04-04-2008, 16:50
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.10.02
|
|
|
עזרה בבחירת מצלמה
שלום לכולם
מזמן לא הייתי פה... אבל נזכרתי שיש פה פורום מעולה בצילום למרות שדי הרבה פה התחלפו..
חיפשתי קצת בחיפושים מצלמות אבל לא חושבת שזה בדיוק מה שאני רוצה...אז אני צריכה עזרה כי אני קצת פחות מבינה בכל המצלמות האלה...
אני מחפשת מצלמה שתהיה פשוטה לתפעול אבל גם אם אני ארצה קצת לשחק איתה עם הזומים והפוקוסים וכל הדברים האלו אז שאני אוכל...אבל אם מישהו שפחות מבין בזה ויודע רק ללחוץ על "צלם" כדי לצלם אז שזה גם יצלם לו טוב לבד.קיים בכלל דבר כזה?אופציה לאוטומט כשרוצים ולא אוטומט כשלא רוצים?
חשוב לי שיהיה לה זום טוב,תצלם טוב בחושך-פלאש חזק, יחד עם זאת שלא תאכל לי על זה את כל הסוללות...
שתהיה לא כל כך כבדה אם אפשר, לא חייב 4 סוללות בפנים
אני צריכה גם שיהיה לה מנגנון של הסרת עיניים אדומות...או בצילום או אחריו..
ואם אפשר אז שתהיה קטנה, אבל לא מחייב פשוט זה יותר נוח מן הסתם לא לסחוב את כל הגודל הזה כמו הפוג'י S6500 שראיתי פה שהמליצו וכמו עוד כמהכמו S5 שחיפשתי וראיתי ענקיות כאלה....למרות שביום מן הימים אני כן אקנה לי אחת כזו אבל לא כרגע
אבל אם אין את כל מה שאני צריכה במצלמה פשוטה אז אפשר גם את הגדולות האלה...
לגבי התקציב...אפשר עם סוללות נטענות,נרתיק כרטיס זכרון וכל זה משהו כמו 1700 שקל גג..שלדעתי זה סכום טוב לקניית מצלמה לא?
אה ואם אתם מכירים מקום טוב לקנות בו בצפון או באינטרנט או רשת שנמצאת בכל מקום-כמו שראיתי פה שקנו באופיס דיפו...אז זה טוב כי אני רוצה שתהיה לי אחריות במקום שקרוב אלי...
אה ואם כבר על הדרך....יש לי מצלמה נחמדה של HP לא זוכרת את הדגם אבל היא קצת התקלקלה לי היא פשוט אוכלת לי את הסוללה אחרי 2 תמונות...וזה סוללה שנטענת עם המצלמה...יש פה מעבדות לתיקון של זה?קיים בארץ?או מישהו מכיר מקום טוב לתיקון מצלמה?
תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי...
ושבת שלום 
נערך לאחרונה ע"י mermaid בתאריך 04-04-2008 בשעה 17:04.
|