20-03-2008, 00:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.08.02
|
|
|
ביבי ניסה להרים ספין והספין היכה בו בבטן הרכה
אני רק מתאר עובדות מאתמול והיום ומצפה שהמקהלה הרגילה תתיחס עניינית. לא נורא להודות "טעינו".
מאתמול מנסים אנשי הביבי להעלות ספין על ההתנהגות הילדותית של רוני בראון שהתבדח על חשבון ביבי באמצעות אס.אם.אס בכנסת (אכן, גם אני מגנה את התנהגותו הלא רצינית של רוני בראון שבהחלט לא כיבדה את הנואם, את המעמד ואת האורחת מרקל - מישהו מכם מסוגל לגלות יושרה ולמצוא רבב בפוליטיקאים שהוא תומך בהם ? לא, אני לא מצפה לזה..... )
אתמול עלה אייטם בוואלה והיום התאמץ NRG גם באמצעות כתבה מוזמנת מליכודניק להקניט את שרי הממשלה על התנהגותם.
כבר בצהרי היום, עת הגבתי כאן (ושם) הודעתי לחברי : חכו ותיראו שהיום האייטם הזה יחזור לביבי כבומרנג. (אגב, אותו הבומרנג שקורה לו בעניין מסע הנהנתנות המושחת ללונדון בעיצומה של המלחמה).
נתניהו שטרם הבין כי נגזר גורלו להיקרע לגזרים על ידי התקשורת (לא בגלל שהיא שמאלנית - והיא אכן שמאלנית מידי גם לטעמי) הניח את ראשו על הדוכן ואיפשר לשוחט לחזור ולשחוט.
באייטם מצחיק עד דמעות (זו האמת חבר'ה) העלו עמנואל רוזן ובן כספית (שאינם חשודים כאוהדי אולמרט) את ה"ביבינוקיו" והציגו (אחד לאחד) את פרשות השקרים המטומטמים של נתניהו - הכלניות הבריטיות (והם מתעקשים שהוא שיקר בעניין !), הנגמ"ש של אריק, רחבעם זאבי וה"ההיתי שותף למבצע חיסול הכור הסורי מהתחלה ושותפתי בכל הפרטים" (אגב, כנראה שאולמרט לא שיתף אותו כבר בחיסול מורנייה (לפי פירסומים זרים).
המסקנה שלי היא שביבי הולך לקבל מריטת נוצות כזו אכזרית מהתקשורת שלא יוותר לו עוד אויר אפילו להגיע לבחירות על רגליו.
הגדיל לעשות שונא מובהק של אולמרט (בן כספית) שטוען שהבעיה אצל נתניהו עמוקה מסתם שקרים במודע אלא מדובר במחלת נפש הידועה כ"תיסמונת מינכהאוזן" בה הלוקה במחלה משוכנע באמיתות דבריו כיוון שהוא חיי בעולם מדומיין......
זו גם דעתי אותה הבעתי לא אחת וזו כנראה הסיבה שיצחק שמיר אמר : "הים אותו הים, הביבי אותו הביבי, מלאך חבלה מסוכן לעצמו ולאחרים".
מסתבר שבכל זאת (למרות כמה מכשלות לא פשוטות בהנהגה של אולמרט - ויש כאלה ! ) - מבינים מביני העניין שיש לביבי בעיה קשה מאוד, בעיה אישיותית קשה העלולה לסכן את בטחון המדינה בנסיבות מסוימות.
אני מקווה שהימין ידע להעמיד מנהיג ראוי יותר ממנו, אמין יותר, רציני יותר ופחות מסוכן.
זה בנפשנו.
ולגבי טקטיקת ההסברה של נתניהו : הבכיינות שלו פשטה את הרגל. הסחורה הזו כבר לא שווה ולא כלום. האכלו לי שתו לי שלו נראה מגוחך עד אימה כאשר כולנו ראינו איך ירדו לחייו של קצב, לחייו של שרון ולחייו של אולמרט.
אולמרט ושרון הוכיחו שהם קורצו מחומר עמיד ונוקשה וביבי מייד מתמוטט ומבקש רחמים בבכיינות.
תחשבו על זה.
תגידו אתם לביבי (שאולי יהיה ראש ממשלה - אם כי אני מסופק בכך !!!!!) : הייה "גבר" לא רוצים לולב רופס בראשות הממשלה. זו הרי היתה בדיוק הבעיה איתו בארועי מנהרת הכותל, פרשת משעל - יאסין, פינוי חברון, בראון - חברון ושאר מריעין בישין בהתנהגותו.
|