לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2008, 11:59
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
מידע נשים יהודיות תושבות ואדי עארה יצאו להפגין נגד הרס בתי ערבים באזור ולמחות

נשים יהודיות תושבות ואדי עארה יצאו להפגין נגד הרס בתי ערבים באזור ולמחות על ה'מדיניות שמונעת מהם בניה חוקית ופוגעת ביחסי יהודים-ערבים בארץ'

איתמר ענברי
5/4/2008 11:38

"אם היו הורסים לי את הבית זה היה סוף העולם עבורי, ולכן אני חושבת שהריסת בתיהם של האזרחים הערבים תשפיע לרעה על מרקם היחסים בין יהודים וערבים" – כך אמרה ל-nrg מעריב לילי טראובמן, חברת ארגון "בת שלום צפון" ואחת מיוזמות ההפגנה שתתקיים בצהריים בצומת ערערה שבוואדי עארה במחאה על הרס בתיהם של תושבי האזור.

טראובמן, שתפגין יחד עם נשים יהודיות נוספות ויחד עם תושבי ותושבות האזור, מכירה מקרוב את מצוקותיהם של תושבי ואדי עארה הערבים בגלל היותה תושבת קיבוץ מגידו.

לרבים מחבריה ומכריה תושבי האזור הוצאו צווי הריסה בטענה של בנייה לא חוקית והסכנה של דחפורים ההורסים את הבתים מרחפת מעל ראשיהם של לא מעט מהם.

כשכנה של תושבי ואדי עארה היא מזהירה מפני ההשלכות החמורות של הרס הבתים על מרקם היחסים בין היהודים והערבים תושבי האזור ובין הערבים למדינה כולה. "אם לשכנים שלי הורסים את הבית זו גם בעיה שלי", היא אומרת.

"אלו לא אנשים שנולדו עם גנים לבנייה לא חוקית, אלא שיש מדיניות שלא מאפשרת להם לבנות באופן חוקי. אני חושבת על עצמי ואני אומרת שאם היו הורסים לי את הבית, זה היה סוף העולם".

לידיעה המלאה

מי רוצה לכתוב מה עוד פוגע ביחסי יהודים ערבים בארץ ישראל?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר