לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-03-2008, 23:40
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא אני לא יודע מה תפקיד התקשורת - אני אפילו לא ממש צרכן שלה"

הציטוטים אמת או לא נשאיר לדיון בזמן אחר, זה כן נקרא עושה את עבודתו, עדיין לא מבין על מה התסכול,
היה פיגוע אז מוציאים אותו על ווינט? אתה יודע טוב מאוד את תפקידה של התקשורת ואם אתה לא יודע אז
תעשה חרם פרטי על ווינט, כל אתר אחר עושה אותו דבר ומביא אותם ציטוטים ואני מעריך שככה זה בכל
מדינה עם תקשורת חופשית, במיוחד בארה"ב בה התחרות כל כך קשה כי יש מאות גופי תקשורת שם, שם
זה לא נתון לדיון אם לקפוץ ולרקוד על דם של מישהו במקרה ומשהו רע קורה שם, כמו הירי בוירגיניה עם 30
הרוגים ועוד כמה מקרי ירי שבאו מאז, אל תהיה תמים, זה כן מותר להם ואתה לא יכול לעשות כלום נגד זה.
מותר להם לראיין מחבלים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-03-2008, 00:25
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא מבין מה פשר השימוש בשורש "ל.ה.מ" - זו לא דרך לשלילת דעות על בסיס הגיוני"

טוב, חדל עם הקשקשת אם אין לך מושג מה זה ארה"ב, בארה"ב אם צריך יביאו לך תגובה או ראיון עם
סדאם לאחר שכבר הוצא להורג כשהתגובה "נלקחה" ממנו לאחר שהוצא להורג. זה בהגזמה אבל
הבנת תכוונה.

אם אתה מתכוון להמשיך לבלבל רק למטרות וויכוח אז זו הודעתי האחרונה אליך,
בשורה התחתונה, כל גוף תקשורתי קיים בעיקר בשביל אחריות למחוייבות מקצועית לעצמו, ומותר לו
לעשות זאת בכל אמצעי חוקי על מנת שיצליח ויגרור יותר לקוחות אליו, כדוגמת התגובה של המחבל
הנ"ל. לא חשובה ההתחשבות ברצון מיעוט (אתה) הלקוחות, אלא ברצון הרוב (האלה שכן מקליקים על
הלינק שמוביל לתגובתו של המחבל מיד לאחר פיגוע) כי זה מה שהם רוצים וזה מה שמעניין אותם, זה
טוב לאתר, ללקוחות ולמפרסמים באתר, חוץ מלרגשנים כמוך שחושבים שהעולם וורוד כשאף אחד אחר
לא יקפוץ על ההזדמנות לראיין מחבל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר