15-03-2008, 07:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.10.07
|
|
בגיבוש שיהיה לי במאי (צנחנים / דובדבן), יהיה אפשרות לבקש להיות מאותר מגלן ?
אם אני מוותר על האיתור דובדבן (משהו שיהיה מאוד קשה לעשות), ועושה יחטיות צנחנים כמו שקראתי במאמר, מה הסיכויים שאני אגיע למגלן? כל מי שעובר את הגיבוש הזה מגיע לאן שהוא רוצה ?
האם הראיון הוא זה שקובע?
יש לי שאלה לא קשורה, עשינו בר אור בטירונות שעברתי, בריצת 2000 ממש לא השקעתי אבל במרפקים ובטן עשיתי 77 מרפקים (אני יכול הרבה יותר) ובטן 87 (אני גם יכול הרבה יותר), פשוט זאת היתה טירונות ג'ובניקים אז החלטתי לא להשקיע יותר מידי.. גם במרקפים למשל אמרו ש76 זה 100, אז את ה77 עשיתי עם קפיצה ומחיאת כף וקמתי...בטן גם כן את האחרון עשיתי ואז הרמתי את הרגליים באוויר סתם כדי להתגרות במ"כיות הכוסיות ששמרו עלינו... אבל ב2000 רצתי עם חבר והוא רץ לאט אז נשארתי לידו והעברנו את כל הריצה בצחוקים.
בקיצור ! הפואנטה היא שקראתי איפהשהו שמי שכבר עשה בר אור באיזה גיבוש קודם (אפילו שטירונות זה לא גיבוש), לא צריך לעשות בגיבוש בר אור (ואני מדבר על הגיבוש צנחנים דובדבן לא על היחטיות צנחנים)
יש סיכויי שאני ידפק בגלל שלא השקעתי ב2000, ועשיתי משהו כמו 8 וחצי דקות? יתנו לי לעשות בר אור מהתחלה ?
ותודה על ההסברה, עכשיו הכל מובן. ואני יצליח לעבור את זה . אני בטוח בעצמי ! יש לי ראש חזק מאוד =]
מצטער על החפירה חח =]
|