לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-05-2008, 20:15
  המלש"ב המלש"ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.06
מגעיל ראיון בחמ"ן שלא בדיוק הלך טוב ואני רוצה לחזור בי

אז ככה היה לי ראיון טרום גיוס למסלול האזנות ערבית שזהו בעצם השלב האחרון במיון.
כשנשאלתי לגבי המוטיבציה לשרת בתפקיד מ1 עד 6 דירגתי 5.
ולאורך כל הראיון משום מה כל הזמן הזכרתי התלבטות מסוימת בטענה שאין לי מספיק פרטים על הקורס ובנסיון לדלות מידע מהמראיין מה שלא בדיוק יצא. כמו כן את ההתלבטות לגבי קרבי.
לעומת זאת גם הזכרתי את העובדה שאני מתעניין במודיעין ורוצה להתקדם בתחום גם אחרי הצבא.

בקיצור כמה ימים אחרי חשבתי על מה שאמרתי ואני עכשיו בהרגשה באסה ולא נראה לי אני הולך להתקבל...
השאלה היא האם אני עוד יכול לעשות משהו??? מה אני יכול להגיד ליחידת איתור? איזה פקס לשלוח?

זה ממש חשוב לי , תודה

נערך לאחרונה ע"י המלש"ב בתאריך 26-05-2008 בשעה 20:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-05-2008, 20:58
  momento momento אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי המלש"ב שמתחילה ב "ראיון בחמ"ן שלא בדיוק הלך טוב ואני רוצה לחזור בי"

אין לך סיבה להיות לחוץ .אני זוכר שאני המתיינתי למסלול היו איתי חברים שהם אמרו שהם בכלל לא רוצים את המסלול ומעדיפים דברים אחרים שקשורים בערבית במודיעין ועברו ועכשיו הם בסדיר שם. סהכ הם מאוד רוצים אנשים לתפקיד כי, אני לא אגזים, אבל יש קצת חוסרים בכח אדם (מפי מישהי שאחראית על כח אדם וגם על המיונים לתפקיד)....
חוץ מזה, אם זה הראיון אחרי המבחנים הראשונים, זה ממש לא השלב הסופי. אחרי זה אם אני זוכר נכון יש לך סיווג ואחרי זה מבחני סיוכם, בקיצור, הדרך עוד ארוכה
ועוד נקודה שכדאי לדעת, אנשים שפיצים במיונים האלה (בדרכ החל מהמבחנים הראשוניים) מקבלים מיונים לעוד מסלולים שקשורים לערבית בחיל, ככה שאל דאגה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר