לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-03-2008, 18:10
  net234 net234 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.08
יעוץ | מיונים לאשכול מקצועות המחשב

אז ככה.. היום קיבלתי מיונים לאשכול מקצועות המחשב, ואם אני צודק ( או יותר נכון מקווה) זה ממר"ם.
אז השאלות שלי הן כאלה:
1. מה יהיה במיונים הללו? איזה דברים הולכים לשאול וכדומה? סיימתי בגרות 5 יחידות במחשבים ואני לבד לומד Java.. הידע יעזור וזה יהיה כיוון השאלות?
2. עד עכשיו היו לי מיונים במודיעין ואני עדיין במסלול של שחקים שנקרא אח"ם. התמיינתי לגאמא ( מסלול אחר של מודיעין) ואחרי שעברתי את המיונים הראשוניים נפלתי בראיונות המקצועיים. זה אומר שיש לי סיכוי להתקבל לממר"ם?
3. כמו שאמרתי אני ממוין גם לאח"ם. אם , בעזרת השם חחח, אני יעבור את המיונים לשני המסלולים ותהיה לי אפשרות בחירה, עדיף לי אח"ם לא?
עד כאן השאלות שלי להיום
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fxp.co.il/images/smilies2/biggrin.gif]
. תודה מראש לעוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-03-2008, 19:15
  BlowMe BlowMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי net234 שמתחילה ב "יעוץ | מיונים לאשכול מקצועות המחשב"

1) מה שיהיה במיונים האלה זה דבר שנקרא מחשבון קרב, לא דרוש יידע קודם במחשבים(כך לפחות נאמר)
מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שידע קודם באסמבלי יכול ממש לעזור, גם אם זה ידע בסיסי שנלמד בחודש.
2) אין קשר(ישיר לפחות) בין מודיעין(גמ"א לדוגמא) לתקשוב(ממר"מ), לפחות לא בעניין של המלש"בים.
מודיעין וכך גם כל חיל אחר שומר לעצמו את האנשים אותם הוא מחשיב לאיכותים לכן אל תצפה לשום זימונים
ממר"מ, יכול להיות שיחידה אחרת במודיעין תהיה מעוניינת בכישורך, אבל זה לא קורה לעיתים קרובות מדי,
מה שכן, קיבלת כבר את הזימון לממר"מ, ככה שאין לך מה להתבאס =].
3) וואלה אחי לא מבין יותר מדי בשחקים... מה שאני יכול להגיד לך שכמו תמיד, המסלולים בחיל המודיעין,
נחשבים למאוד איכותיים... כשיבוא היום שבו באמת תצטרך להחליט אני בספק אם ההחלטה תהיה קשה.

בהצלחה.
ישן 03-03-2008, 19:11
  BlowMe BlowMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.05.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי net234 שמתחילה ב "תודה רבה על התשובה....."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי net234
תודה רבה על התשובה..
התכוונתי בשאלה 2 שכבר הייתי במיונים לגאמא..
ועברתי מיונים ראשוניים. זה סימן טוב לכך שאני יכול לעבור את המיונים לממר"ם?

זה סימן טוב מאוד... לפי מה שאני יודע נדרש ידע מוקדם רחב היקף בשביל להתקבל לאחד ממסלולי גמ"א, לא רק זה צריך גם שכל ואישיות טובה בשביל לעבור את הראיונות מה שסביר להניח יש לך...
יכול מאוד להיות שתעבור גם את המיונים למקצועות המחשב =].

yodash... מחשבון קרב זה תוכנה שבנו שם... היא דומה למחשבון גם בצורה וגם
בפתרונות...
מה שקורה בעצם זה שאתה נשאל שאלה, וצריך להרכיב תשובה מתוך כל האפשרויות הנתונות במחשבון, ב X פעולות...
מקווה שהבנת... אני בטוח שאם תריץ חיפוש בפורום או בגוגל תמצא הסבר יותר טוב..
ישן 03-03-2008, 18:28
  yoadsh yoadsh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי BlowMe שמתחילה ב "1) מה שיהיה במיונים האלה זה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BlowMe
1) מה שיהיה במיונים האלה זה דבר שנקרא מחשבון קרב, לא דרוש יידע קודם במחשבים(כך לפחות נאמר)
מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שידע קודם באסמבלי יכול ממש לעזור, גם אם זה ידע בסיסי שנלמד בחודש.
2) אין קשר(ישיר לפחות) בין מודיעין(גמ"א לדוגמא) לתקשוב(ממר"מ), לפחות לא בעניין של המלש"בים.
מודיעין וכך גם כל חיל אחר שומר לעצמו את האנשים אותם הוא מחשיב לאיכותים לכן אל תצפה לשום זימונים
ממר"מ, יכול להיות שיחידה אחרת במודיעין תהיה מעוניינת בכישורך, אבל זה לא קורה לעיתים קרובות מדי,
מה שכן, קיבלת כבר את הזימון לממר"מ, ככה שאין לך מה להתבאס =].
3) וואלה אחי לא מבין יותר מדי בשחקים... מה שאני יכול להגיד לך שכמו תמיד, המסלולים בחיל המודיעין,
נחשבים למאוד איכותיים... כשיבוא היום שבו באמת תצטרך להחליט אני בספק אם ההחלטה תהיה קשה.

בהצלחה.

מהו "מחשבון קרב"? תודה מראש.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:44

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר