לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-04-2008, 12:08
  tal giler tal giler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.04
צריך פרטים לגבי תפקיד מסויים

אני התגייסתי ב-19 למרץ לצנחנים והשאיפה שלי היתה להגיע למגלן, מפה לשם היו סיפורים אמא שלי עשתה המון בלגנים ובסופו של דבר לא רק שלא הגעתי למגלן בכלל לא יצאתי לגיבוש וגם החליטו להוריד אותי מקרבי בגלל שאמא שלי החליטה שהיא לא רוצה (אם חד הורית).
מה שקרה זה שאחרי השבוע טרום טירונות העבירו אותי לפלוגה של התומכי לחימה של צנחנים שבעיקרון זה גיוס כלל צהלי ואף אחד שם לא יודע את התפקיד אליו הוא מיועד עד לאחר הטירונות וזה כלל אותי, לפני כמה ימים היה לנו ריאיון עם קצין מיון וכולם קיבלו או טבח או נהג בוס או מכונאי רכב ונגמ"ש חלק קטן מאוד קיבל אופטיקה וזהו אלו היו התפקידים, אבל כשאני נכנסתי אמרו לי שהאפשרויות שלי הם טבח מכונאי רכב ששני התפקידים האלה אין מצב שאני מתקרב אליהם אבל התפקיד השלישי היה מחשבים שביקשתי יותר פירוט אמרו לי שזה בעצם להיות מנהל מערכות מחשב או מנהל תקשוב בסיס לפי הנתונים שלי. זה תפקיד שיותר נראה לי מעניין וגם לפני הגיוס רציתי להתקבל לתפקיד של מחשבים

הבקשה שלי היא אם יש אפשרות לקבל יותר פרטים על התפקידים האלה לדעת מה עושים שם על מה אני בעצם אחראי?
קיבלתי מהמפקיד שלי פרטים מינימלים כמו שהשירות יהיה בבית ליד והיציאות חמשושים שאני סוגר שבת פעם בהרבה זמן

תודה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר