לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2008, 14:33
  משתמש זכר priest priest אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.07.07
צילום המלצה למצלמה

שלום. כבר הרבה זמן שאני מתעניין בצילום,ומסתכל פה בפורום על תמונות והמלצות למצלמות,
ואולי תוכלו לעזור לי. אני חושב על לקנות מצלמה חדשה ,כרגע אני משתמש במצלמה דיגיטאלית רגילה קנון A520 ואני מעוניין לשדרג ולהתחיל לצלם בצורה יותר מקצועית ..חשבתי לקנות מצלמת דמוי SLR
או DSLR . טכניקות צילום ודברים כאלה אני לומד דרך אתרים (לדוגמא רועי גליץ) והסגנון צילום שאני אוהב הוא צילומי פאנינג, צילומי נוף,מאקרו,ים שקיעות דברים כאלה ובגלל זה חשבתי שאולי מתאים לי יותר DSLR זול שעליו אני יוכל להרכיב פילטרים ועדשות שונות שיותר יתאים לי

אם תוכלו לייעץ לי איזה מצלמה נראה לכם תתאים לי סכום הכסף שיש לי להוציא הוא 3000+-
לא משנה לי אם זה יד שניה, חדשה,מארץ או מחול הכל הולך.(כי גם מחול אני יכול להביא)
אשמח מאוד לכל המלצה או עזרה

תודה מראש אהרון
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-04-2008, 23:44
צלמית המשתמש של petia
  משתמש זכר petia petia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.05
שלח הודעה דרך ICQ אל petia שלח הודעה דרך MSN אל petia Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי priest שמתחילה ב "וואלה אדי תודה על העזרה..."

אכן, צריך לשלם מעמ על המצלמה ולכן בסופו של דבר יהיה לך יותר משתלם (לדעתי) לקנות בארץ, בנוסף תוכל לרכוש אחריות Mack ל3-5 שנים המכובדת במעבדות מוכרות בארץ.
לפניי שאתה מחליט סופית על מה אתה הולך, גש לאחת החנויות (למשל Big Box) המחזיקות אותם בתצוגה ותבדוק אותם מבחינת האחיזה ופונקציונליות, הבעיה היא שהדגמים חדשים יחסית ובטח תמצא את D40 ו400D אבל עדיין תוכל לדעת מה יושב לך טוב יותר ביד ולשחק עם הפונקציות.
אני ניקוניסט ואני מעדיף את האופטיקה והצבעים של ניקון, לכן הייתי ממליץ על ניקון ( דיעה סובייקטיבית).

רכשת ציוד צילום ורוצה לשתף אותנו בחווית הקנייה? לחץ כאן!

ישן 08-04-2008, 00:02

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי petia שמתחילה ב "אכן, צריך לשלם מעמ על המצלמה..."

אז ככה כל מה שאמרת מילה במילה זה מה שחשבתי ...אני מאמין שבאמת יהיה לי עדיף לקנות בארץ באחת החנוית ב 3 תשלומים מאשר בB&H למרות שיוצא כמה מאות שקלים יותר זול ..אבל עם המע"מ והטרחה עדיף פה ..לגבי הMACK מה באמת עדיף ה3 או ה5 שנים ? והם מכובדות בארליך וטלרם נכון ?
יש עוד מקומות או רק שם ? לגבי הבדיקה אני יערוך אותה בMDK כי אני חיפאי ונראה לי שזה מקום שיהיה להם ..לבנתיים אני מעריך שאני יצטרף למחנה שבו אתה נמצא ..למרות שאתה לא אוביקטיבי
שאלה נוספת שיש לי חוץ מגוף המצלמה והעדשה יש דברים נוספים ..כגון :פילטרים UV וND שאני רוצה לקנות וגם תיק של LOWEPRO, כרטיס זכרון של סאנדיסק,אולי גם שלט ועוד אביזרים נלווים שיותר זולים ... עליהם גם אין מכס? או שגם כבר עדיף בארץ ,אני יכול להגיד שיש לי משפחה בכל ארצות הברית אז ככה שבעיה לקנות שם אין ..

ושוב אדי תודה רבה על התשובות

נערך לאחרונה ע"י priest בתאריך 08-04-2008 בשעה 00:02. סיבה: פיגור שכלי
ישן 08-04-2008, 00:17
צלמית המשתמש של petia

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי priest שמתחילה ב "אז ככה כל מה שאמרת מילה במילה..."

עם העלות בין 3 ל5 שנים קטנה, מה אכפת לך עוד שנתיים של אחריות? אבל אין לי מושג אם עדיין יהיה לך הגוף הזה או תמכור אותו
לא מזמן נפתח אשכול על אחריות Mack, ציינתי שכן. אגב אם תעשה חיפוש על אחריות Mack באתר, תמצא עוד שאלות ותשובות בנושא.
אישית אני לא אוהב את MDK, גם מהתנסות קצרה וגם מאשכולות ישנים שקראתי בפורומים כמו D-spot אבל אם זה נוח לך לבדוק שם ויש להם בתצוגה אז מה רע.
על ציוד צילום אין מכס, אולם על סוללות יש.
את כרטיס הזיכרון תוכל לרכוש בארץ- עולה גרושים,עדיף כרטיס Sandisk Extreme II / III.
תיקים אפשר לקנות גם יד שנייה, תוכל לעקוב באתרי יד שנייה של אתרי צילום כמו D-spot. אם אתה מחפש תיק גב, לדעתי100 Lowepro micro trekker יתאים לך להתחלה או אולי 200 (אצלי נכנס D80+גריפ, פלש, 50ממ, 10-20ממ) אם אתה מעדיף עם מקום לעדשות בעתיד.
שלט וסוללה מקורית קניתי בחול, היה הבדל רציני במחיר אם כי סוללה תמיד אפשר לקנות חילופית באי ביי העולה כמה דולרים (רק לבקש מהמוכר לרשום על המוצר camera accessories, עצה שאולג הביא).
פילטרים כמו ND או POL CPL קשה למצוא בארץ, בעיקר הטובים ביותר ולכן כדאי לך לחשוב על קנית מחול, אני הזמנתי מהאתר שבאשכול זה.

נערך לאחרונה ע"י petia בתאריך 08-04-2008 בשעה 00:19.
ישן 08-04-2008, 00:40

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי priest שמתחילה ב "המלצה למצלמה"

בנוגע לMACK צודק תמיד עדיף יותר..עשיתי את החיפוש ראיתי באשכול שכבר דובר על המעבדות שמכבדות ..
לגבי MDK מבין ללבך גם אני לא אוהב את המקום לא המחירים ולא היחס עובד לטובתם ..אבל בכל זאת רק לבדוק את המוצר ולהחזיק לפני הקניה ואני בטוח שיהיה להם
גבי התיק שיעצת לי מאוד אהבתי אני יעקוב אחריו ביד שניה ודי ספוט.
הכרטיס זכרון גפ הסתכלתי על אותו אחד שציינת שעולה בסיסות 145 שקל אז בזה אין בעיה
שלט וסוללה עולה יחסית זול בארצות הברית חוץ מאיביי יש גם קרייגס ליסט אז נבדוק גם שם
עכשיו לגבי הפילטרים כבר הבנתי שדי בעייתי להשיג בארץ ..אז אני יחפש בחול

יש לי שאלה לגבי הפילטרים אני רוצה UV ו ND איזה מ"מ אני צריך לעדשה של 18 -55 ?
וגם לגבי הסטופים בND כמה סטופים מומלץ ? איזה חברה B+W, הויה, טיפין?
וכל עצה נוספת שתוכל אז בכיף
יש בחיפה חנות דיגיטל שופס שאפשר להשיג את המצלמה D60 ועדשה ב 3300שח אתה מכיר את החנות אם היא מומלצת או לא ?
נ.ב - איזה חצובה מומלצת לדעתך ?
ישן 08-04-2008, 00:56
צלמית המשתמש של petia

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי priest שמתחילה ב "בנוגע לMACK צודק תמיד עדיף..."

