לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2008, 18:40
  עידובננה עידובננה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.08
דרכים להתמודד עם הלם בקו"מ

טוב אז סוף סוף הגיע היום, כלכך ציפיתי וחיכיתי ליום הזה אבל כבר מאתמול יש לי רגליים קרות... אפשר להגיד שקיבלתי כאפה\שוק\הלם כבר יומיים קודם.... אני שהחברים שלי מגדירים אותי כ"מורעל על" הרגשתי כלכך חרא ובכלל לא רציתי להתגייס... אני לא מפחד מהקור מהחום מהמשמעת הקשה מהקושי הפיזי רק מהלילות, מהגעגועים הביתה ובגלל התחלתי אתמול לבכות, כל הלילה הייתי בבאסה והרסתי לעצמי תמסיבת גיוסס, עכשיו אני מרגיש יותר טוב ואני יודע שזה טבעי שאני יפחד אבל יש דרך לצמצם את ההלם שאני יקבל?
אמרו לי הדרך הכי טובה בצבא זה לקחת הכל בקלות, איך עושים את זה??? בקיצור אני מבקש טיפים שיעזרו לי לעבור את היום הראשון או יותר נכון את הלילה הראשון מחר...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2008, 18:52
  עידובננה עידובננה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי galhadar123 שמתחילה ב "אל תדאג מתרגלים לא להיות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי galhadar123
אל תדאג מתרגלים לא להיות שבועיים או יותר בבית ממש מהר...אתה רק תהנה יותר מהבית ותלמד להעריך אותו כשתחזור בסופ"ש!!! ואם יש איתך אנשים סבבה אז השבועות בבסיס עוברים בכיף....
ובקשר למשמעת ולתיזוזים למרות שאתה אומר שאתה לא דואג תדע שהם עוברים אחרי תקופה מסויימת למרות שזה נראה כאילו בחיים התיזוזים האלה לא ייגמרו...

בהצלחה בגולני (נראה לי)....אל תדאג הכל עובר!

תודה אחי (צדקת אני בגולני ד"א) ואם אפשר עוד טיפים אני ישמח...

ישן 15-03-2008, 18:56
  T-baby T-baby אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עידובננה שמתחילה ב "דרכים להתמודד עם הלם בקו"מ"

איזה מצחיק.אני בדיוק כמוך. גם אני מורעל בעייני החברים וסתם אנשים שמכירים ומלפני שבוע שהתחלתי לחשוב על הגיוס קיבלתי כאפה רצינית. גם אני לא הצחלתי לישון וסתם התחלתי לשבת ולחשוב על החיים הטובים לעמות החיים שהולכים להיות בצבא. גם לי אומרים לקחת הכל בקלות ובתאכלס, זה העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל לפי דעתי.כי בסוף הכל עובר! המון אנשים לפנינו עברו את זה ועוד הרבה אנשים ימשיכו לעבור את זה.אי אפשר להיות תקוע בבית כל הזמן. צריך להתחיל עם החיים ולחשוב הלאה...לצמצם את ההלם? וואלה זה תלוי בך. רק תנסה להזכר בימים האלו שבטח ישבת עם החברים והתבאסת מהמחשבה שהגיוס כזה רחוק והנה זה הגיע. אותו דבר יקרה לך עם השירות עצמו. הכל עובר! לקחת את בפרופורציות והכי חשוב להיות חזקים. בהצלחה לנו ולכל המתגייסים בע"ה.
ישן 15-03-2008, 20:22
  HeavenlyInferno HeavenlyInferno אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.06
חבר'ה תרגעו ;)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עידובננה שמתחילה ב "דרכים להתמודד עם הלם בקו"מ"

אין מה לקחת עניינים כל כך קשה,זה מה שהופך ומעצים את העיניין הזה של הגיוס בעיניכם! תאמינו לי שאני מבין כל אחד מכם וגם אני נחשב בעיני החברים שלי עד היום כ"מורעל" ולפעמים כיותר מידי "מורעל" ,עד היום שעוד מעט מולאים לי 8 חודשים שלמים בצבא (כבוד!) ועוד הרבה לפני אני עדיין נחשב כאחד...
נכון הגיוס לצבא הוא חוויה חדשה ומוזרה ואתם לא ממש יודעים מה הולך להיות,אבל זה כל מה שזה בעצם! חוויה!!! אמנם לא רואים בית כל כך הרבה,אבל זה מה שגורם להעריך אותו כל כך! את אמא (אחח אמא יקרה!!) ואת אבא,וכמובן האוכל של אמא!!! ולחזור הבייתה עם המדים והנשק ושכולם ידברו איתך רק על זה,וכמו כל דבר חדש אתה קצת חושש בתחילה שלו.אחויה תירגע! קח נשימה ארוכה יש לך עוד כמה שעות לבלות ולשבת עם האנשים שיקרים לך עד מחר,וגם שם (בצבא) תמצא את החברים הכי טובים שלך שיהוו ממלאי מקום לגעגועים לבית (וכשתגיע הבייתה רק תרצה לראות אותם שוב),זה הצבא! זמנך להיות גבר אחי! אני מאחל לך המון בהצלחה,ולך תראה להם מה זה!! תזכור הכל בראש והראש שלך הוא מה שמאכיל אותך סרטים עכשיו...שבור אותו בראבק
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר