28-04-2008, 20:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.09.07
|
|
מה קורה חח
גם אני הייתי עם דור בצוות 4, היייתי מספר התפקדות 20 כשביחד איתי החבר שלי מס' 19, אני חושב שאנחנו היחידים שזכינו להכיר את מס' 18 ולדבר איתו לפני שהוא נעדר ^^ .
הייתי בטוח שאני עף אחרי הבר אור כי ה2000 פשוט היה מטורף איזה עליות, איזה חול מזה אין דברים כאלו מזל שעשיתי מרפקים 65 ובטן 85 אחרת נראה לי הייתי בבית כי ב2000 עשיתי תוצאה די גרועה אני חושב, וכל פעם שקראו מישהו שמתחיל באות ש' שהולך הביתה כמעט קיבלתי שווץ בסוף זה עבר בשלום ונשארתי אחרי שאיזה 30-50 עפו אחרי הבר-אור.
ביום השני עברתי לצוות 11, הייתי מס' 21 סיימתי גם המפקד שלנו הפעיל עלינו פסיכולוגיה לא נורמלית אבל היינו צוות ממש חזק לא הרבה פרשו גם אחרי שהוא הריץ אותנו בספרינטם של 25 זוז ב55 דקות הראשונות, בספרינטים פרשו בסך הכל 5-6 מה שמאוד הפתיע אותי כי זה פשוט היה כמעט בלתי אפשרי - תוך כדי שאני מסתכל על השביל ואני רואה שמצוותים אחרים פרשו המון! לפחות איזה 100 פרשו רק על הספרינטים..!!
אחר כך מהצוות שלי כבר לא פרשו יותר בשום שלב - כנראה שהייתי עם אחד הצוותים החזקים התחלנו 25 סיימנו 20-19.
היה שם באמת אחלה חברה לפחות בצוות הראשון של דור שזכינו להתברבר אחד עם השני במשך יום שלם כי עם הצוות החדש של היום לא יצא כל כך לדבר עם האנשים כי פשוט לא היה זמן אבל לפי המשימות עם השכל היה ניתן להבין שגם שם היו חברה מצויינים..
|