אגב שכחתי לציין את ה18-200 שתמיד יושב, על הD80 (בכדי שתבין כמה תכולה לנכנס לתיק).
הקוטר של 18-55VR הוא 52mm.
עבור עדשה זו, הייתי חושב פעמיים האם להשקיע בפילטר בגלל מחירה הזול יחסית כיום, אם אתה עדיין רוצה פילטר, לדעתי פילטר של סיגמא EX או DG שהוא multi couted אמור להספיק וגם לא אמור לעלות הרבה, שלא תבין לא נכון, זהו פילטר מצויין ויש לי אותו על ה18-200 ו10-20, רק שאין צורך לקנות פילטר יקר כמו B+W שבסופו של דבר יעלה כמו העדשה. לסיום, לעדשה זו לא חייב פילטר עקב מחירה. שים לב שגם ההברגה של פילטר הוא לא רגילה ובטח יצריך סוג של "הלבשה" של הפילטר.
לגבי פילטר ND, תלוי עד איזה חשיפה אתה רוצה להגיע, יכול להיות ואתה תסתפק רק ב3 סטופים ויכול להיות 6, בוא נגיד שתוכל להגיע לחשיפה של כמה שניות באור יום עם פילטר המוריד 6 סטופים. למעשה זה פשוט לחשב, פשוט תוריד 6 סטופים מהמהירות סגר שתקבל (לאחר הורדת האיזו וסגירת הצמצם לערך הרצוי)- במילים פשוטות תכפיל את הערך ב2 , 6 פעמים.
הכי טוב זה של B+W, לאחר מכן Hoya.
אל תשכח שתמיד תוכל לקנות פילטר שטיפה יותר גדול בקוטר ולרכוש רק טבעת התקטין לקוטר הרצוי, רק תצטרך לצלם ללא סך שמש במידה ויש לעדשה.
תחשוב פעמיים לפניי שאתה רוכש פילטרים ל18-55, ההברגה לא רגילה כמו ברוב העדשות.

נ.ב אין בעד מה

נערך לאחרונה ע"י petia בתאריך 08-04-2008 בשעה 00:58.
ישן 08-04-2008, 07:29
צלמית המשתמש של petia

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי priest שמתחילה ב "דבר ראשון אתה תותח ..לא..."

רק אמרת וכבר הלכתי לישון, מה לעשות יש עבודה על הבוקר
השיקול שלך הוא שיקול כלכלי, במקומך ישר הייתי הולך על ה18-70 או המחליפה של 18-135 (שאמורה לעלות אותוה הדבר), מבחינה אופטית העדשות האלה מעולות וחדות (ביקורת על 18-70 כאן, ביקורת על 18-135 כאן) ומכסות לך טווח טוב יותר.
אין קשר אם אתה מתחיל או לא, לכן פנית אלינו לייעוץ לקבל עזרה
אין מה לעשות, אין ארוחות חינם ועל איכות משלמים.
תחילה תתחיל מגוף ועדשה (למשל אחת מהעדשות שהצעתי), תיק, זיכרונות ובלי על שאר העזרים. לאחר שתחסוף עוד כסף. תקנה לך את השאר העזרים כמו פילטרי ND, חצובה (חצובות סליק מעולות ולא עולות הרבה, תעשה חיפוש ותמצא כמה השוואות ותמונות), שלט וסוללות נוספות.
באמצע היום אני ספק שתגיע ל2 שניות עם הפילטר של 3 סטופים אבל אתה יכול לשאול את Unreal88 שרכש פילטר זה לא מזמן.
לא הייתי קונה פילטרים לעדשה זו, גם העדשות ברובן לא בקוטר זה ואז הפילטרים יתאימו רק לעדשה זו, בסופו של דבר תוציא יותר כסף על פילטרים מאשר עולה העדשה.
פילטרים 18-70 / 18-135 בעלי קוטר 67ממ, בדיוק כמו העדשות המשלימות שלהן 55-200 / 70-300VR כך שלא יהיה לך צורך לקנות עוד פילטרים.
לא מכיר את החנות ולכן אין לי דיעה בקשר אליה.

נערך לאחרונה ע"י petia בתאריך 08-04-2008 בשעה 07:33.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר