לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2008, 00:58
צלמית המשתמש של Sonic ReLoaDeD
  Sonic ReLoaDeD Sonic ReLoaDeD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.03
Follow me...
שאלה איך הראוטר שבזק מחלקת חינם?

ממה שהבנתי צריך להתחיים אליהם לשנתיים ומקבלים מודם, כבר קבלתי כמה הודעות מזק שמגיע לי מודם-ראוטר חינם.

יש לי מודם אלקטל הום 5 מנורות, עם ראוטר לנקסיס לא זוכר את הדגם, שעולה 300 משהו שקל.
השאלה אם המודם ראוטר המשולב הזה טוב יותר או טוב כמו השילוב שיש לי, כי אם אני אעבור למשהו שהוא פחות טוב לא עשיתי פה כלום, כי לא מפריע לי שיש לי 2 דברים במקום 1, כי לא רואים את המודם והראוטר.

מישהו יכול להגיד לי אם הראוטר הזה עדיף ממה שיש לי?

הנה תמונה של הראוטר שיש לחבר שלי שקיבל, הוא מתשמש בו כראוטר אלחוטי וכמודם כמובן והוא אומר שאין לו תקלות, תודה לעוזר!

המודם של סימנס, והתמונה יצאה לי מטושטשת, מה אני אעשה זה מהפלאפון ושמצלמים עם פלאש הצילום איטי ולא שמתי לב.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה[לתמונה גדולה יותר לחץ כאן]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-02-2008, 09:47
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
תבדוק טוב טוב מה הכוונה ב"חינם".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "איך הראוטר שבזק מחלקת חינם?"

האם בנוסף להתחיבות יש הבדל במחיר שאתה משלם לאותו מסלול עם קבלת המודם ובלעדיו,
האם במשך זמן ההתחיבות אתה מחויב למחיר החודשי הקבוע, גם במידה ומחיר ואתו מסלול ירד וכו'.

אני, באופן אישי, מעדיף שתהיה הפרדה בין מודם לראוטר.
גם קל יותר לטפל בתקלות (אפשר לבודד את הגורם לתקלה), גם אתה לא מחויב לספק תשתית (ראוטר משולב מודם מחייב אותך לבזק. אם תרצה לעבור לכבלים, לדוגמא, לא תוכל להשתמש בו) וגם התחושה היא שבמכשיר משולב יש פשרה כלשהי מבחינת האיכות.

אם אתה מרוצה מהשילוב שיש לך (ראוטר + מודם) אני לא מוצא יתרון במעבר למודם משולב ראוטר.

ישן 02-02-2008, 10:40
צלמית המשתמש של Sonic ReLoaDeD
  Sonic ReLoaDeD Sonic ReLoaDeD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.03
Follow me...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "תבדוק טוב טוב מה הכוונה ב"חינם"."

תודה רבה על התגובה
האמת שיש לי כמה בעיות גלישה, לא מקבל קבצים ב-MSN למרות שפתחתי פורטים, יוטיוב עובד לאט, וכול מיני דברים קטנים.
אני מדבר פה מהנחה שזה באמת חינם חינם (בדקתי את זה) ואני לא מדבר על כסף, אלה על איכות של המכשיר.
האמת היא שהחיבור של החשמל של האקלטל לא טוב וכול נגיעה קטנה הוא נכבה, ואם אני רוצה להוציא את המחשב ולנקות או משהו זה אחרי זה סיפור לשים את המודם עם הראוטר וכול זה, ככה שאם זה היה אחד זה היה יותר נוח לי.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה EXIF Information
[לתמונה גדולה יותר לחץ כאן] [אגב, בין המסילות הלבנות עובר מגירה, אז אי אפשר אפילו לעלות את האנטנות של הראוטר]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:50

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר