לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2008, 16:48
צלמית המשתמש של IndigoBlue
  IndigoBlue IndigoBlue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.07
זה לא שונה מהישרדות-הגרסא האמיריקאית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "מישהו מוכן להסביר לי משהו בנוגע ל"הישרדות"?"

שם גם מאפרים אותם, ודואגים להם לבדיקות רופא,תרופות וכ'ו...

אבל הם מקפידים הרבה יותר על העריכה, ולא מוסיפים קטעים שצולמו לאחר הפקת התוכנית(בשונה ממה שעושים בארץ), אני מאמין שהייתה להם פאשלה עצומה בהפקה, כנראה הם לא השקיעו מספיק בראיון המתמודדים לאחר ולפני המשימות-ולכן הם השלימו הרבה חומר בארץ.

בגלל זה מלא פעמים רואים לדוגמא את עידן באיזה משימה עם זקן, ולאחר איזה 3דקות בראיון עם חצי זקן, או בכלל מגולח.

אתם מבינים?

מן הסתם יש פה המון קטע של פברוק, אבל אני מאמין שאין הטייה גדולה על המשחק.

בסופו של דבר הם רוצים שיהיה אקשן, בגלל זה הם יעשו כמעט הכל כדי להשאיר את דן עד השלבים המתקדמים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-02-2008, 02:22
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
פשוט מאוד, זה העתק זול וזיוף. הישראלים כמובן נפלו בזה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "מישהו מוכן להסביר לי משהו בנוגע ל"הישרדות"?"

הייתה על זה כתבה ב ynet וכמו שאמרתי שהתוכנית יצאה בזמנו שזה זיוף מושלם של המקור.
אכן משהו מטפל בשורדים בבנות ובבנים, אחרי בדיקה מצאו שהם הכירו אחד את השני חלק מהם ועוד כמה דברים... בקיצור ערוץ עשר הרס את המקור לגמרי. הישראלי הממוצע כרגיל בולע את השטויות שיש בערוץ עשר וערוץ שתיים, ככגון כוכב נולד, נולד לרקוד, תוכנית הלילה של ליאור שליין וכו...
איזה מזל שיש משחקי און ליין או די וי די לצפות בו להעביר את הזמן.

היום אחי ראה הישרדות ומה אני רואה? (אני בכלל שיחקתי ב sf) המושבעים זכאים לשאול שאלות לפני הגמר, דבר שלא מופיע במקור.

בקיצור ביזבוז זמן מוחלט הגירסה הישראלית!!! יצאה העונה ה 16 בארה"ב תראה אותה עצה שלי
אין כמו סדרות מחו"ל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 17-02-2008, 02:39
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אני מבקש...."

אתה מחבב את ההומור הזול שלו? בכל התוכנית שלו אני לא צוחק פעם אחת, פשוט הומור זול עם כותבים גרועים.
מאז הכותבים של יצפאן בתוכנית שלו בערוץ 3 בעונות הטובות של התוכנית של יצפאן כמובן כבר אין תוכנית אירוח טובה. כולן גרועות בלי יוצא מהכלל, תראה את הלייט נייט מארה"ב יותר טוב המקור הכי טוב.
מה קשור (ערוץ 3) מזייפת עם השירים, יצפאן עם הילדים (קטע זול ביותר...) אה וכבן ליאור שליין הגרוע ביותר עם זמר הלהקה (יענתו), שיותר קומיקאי מאשר זמר וכמובן הוא גם מזייף כאשר הוא שר. התוכניות בישראל צריכות להיצמד למקור רומק זאת דעתי.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר