לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-03-2008, 12:10
צלמית המשתמש של pain1
  pain1 pain1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "תיקון טוב מאוד. בנוגע לצבעים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
תיקון טוב מאוד.

בנוגע לצבעים - אתה כנראה עובד בפרופיל צבע Adobe RGB.
תשנה כבר בפוטושופ בעריכה את מרחב הצבע שלך ל sRGB.
תריץ חיפוש בפורום (גם בפורום הטכני) ל: Adobe RGB, יש הרבה דיונים בנושא.

אין קשר ל Save for web. אם היית שומר ב Save for web - לא היה מופיע לך ה EXIF (וכאן הוא מופיע).

מתן אתה צודק אבל בעבר גם אני נתקלתי באותה בעיה וגם אחרי שינוי לאותו מרחב עבודה ישנה הבעיה של צבעים לא זהים ,זה נובע מהעובדה שישנה פונקציה מובנית בתוכנה שעושה עיבוד כדי לצפות בתמונות בצורה מיטבית על גבי המסך (זה מה שנאמר עי התמיכה של ACDSEE ) ,וזה לא ניתן לשינוי.
לעומת זאת בתוכנת IRFAN יש את האפשרות לבטל את האופציה של עיבוד התמונה לפני צפייה,אבל התוכנה הזו נועדה לצפייה ולעריכה ברמה הבסיסית ביותר שקיימת.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-03-2008, 22:18
צלמית המשתמש של pain1
  pain1 pain1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "אני לא מבין מה הקשר בין..."

ציטוט: ".אחרי עריכה קלה בפוטושופ, שמרתי את הקובץ אל המחשב, והצבעים הרבה יותר חלשים כשאני פותח את התמונה עם ACDSee. אף פעם לא שמתי לב לזה. יש סיבה שהצבעים הרבה יותר "עייפים"?

מה שאני אומר שגם אם הוא ישנה את המרחב צבע שלו מRGB לSRGB והכל יהיה מתאים בהגדרות עבודה על המחשב וגם במצלמה עדיין תהיה לו בעייה של "חוסר עומק\צבע\חדות" קלה בACDSEE מכיוון שבתוכנה יש תהליך שעושה אופטימיזציה לפני שהוא מציג את התמונה על המסך,ולכן רואים בפוטושופ את התמונה חדה יותר ו"עשירה יותר".
לא יעזור להגדיר את המצלמה למרחב כזה או אחר פשוט מאוד צריך לראות את התמונה בתוכנה אחרת שיודעת להציג את התוצאה AS IS (מדובר בהצגת התמונה בלבד) IRFAN מסוגלת לעשות זאת יש לה פונקציה לביטול העיבוד לפני הצגה במחשב.(אבל עלובה מאוד בעריכה)

נערך לאחרונה ע"י pain1 בתאריך 29-03-2008 בשעה 22:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר