לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2008, 16:52
צלמית המשתמש של genisher
  משתמש זכר genisher genisher אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Doriv2 שמתחילה ב "עין כמונים"

היי דור,
ראשית אני הייתי מעלה את התמונה השלישית בנפרד - היא לא ממש מרגישה שייכת לסט הזה (אף על פי שאולי צולמה באותו אזור).

ולענייננו -
התמונה הראשונה ממש טובה. אני מופתע מעומק השדה הרדוד כל כך שהצלחת להשיג. אולי הצילום בוצע במהירות, ללא אפשרות להקדיש לו זמן על פני האוכל עצמו, אבל אני הייתי מקפיד לנקות את משטח העץ והקערית הלבנה משאריות התבלין- זה פשוט יותר מקצועי. כמו כן, לפחות "מהזווית שלנו" לא רואים תכולה בקערית השלישית <אולי יש בה קצת, בתחתית. או שאולי היה בה בכלל שמן זית?>, כך שהיא משדרת מבחינתי חוסר שייכות מסוים לשאר הפריים. מה גם שהיא מונחת במרחק מה משתי הקעריות האחרות.

בתמונה השנייה אני רואה/מניח שכבר יצרת בעצמך את נושא הצילום והכנת אותו, שזה טוב. אהבתי מאוד את הגרגירים שפיזרת ואת הרקע (מפת השולחן?) המנוגד בצבעיו לצבע הנושא. התאורה טובה מאוד גם כן. וכמובן הקומפוזיציה המורכבת משלל מרובעים, הנשברים ע"י מרובע האלכסוני להם (כרטיס הביקור של המסעדה).

בנוסף לכל האמור, אני חושב שבשתי התמונות הראשונות כדאי היה להיצמד לגודל פריים "קלאסי" ביחס של 2 על 3 (למרות שהמצלמה שלך מייצרת פריימים של 3 על 4). זה גם יחס יותר נעים לעין לטעמי <מרגיש "נכון">, וזה גם היה יוצר לך קומפוזיציות יותר נעימות. ברשותך, שים לב איך הסרת החלק העליון בכל אחת מהתמונות (ליצירת יחס של 3/2) משדרגת את הפריימים פלאים: תמונה ראשונה, תמונה שנייה.

נמרוד.

"Take only Photographs, leave only Footprints"

נערך לאחרונה ע"י genisher בתאריך 16-03-2008 בשעה 16:57.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר