לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2008, 12:09
  eGod eGod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מיט רומיני פרש מהמירוץ, רומיני: אירופה עומדת בפני אסון דמוגרפי

המועמד הרפובליקאי, מיט רומני, הודיע הערב (חמישי) על פרישה מהמרוץ למועמדות לנשיאות. פרישתו מבטיחה באופן כמעט ודאי את בחירתו של ג'ון מקיין כנציג הרפובליקאים בבחירות לנשיאות ארה"ב, שיתקיימו בנובמבר.

"אני מרגיש שעלי לפנות את הדרך, עבור המפלגה ועבור המדינה" אמר רומני בנאום בוועידה הפוליטית השמרנית בוושינגטון. "אם אמשיך בקמפיין שלי הלאה, אעכב את השקתו של הקמפיין הלאומי, ואגביר את הסיכויים שקלינטון או אובמה יזכו. בשעת מלחמה כמו זאת, אינני יכול לתת לקמפיין שלי לסייע לכניעה לטרור".

רומני זכה ב-175 צירים בפריימריז של "יום שלישי הגדול" שהתקיימו השבוע ב-21 מדינות. מייק הקאבי זכה ב-141, והמועמד המוביל מקיין זכה ב-504. עם פרישת רומני, הקאבי נותר עם 190 צירים התומכים בו לעומת 680 התומכים במקיין. כדי לזכות במועמדות המפלגה לנשיאות, צריך המועמד לזכות ב-1191 צירים.

רבים במפלגה הרפובליקאית מייחלים לסיומו של המרוץ בין מקיין, רומני ומייק הקאבי, כדי שיוכלו להתחיל בהיערכות להתמודדות האמיתית: מול קלינטון או אובמה. החלטתו של רומני תגביר את הלחצים על הקאבי להודיע גם כן על פרישה.

"אירופה עומדת בפני אסון דמוגרפי"

בנאומו הערב התייחס רומני לאירופה, ואמר כי היא "עומדת בפני אסון דמוגרפי שהוא התוצאה הבלתי נמנעת של החלשות האמונה בבורא עולם, משפחות הרוסות, חוסר כבוד כלפי קדושת החיים ומוסריות פגומה".

לדבריו, אם ארה"ב לא תשנה את מסלולה היא תהפוך ל"צרפת של המאה ה-21: עדיין אומה גדולה, אך לא מנהיגת העולם, לא מעצמה". הוא אמר עוד כי קיימת סכנה שסין ויפאן יהפכו למעצמות עולמיות על חשבון ארה"ב, ממש כפי שארה"ב 'עקפה' את צרפת ואנגליה במאה הקודמת.

רומני הציג את נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, כאיום על ארה"ב ואמר כי "אמריקה מוכרחה להסתמך על עצמה בתחום האנרגיה, כדי לעולם לא להיות תלויה בדומיהם של פוטין, צ'אווס ואחמדינג'אד".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2008, 19:15
צלמית המשתמש של amit2
  משתמשת נקבה amit2 amit2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.07
נראה לי שבאמת צריך דמות / סמיילי של ציניות.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "[QUOTE] "עומדת בפני אסון..."

באמת שלא הבנתי אם אתה רציני, כשכתבת "הוא פשוט צודק",
בעניין "אסון דמוגרפי שהוא התוצאה הבלתי נמנעת של החלשות האמונה בבורא עולם".

הימין הדתי בארה"ב אינו יהודי -
אז אין בעיות בענייני כשרות או עבודה ותחבורה בשבת.
אבל הם עושים צרות בשם האמונה שלהם:
מנסים להכניס את נושא הבריאה בניגוד לאבולוציה לבתי הספר-
מנסים להחליף בין העמדות, או לפחות לתת "זמן שידור" שווה...
מונעים מחקרים בתאי גזע, אפילו שיש כבר תוצאות מבטיחות בכמה תחומים.
עושים צרות בנושא "בחירה בחיים", אפילו אם יש צורך בהפלה מסיבות רפואיות...
ועוד כל מיני נושאים שזכותם להאמין בהם - אבל לא לכפות על מי שלא מאמין .
(בעצם גם יהודים יסכימו עם הדוגמאות שהבאתי - סה"כ הנצרות מבוססת על היהדות)

"משפחות הרוסות, חוסר כבוד כלפי קדושת החיים ומוסריות פגומה"-
לדעתי לא קשור לאמונה בבורא עולם...
ישן 08-02-2008, 19:30
  משתמש זכר אלי זכרון יעקב אלי זכרון יעקב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.02
לפני כמה זמן ...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי amit2 שמתחילה ב "נראה לי שבאמת צריך דמות / סמיילי של ציניות."

קראתי מאמר של סופר ספרדי אנני זוכר היכן או מה שמו אבל הוא דיבר על החלפת היהודים במוסלמים .
והביא את כל ההשוואות בין המוסלמים של היום שמתרבים כמו ...חיים על קצבאות וגורמים לפשע עוני ומה לא .
ומולם הוא שם את היהודים שחיו באירופה זוכי פרס נובל ועוד ...

אלו שהטילו חרם על ישראל בשנים האחרונות אנגליה צרפת בלגיה ואחרים ,אני בכל מאמר כזה או אחר תמיד מאחל להם תמיד שירבו ויתרבו כמה שיותר מהר שיפיצו את האיסלם כמה שיותר מהר באירופה "הלבנה" ואז נראה אותם יוצאים למסע צלב מחדש ...

הוא שידבר על אירופה שנחלשת יודע על מה הוא מדבר וכאן לא רק מדובר על לימוד האבולוציה או הדת אלא על כל התהליך עצמו.

בכל אופן לי תמיד נשאר תמיד לאחל למוסלמים פרו ורובו כמה שיותר באירופה כמה שיותר.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://leopard.50megs.com/SIGN.gif]

ישן 08-02-2008, 21:51
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי amit2 שמתחילה ב "נראה לי שבאמת צריך דמות / סמיילי של ציניות."

כתבתי שהוא צודק ביחד למה שציטטתי, ולא התייחסתי לשאר הדברים שאמר, מפני שלא קראתי אותם.

"אסון דמוגרפי שהוא התוצאה הבלתי נמנעת של החלשות האמונה בבורא עולם".

הבאתי כתבות בשנה שעברה על זה שאירופה הופכת חילונית, נוצרים לא מגיעים לכנסיות - שהופכות בתורן למסגדים - כי המוסלמים נהיים יותר דתיים ועוד הם עוסקים במשימה להמיר את כל מה שמסביבם לאיסלם.

"משפחות הרוסות, חוסר כבוד כלפי קדושת החיים ומוסריות פגומה"

אם לדעתך זה לא קשור לאמונה בבורא עולם, למה זה כן קשור?
לדתעי זה קשור ועוד איך. כי קדושת החיים והמוסריות, כל המאפיינים שלהם מגיעים מהתנ"ך. גם ערכי המשפחה.

ישן 08-02-2008, 23:42
צלמית המשתמש של amit2
  משתמשת נקבה amit2 amit2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.07
לדעתי זה אכן קשור לקדושת החיים והמוסריות וגם ערכי המשפחה כמו שאמרת
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "כתבתי שהוא צודק ביחד למה..."

גם אם המאפיינים שלהם מגיעים מהתנ"ך -
אבל לא בהכרח לבורא עולם.
אני יותר מאמינה באבולוציה.
אני שמחה להיות שייכת לעם היהודי - אבל יותר כמסורת.

אירופה הופכת חילונית, נוצרים לא מגיעים לכנסיות -
גם אם היו מגיעים לכנסיות -היו נותנים את הלחי השניה...
לדעתי - הם מתחילים להבין שהסובלנות שלהם תעלה להם ביוקר -
ביחוד שהם סובלנים למי שמנצל את זה בכפיות טובה.
נראה לי שהם בכיוון של חילוניות - אבל לאומנית.
ואם הם רוצים להיות חילונים - בטח שלא יקבלו דת כ"כ פרימיטיבית.

האמת שלדעתי טוב שאירופה הופכת חילונית -
רוב הצרות ליהודים התחילו בכנסיות.
ובכלל הדתות היו מקור למלחמות.

...
ישן 08-02-2008, 23:51
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי amit2 שמתחילה ב "לדעתי זה אכן קשור לקדושת החיים והמוסריות וגם ערכי המשפחה כמו שאמרת"

מה שמגיע מהתנ"ך, מגיע מבורא עולם.

יש דוגמאות לא מעטות הממחישות למה התנ"ך לא יכול היה להיכתב ע"י מישהו אחר ממי שברא את העולם. אם תרצי, אחפש אמצא ואביא (לא בשבת ).

מה זה אבולוציה? התפתחות. ברור שיש התפתחות בעולם, אבל ברור גם שהכל התחיל מבראשית.

לדעתי לא טוב שאירופה הופכת חילונית, כי התרחקות מהדת פשוט לא מיטיבה עם אף אחד. ולגבי הצרות שהחלו בכנסיות, ובכן הצרות המשיכו במסגדים. זו לא הדת אשמה אלא אנשי הדת שפירשו אותה בצורה שאינה עולה בקנה אחד עם "לא תרצח".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר