מבדר אתה משהו...
1. אתה חושב שלא בדקתי, אבל גם אני מצאתי את הPSU הזה.
אבל - איפה כתוב לך ב FOXPC שמדובר בספק הזה? המאחר ע"פ האתר של CM לא מגיע עם שום ספק מובנה.
גם אם זה ה eXtreme Power Plus 460W שיש לו מס' דגמים (3 אם אני לא טועה), לא הצלחתי למצוא ביקורת (ואפילו לא סיקור קצר) עליו.
כשאתה בוחר ספק למישהו רצוי שלא תזרוק רכיבים סתם.
הכי טוב שאפשר לעשות במקרה הזה זה לדבר עם FoxPC ולקראות על איזה ספק מדובר.
אל תמליץ על משהו לפני שבדקת את זה.
כבר עניתי ל-RLSF,כניראה לא יודעה לבדוק...אבל אתה נחרץ בטירוף...
אבל יש עוד אופציא,אפילו יותר טובה,ספק עם תקן 80+,או ש-HEC יותר טוב
http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/01PC/SS-500-300ET.pdf
בבאנדל של מארז + ספק באותו מחיר
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=473
2. אם הוא ירצה לעשות OC אז הוא צריך לציין מראש, כך בוחרים רכיבים מתאימים - כשאין בקשה לזה, יוצאים מנקודת הנחה שהוא לא מתכנן כזה...
איך שאתה הופך את זה,איך שנוח לך חח,שוב פעם לחזור על זה,רשום בבירור... ואשמח לקבל מפרט המותאם לאינטל ואחד אחר לAMD. ...
אתה טוען שאי אפשר לתת מפרט של INTEL אני טוען שכן,אין פה אמת מוחלט,ההחלטה בסופו של דבר יהיה של הקונה..
וכן, אין מה לקחת מעבד INTEL שהוא לא מסדרה E6XXX ומעלה - AMD מחזיקה את השוק הזה (השוק היחידי שהוא מחזיקה
)...
לצערי לא בארצנו,AMD היו חותמים ב-8 ידיים על שוק הזה תאמין לי
3. התשובה שלך כלכך עלובה שזה לא נורמאלי בכלל... אתה רוצה להגיד לי שהמלצת למישהו לקנות מסך על סמך החברה?..
את האמת לא,פשוט אין להם מבחר במסכים,ואת דגם הזה ספציפית ראיתי במציאות,מסך לא רע,עדיף ממסכי NONAME,לרגע לא טענתי שזה המסך האולטימטיבי,לא ראיתי שהפותח שירשור ביקש משהו ספציפי סופר איכותי....
מילא היית אומר לו לקחת מסך מוכר, בדוק ושידוע מראש מה הטיב שלו... אבל לבחור מסך ע"פ זה שרשום עליו LG? זה כבר עצוב...
אתה באמת בדרן
מסך זה החלק הכי חשוב במחשב וזה כניראה גם החלק שיחזיק הכי הרבה זמן, צריך לבחור אותו כמו שצריך ולהשקיע בו.
מסכים 200%,אבל רובם לא מיישמים גם לצערי...
4. מה זול? המסך, הספק, הצורב והכרטיס מסך (שהוא לא זול יותר מהשני, אבל לא הצלחתי למצוא בדיקה של הגרסא הזאת שלו, ניראה שיו לו גם קירור אקטיבי - אבל אני לא יכול להיות בטוח בזה).
ד"א
אין שום הבדל בין PALIT ל Twintech, ואני מתכוון שום הבדל, כלום, נאדא.