לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-04-2008, 00:10
צלמית המשתמש של nanak_k
  nanak_k nanak_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "פעם ראשונה שאני מציג צילום שלי. תמונה שמאוד אהבתי - 'התמונה הראשונה'"

ברוך הבא לפורום,

מומלץ לעבור על ההכרזות בראש הפורום ועל התקנון כדי למונוע אי נעימויות, עבור גם על ארכיון הפורום יש בו המון מדריכים שיעזרו לך להשתפר בצילום.

לגבי התמונה.
קודם כל אין צורך בכותרת באורך יציאת מצרים, מספיק נמל תל אביב או משהו בסגנון.
התמונה תכלס, תפסת את האדם בתנוחה מעניינת אבל יש הרבה מה לשפר כדי שהתמונה תהיה יותר טובה ומעניינת. אני דווקא משום מה אהבתי את הגוון הדהוי שנותר בתמונה בשל הצילוםכלפי השמש.
הדנקודות בהן יכלת לשפר: כמו
1. ליצור הולכת עין בעזרת צילום האדם מאחוריו אבל לא במקביל אליו אלא בזווית, כך שתיווצר מעין הולכת עין כלפי האםד וממנו ע"י קו אלכסוני של המעקה ורצפת העץ, נונלץ לקרוא את המאמר באתר של רועי גליץ על קומפזיציה. אבל לא לצלם בזווית מצד ימין כי אחרת היית מצלם לכיוון השמש ואז או שהיה נשרפתלך התמונה, או שהיית מצלם צללית.
2. להקפיד על קו אופק ישר, בדר"כ כולם נופלים בעת הצילום בזה, דבר שאפשר לסדר בפשטות בתוכנה פוטשופ וכו'.
3. להתקרב, אין צורך להתבייש להתקרב לאנשים, פשוט להתקרב עם המצלמה אפילו בלי לשאול לעשות כאילו אתה מצלם או לצלם ולראות לפי התגובה של האנשים האם נוח להם שתצלם או לא ואז לחכות לרגע בו הוא יתרגל אליך ויחזור למצב טבעי ואז תצלם תמונה יפה.
4. ליצור צורות מעניינות בעזרת המעקה הצל שלו וכו'.

לסיכום ממליץ לך גם לעבור על אשכולות של משתמש בשם KOKO_ אחד הצלמים המוכשרים ביותר בפורום. בטוח תלמד מהתמונות שלו הרבה מאוד.

My gallery at flickr: http://www.flickr.com/photos/nanak__khadya/ enjoy

נוספו תמונות לגלריה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-04-2008, 13:12
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי nanak_k שמתחילה ב "ברוך הבא לפורום, מומלץ לעבור..."

אפשר לקבל תשובות על שאלותיי?

ציטוט:
שלום ותודה.
שמחתי לקרוא את הביקורת שלך אם כי השפה הייתה לא מובנת לי.
אתה יכול להסביר בצורה פשוטה יותר את 1?
ב-2... אתה מתכוון שהתמונה תהיה ישרה? ובכן, בלי חצובה זה קצת קשה, אבל אני מניח שצלמים מקצועיים יותר מצליחים את זה אבל אני משתפר עם הזמן, בהתחלה הייתי מצלם עקום ולא איכותי עם תמונות שרופות.
3. אני טיפוס ביישן מטבעי ולא נעים לי לצלם סתם אנשים ללא רצונם, בייחוד כי אני לא יודע מי האדם שאני מצלם ויכול להיות שהוא יחטוף כריזה וישמיד לי את המצלמה שקניתי במיטב כספי, אני מצלם אנשים אבל מעדיף לא יותר מידי להציק להם, אם אני רואה שזה מציק להם אז אני מפסיק.
4. למה התכוונת?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר