לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-03-2008, 13:48
  artur332 artur332 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.08
להתגייס מאוחר- משנה? משפיע?

שלום קוראים לי ארתור ואני עוד חודשיים בן 19 ועוד לא התגייסתי. הסיבה היא שהתחלתי לקחת כדורי רואקוטן שדוחים את הגיוס. הטיפול יסתיים בעוד 4 חודשים. מה שאומר שאם אני משלים את הטיפול עד הסוף אני אתגייס כמה חודשים אחרי גיל 19, ואפשר להגיד שמתגייס ביחד עם "הראשונים להתגייס" מהשכבה מתחתיי בתיכון. (אלה שעכשיו בי"ב)

רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם ידוע לכם, למרות שאינכם רופאי עור, האם ניתן להפסיק את הטיפול בכדורים ברגע שנעלמים הפצעים בפנים?
2) השאלה העניינית יותר, האם יש לכך השפעה אישית לגביי העניין שאני אתגייס מאוחר? בעוד הממוצע הוא להתגייס בגיל 18 וחצי אני אתגייס כמעט ב 19 וחצי.. מה שאומר שאשתחרר גם מאוחר יחסית ואשרת עם קטנים ממני. האם עניין הגיוס המאוחר אמור לשנות לי? [אתם בתור בעלי נסיון רב יותר ממני]

תודה מראש, ארתור שילון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-03-2008, 21:14
  משתמש זכר talaus talaus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.02
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי artur332 שמתחילה ב "להתגייס מאוחר- משנה? משפיע?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי artur332
שלום קוראים לי ארתור ואני עוד חודשיים בן 19 ועוד לא התגייסתי. הסיבה היא שהתחלתי לקחת כדורי רואקוטן שדוחים את הגיוס. הטיפול יסתיים בעוד 4 חודשים. מה שאומר שאם אני משלים את הטיפול עד הסוף אני אתגייס כמה חודשים אחרי גיל 19, ואפשר להגיד שמתגייס ביחד עם "הראשונים להתגייס" מהשכבה מתחתיי בתיכון. (אלה שעכשיו בי"ב)

רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם ידוע לכם, למרות שאינכם רופאי עור, האם ניתן להפסיק את הטיפול בכדורים ברגע שנעלמים הפצעים בפנים? זה שאין לך פצעים עכשיו לא אומר שהפצעים לא יכולים לחזור, יש סיבה לכך שאתה עדיין לוקח את הכדורים וזה כדי שהפצעים לא יחזרו.
2) השאלה העניינית יותר, האם יש לכך השפעה אישית לגביי העניין שאני אתגייס מאוחר? בעוד הממוצע הוא להתגייס בגיל 18 וחצי אני אתגייס כמעט ב 19 וחצי.. מה שאומר שאשתחרר גם מאוחר יחסית ואשרת עם קטנים ממני. האם עניין הגיוס המאוחר אמור לשנות לי? [אתם בתור בעלי נסיון רב יותר ממני] היו איתי בקורס שני אנשים שהתגייסו בגיל 19 וחצי וזה לא ממש הפריע להם.

תודה מראש, ארתור שילון.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yarntomato.com/percentbarmaker/button.php?barPosition=90&leftFill=BBC7CE]

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 03-03-2008, 22:08
  Mighty_Moti Mighty_Moti אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
שלח הודעה דרך ICQ אל Mighty_Moti שלח הודעה דרך MSN אל Mighty_Moti
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי artur332 שמתחילה ב "להתגייס מאוחר- משנה? משפיע?"

בתור אחד שהתגייס די מאוחר (לא אחרי 19 אבל די קרוב לזה) ובתור אחד שאחיו התגייס מאוחר, ובתור אחד ששירת עם ביניישים, אני יכול להגיד לך שהגיל כ"כ לא משנה שאתה בכלל לא מבין, להשתחרר שנה אחרי החבר'ה שלך זה לא כזה קריטי, אם בן אדם היה עושה טיול בהודו שנה זה היה נראה לך הרבה יותר טבעי אבל בסופו של דבר זה אותו זמן...

לגבי הראוקוטן, אל תפסיק עם זה, גם את זה אני אומר מניסיון, אני לקחתי, הפסקתי כשהתנקו הפנים (מכל מיני סיבות כאלה ואחרות, לא נפרט כרגע), ועכשיו אחרי איזה שנה וחצי זה שוב חזר לי רק שהפעם אני צריך להשתמש בתרופות הרבה פחות יעילות כי רואוקטן כרוך בהורדת פרופיל זמנית...

בקיצור, תסיים עם זה ותתגייס. באמת שהזמן הזה הוא לא מה שישנה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר