לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-03-2008, 20:00
  OrenH OrenH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.07
מת להיות מגלניסט, אבל הגשתי טופס 55 לדובדבן!

הסיפור בקצרה הוא שהתקבלתי ליחידה מובחרת, חתמתי ויתור בשביל ראיון אגוז, ואז אימא שלי שלחה פקסים דרך עובדת סוציאלית על אחותי הלוקה בתסמונת דאון.

בגלל זה הורידו אותי מקרבי, ונתנו לי ת"ש 5 וקל"ב.. זה ביאס לי ת'צורה וחשבתי לא להתפנות בבקו"מ, אבל אמרו לי שזה יעשה לי בעיות בעתיד. עברתי רובאי 02 בהצטיינות והגשתי בקשה מפורטת לדובדבן.
אני יכולתי להתגייס לצנחנים עם ראיון במרץ אבל החלטתי לבקש גיבוש דובדבן.

הייתי אמור לעבור גיבוש צנחנים דובדבן בנובמר שנה שעברה נדמה לי אבל היתה עם זה בעיה כי דחיתי גיבוש קודם.

בקיצור, חשבתי שדרך דובדבן אפשר להגיע למגלן אבל זאת יחידה בפני עצמה.
אני יודע שאפשר להגיע דרך צנחנים, השאלה זה אם עצם זה שביקשתי דובדבן ינתן לי גיבוש מיוחד - גיבוש דובדבן?

או שאני יעבור גיבוש צנחנים בהיותי מאותר דובדבן? ואז לא אוכל להגיע למגלן?
או שאני יעבור גיבוש צנחנים ושם יבקש מגלן...
אוייש.. באמת שאין לי מושג מה אני עושה :S
אני בטוח שהטופס 55 שלי יעבור בגלל שהייתי אמור לקבל את הגיבוש הזה. ואין מצב בעולם שאני אשאר בטכני. אפילו שיש לי קורסים ממש טובים שם...

אבל לא יודע מה לעשות...... אני רוצה מגלן... מה אני אצטרך לשלוח טופס 55 חדש? איך זה הולך. בבקשה רק מי שיודע שיענה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-03-2008, 21:12
  weedog weedog אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.03.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי OrenH שמתחילה ב "מת להיות מגלניסט, אבל הגשתי טופס 55 לדובדבן!"

חחחחח בוא אני יסביר לך משהו.

כבר הסברתי לך באיזה הודעה אחרת אבל אני יסביר לך שוב...
קודם כל אי אפשר לבקש 55 כדי להגיע לדובדבן!
הדרך היחידה להגיע לשם היא דרך גיבוש צנחנים או אם נפלת מגיבוש של יחידה מיוחדת וקיבלת ראיון דובדבן.
וגם אם קיבלת איתור בגיבוש צנחנים זה לא אומר שאתה תהיה שם. אתה צריך לעבור גיבוש.
או שאם אתה לא רוצה אתה תתגייס לצנחנים ואז תעשה גיבוש יח"טיות רגיל (תוותר על האיתור) ואז יש מצב אם תהיה טוב שתגיע למגלן.
בוא אני יסרטט לך..

גיבוש צנחנים/דובדבן==>קיבלת איתור==>גיבוש דובדבן==>עברת==>דובדבן
או==>ויתרת על האיתור==>גיבוש יח"טיות==>עברת==>מגלן
או==>גיבוש יח"טיות==>עברת==>גדס"ר/פלחי"ק
ישן 15-03-2008, 07:31
  OrenH OrenH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.07
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי tomcarr שמתחילה ב "זה כן הגיבוש יחטיות של..."

בגיבוש שיהיה לי במאי (צנחנים / דובדבן), יהיה אפשרות לבקש להיות מאותר מגלן ?
אם אני מוותר על האיתור דובדבן (משהו שיהיה מאוד קשה לעשות), ועושה יחטיות צנחנים כמו שקראתי במאמר, מה הסיכויים שאני אגיע למגלן? כל מי שעובר את הגיבוש הזה מגיע לאן שהוא רוצה ?
האם הראיון הוא זה שקובע?

יש לי שאלה לא קשורה, עשינו בר אור בטירונות שעברתי, בריצת 2000 ממש לא השקעתי אבל במרפקים ובטן עשיתי 77 מרפקים (אני יכול הרבה יותר) ובטן 87 (אני גם יכול הרבה יותר), פשוט זאת היתה טירונות ג'ובניקים אז החלטתי לא להשקיע יותר מידי.. גם במרקפים למשל אמרו ש76 זה 100, אז את ה77 עשיתי עם קפיצה ומחיאת כף וקמתי...בטן גם כן את האחרון עשיתי ואז הרמתי את הרגליים באוויר סתם כדי להתגרות במ"כיות הכוסיות ששמרו עלינו... אבל ב2000 רצתי עם חבר והוא רץ לאט אז נשארתי לידו והעברנו את כל הריצה בצחוקים.

בקיצור ! הפואנטה היא שקראתי איפהשהו שמי שכבר עשה בר אור באיזה גיבוש קודם (אפילו שטירונות זה לא גיבוש), לא צריך לעשות בגיבוש בר אור (ואני מדבר על הגיבוש צנחנים דובדבן לא על היחטיות צנחנים)
יש סיכויי שאני ידפק בגלל שלא השקעתי ב2000, ועשיתי משהו כמו 8 וחצי דקות? יתנו לי לעשות בר אור מהתחלה ?

ותודה על ההסברה, עכשיו הכל מובן. ואני יצליח לעבור את זה . אני בטוח בעצמי ! יש לי ראש חזק מאוד =]
מצטער על החפירה חח =]
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר