לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-03-2008, 00:00
  murphy murphy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.03
מה לא נכון ?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "במידה וזה נכון"

שנור אל מלקי נמצא בבצרה ומנהל שם את הלחימה?
שהוא הציב אולטימטום ל 72 שעות וכשלא זכה להתיחסות האריך ל 10 ימים ?
שבוש שיבח את "אומץ ליבו "?
שה green zone מופגז כבר כמה ימים ולפחות אמריקאי אחד מצא שם את מותו ? (יתכן שמותם של מקומיים לא דווח כי רק מוות של אמריקאים בעירק הוא issue חדשותי ).
הכל נכון.
רק ההעדפה של מליקי את בצרה על פני בגדד והארכת האולטימטום ברוחב לב שלו כי יותר בטוח בבצרה מאשר בבגדד, זו הפרשנות שלי.
לשאלה: "אז מי ברא את העולם ?" ששואלים אותי כשאני אומר שאין אלוהים, אני עונה: "מי שברא את אלוהים". וכשאומרים לי ש "אלוהים תמיד היה קיים והוא ברא את העולם" אני עונה: "העולם תמיד היה קיים והוא ברא את אלוהים".

וכשמתלהטות הרוחות אני מביא הצעת פשרה: יש אלוהים אבל הוא לא ברא את העולם".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-03-2008, 16:36
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הפרשנות שלך מופלגת למדי. השטח הירוק בבגדאד, הוא עדיין בטוח למדי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי murphy שמתחילה ב "הנשיא בוש שיבח את אומץ ליבו של נורי אל מלקי"

העובדה שאין כמעט חדירות מוצלחות לתוכו, והדרך היחידה לפגוע בו היא באמצעות הפגזות, מלמדת על
כך באופן מובהק.
מלכי לא יברח לבצרה כיוון שבבצרה הרבה פחות בטוח.

עם זאת, גם אני לא מתפעל מההתנהלות של מלכי (ואני משער שבתוך-תוכו גם בוש לא ממש מבסוט
ממנה, כמו למשל מכבוד המלכים שחלק האיש האמיץ, לאחמדי נג'אד, בשעה שזה בא לבגדאד).
מלכי הוא ראש מפלגת הדעוה האסלאמית, לא בדיוק אור זוהר של מערביות וליברליזם. עם זאת,
האלטרנטיבה למלכי בתוך השיעים - היא המולה הצעיר והאמביציוזי, מקתדא אל-צאדר...

ההסלמה בעראק רעה לכולם - ובעיקר למקיין, כיוון שהדמוקרטים זקוקים נואשות להסלמה בעראק,
שתשכיח את העובדה ששני מועמדיהם מסובכים עד מעל לראש בכל מיני פאדיחות קטנות יותר (הילארי
והשקר המטומטם שלה לגבי הצלפים בבוסניה) וקטנות פחות (חברות אמיצה עם כומר אנטישמי שהביע
קורת רוח מאירועי 9.11...). לכולנו יש אינטרס שעראק תהיה רגועה ככל האפשר - עראק סוערת תביא
לנו נשיא שלומיסט, ולמדינת ישראל בימים של אוטוטו התחמשות גרעינית איראנית, ממש לא כדאי נשיא
שלומיסט, שמאמין ש"לכל סכסוך יש פתרון מדיני"...
ישן 30-03-2008, 16:45
  murphy murphy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.03
הפרשנות שלי לא הקפידה בדקדוקי עניות
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הפרשנות שלך מופלגת למדי. השטח הירוק בבגדאד, הוא עדיין בטוח למדי"

בסך הכל רציתי לבטא פקפוק ב "אומץ הלב" של מלקי ואפילו להעלות השערה שאולי היותו בבצרה הוא יותר מעשה מפוחד מאמיץ כי בכל זאת הוא הגיע לשם לאחר שהיו נפגעים במתחם באזור הירוק.
כמו כן ביטאתי פקפוק בכנות כוונתו של בוש ששיבח אותו, וארחיק לכת ואומר שאתה די מסכים איתי: לא מדובשו של האחד ולא מעוקצו של השני: האחד לא כל כך אמיץ והשני לא באמת משבח אותו.
מי מפיק תועלת ממה יכול להיות דיון מרתק אך הודעתי באה לפקפק בהצהרתו של בוש ותו לא.
תודה שהאולטימטום שהציב למוקטדה א סדר זו פארסה...
לשאלה: "אז מי ברא את העולם ?" ששואלים אותי כשאני אומר שאין אלוהים, אני עונה: "מי שברא את אלוהים". וכשאומרים לי ש "אלוהים תמיד היה קיים והוא ברא את העולם" אני עונה: "העולם תמיד היה קיים והוא ברא את אלוהים".

וכשמתלהטות הרוחות אני מביא הצעת פשרה: יש אלוהים אבל הוא לא ברא את העולם".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר