19-03-2008, 21:53
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
איזה ביקורת? האיש מקבל עיתונות מפרגנת באופן מדהים יחסית לרמת תפקודו...
בימיו הייתה מלחמה כושלת אחת, יש מלחמה כושלת נוספת, השחיתות שברה שיאים - והעיתונות שהוא
מקבל היא מהסוג שביבי (שלטוב ולרע, בימיו המצב הבטחוני היה טוב לאין שיעור, והשחיתות הייתה
ברמה של חובבנות לעומת מקצועני אט"ד...) יכול לפנטז עליו בלילות...
האגדות על ביבי ההיסטרי ואולמרט קר הרוח, הן אגדות שיצרו ספינאים מוכשרים. ביבי לא יותר היסטרי
מאולמרט וברק, ואולמרט הוא ל קר המזג המופלא שמתארים לנו. ראינו את צורת קבלת ההחלטות שלו
מתי שזה יהיה קריטי, ואפילו וועדת הכסת"ח שהוא-עצמו הקים, כתבה עליו את המילה "כשל" בערך 7077
פעמים...
ברק היה כשלון קולוסאלי כראש ממשלה, ולא מקרה שבסוף כהונתו הקצרצרה (פחות משנה וחצי), כבר
היה ביבי בעמדה מופלאה לחזור לראשות הממשלה, ורק בהחלטה שתיכנס לספר השיאים כהחלטה
הפוליטית השגוייה ביותר שקיבל בחייו, הוא ויתר על הריצה לראשות הליכוד, ואח"כ לראשות הממשלה.
ברק פישל בכל כיוון - הבריחה מלבנון, קבר יוסף, קמפ דיוויד, התגובה הרופסת לפתיחת מלחמת אוסלו,
התגובה הפתטית למהומות אוקטובר - והגרוע מכל, הקמת וועדת אור, שחתכה לשוטרי ישראל את,
הרגליים, והפכה כל התמודדות עם התפרעויות ערביות למשימה בלתי אפשרית (שבזכותה יש מבצעי
לינץ', שרצחו רוצח כפות - שיושבים חופשיים בבתיהם).
ביבי לא היה גדול ראשי הממשלה שהיו לנו, וגם לא השני שבהם. מצד שני, הוא עולה על כל ראשי
הממשלה שכיהנו בארץ מאז 1992, בערך בשתי דרגות, בכל תחום של ניהול וקבלת החלטות.
המדינה בזמנו הייתה במצב טוב בהרבה, מזה שהייתה בארבע שנים לפניו (ימי אוסלו א' ו-ב'), ובתשע
השנים שאחריו (ימי מלחמת אוסלו ומלחמת לבנון 2).
דרור, אם נתקלת בגולשים שתוקפים אותך אישית, אנא הפנה אותי לזה ואני אעצור התנהגות שכזו.
יש לנהוג בכל הגולשים באופן מכובד, ולא להעליב אף גולש באופן אישי.
השאלה מתי מחליפים את אולמרט היא גדולה עליי. אני חושב שמוטב לחכות למה שאדי מגבעתיים
יגיד בנושא...
|