
29-02-2008, 20:07
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 20.07.03
הודעות: 7,790
|
|
במבט שלישי ומעמיק, אם הייתי רוצה ממש לחדד את התמונה ולהפוך אותה לתמונה מנצחת, שים לב לפרטים האלו גם:
1. הכפית - חשוב להישתמש בכפית נקיה לגמרי, רצוי חדשה שלא רק אין בה ליכלוך או טביעות אצבע אלא גם אם יצאה מהמדיח ועגברה יבוש ידני, אין בה שריטות שיש בד"כ בסכו"ם אחרי שימוש רב.
2. את עלי הנענע או העלים של התות שדה רצוי להבריק בשמן (טריק של שפים לפני צילום לגרום למזון ולעלים בו לראות מבריקים).
3. שמתי לב שגם התותים מהצד קצת "עייפים", חשוב להישתמש בפרות מובחרים ביותר.
אני אציין שאני רואה איך שפים מכינים לי פה מנות לצילום, זה פשוט מלאכת אומנים. אתה לא תאמין מה שהם עושים למנות שלהם. בגלל זה המנות ניראות ממש מעולם אחר בתמונות.
בהצלחה, שמח לעזור כשאפשר
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|