11-03-2008, 00:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.02
|
|
תגובות למספר אנשים פה
אין שום קשר בין להיות תותח לבין לצאת למיונים לחץ. אם אתה מבקש אתה יוצא למיונים ואם אתה מתאים אתה מתקבל. ההיפך הוא הנכון, את התותחים בסוללות מעדיפים להוציא למסלול מהיר לקצונה ולא לוותר עליהם למעבר לחץ
"רק בשביל הגאווה להגיד שאני בפטריוט", תשמע לפי דעתי זה משפט ממש דבילי. יש הרבה מערכות נשק בנ"מ לכל אחת ייעוד שונה. כן הפטריוט יותר חדיש מהוק וסטינגר.. אבל עדיין. אני בעצמי בפטריוט אבל אני רק יכול להגיד לך שמערכת ההוק הוכיחה את עצמה לאורך השנים, ולהזכיר לך , דוווקא להוק יש מספר רב של הפלות שהוכיחו את יעילותו
בעיקרון היציאות זה חצאים 11-3, זה פועל לפי סד"כ בעיקר.
אין הבדלים כאלה גדולים בין הוק לפטריוט, הפטריוט זה מערכת יותר חדישה זה כן.. מטעם ב"מ אני לא יכול לפרט פה יותר מדי על ההבדלים -בגדול זה שירות ממש דומה
שומדבר לא מובטח לך, אתה יכול להגיע לסטינגר גם עם פרופיל 72.
לא שאלת, אבל בשביל להתקבל לטק"א צריך מינ' קב"א 52. אנשים במסלול מאוד איכותיים
אין כזה דבר חיל אוויר חיל אוויר. אל תצפה שיהיה לך בריכה בסוללה וחדר כושר עצום. סוללה זה משהו יחסית מבודד ומשפחתי והרבה סוללות נ"מ נמצאות בחורים. אני רק יכול להגיד לך שיחסית ליחידה קרבית ויחסית למה שחברים שלך ביחידות קרביות אחרות מקבלים אז כן, יש בסוללות הטבות רבות שהמערך מקבל מחה"א ות"ש דיי טוב, שוב הכל תלוי למה אתה משווה את עצמך.
וחוצמזה, לפני שהמנהלים יגידו, תריץ חיפוש כי נושא מערך הנ"מ עלה בפורום המון פעמים
שאלות נוספות אפשר להפנות אליי בפרטי, בהצלחה
נערך לאחרונה ע"י Hopi בתאריך 11-03-2008 בשעה 00:39.
|