופי (11,500 דולרים), ויותר מ-100 מחברי הפרלמנט העניקו לנער כסף בשווי משכורתם היומית.

אולם לא לעולם חוסן, וכאשר הנער המתין להפגש עם נשיא הודו, גילה אתר חדשות הודי, rediff.com, את השקר. האתר יצר קשר עם נאס"א, שטענו כי הם אינם יודעים דבר על מבחן זה.

הפגישה המתוכננת של סינג עם ראש הממשלה מנמוהן סינג בוטלה. הנער חזר לכפרו, ונאלץ לעבור חקירות משטרתיות.

השקר של סינג הלך והתגלה. סינג טען כי את המבחן ארגן נשיא הודו, עבדול קלם והאסטרונאוט ההודי קלפנה צ'אולה, שמת בהתרסקות מעבורת החלל קולומביה. במשרדו של קלם מכחישים. סינג טוען שהוא פגש את קלם, אולם העיתונים בהודו טוענים כי פגישתו עם הנשיא התבטלה.

בשיחה עם סוכנות הידיעות רויטרס אמר סינג כי הפגישה עם קלם היתה "מעוררת השראה". לדבריו, "הוא ראה את התעודה שלי ושיבח אותי על ההישג, בעוד אתם שואלים כל מיני שאלות, ומנסים להציג אותי כרמאי".

התעודה של סינג, שלכאורה הוא קיבל מסוכנות נאס"א, חתומה בידי ססין ק.קיף. למנהל הקודם של נאס"א קראו שין אוק'קליף. סינג טען כי הוא טס ללונדון בחברת התעופה ההודית, שאין לה אף טיסה שמגיעה לעיר. סינג אמר לרויטרס כי הוא שהה במלון, אולם לעיתון הודי אמר כי הוא שהה בארמון באקינגהאם. ככל שעובר הזמן, עוד ועוד שקרים של סינג נחשפים, והפרשה המביכה הזו נראית מביכה יותר ויותר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר