לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2008, 16:01
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי uriel-k שמתחילה ב "להתחיל צבא בלי טירונות. יש חיה כזאת?"

יש לי חבר שבזמנו עשה קורס קציני חימוש יעודי אחרי שלמד בכיתה י"ג.

בחופשת הקיץ בין י"ב לי"ג הוא היה אמור לעשות טירונות, אבל הוא עשה תאונת אופנוע קלה - מה שגרם לדחיית הטירונות.

אמרו לו "אין בעיה, תתגייס בתאריך הרגיל ואז תעשה טירונות".

הוא הגיע לאחר שסיים י"ג לבקו"ם, ושם נשלח עם כל חניכי קורס החימוש היעודי להשלמה רובאית ל03. כשהוא אמר "אבל לא עשיתי עוד את ה02" אמרו לו שישלימו לו מאוחר יותר, ובינתיים הוא הוסמך כרובאי 03. משם הוא יצא לקורס מכונאים, קורס קצינים בסיסי, השלמה חיילית - בערך לקראת ההשלמה החיילית הוא הפסיק לשאול מתי יעשו לו השלמה של הטירונות כי תמיד ענו לו ש"במחזור הבא".

את שאר שירותו וגם כמה שנים טובות במילואים הוא בילה כקצין חימוש לכל דבר, כולל ביחידות קרביות, וזאת מבלי שטרחו להשלים לו את הטירונות האבודה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2008, 16:37
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
היה לי הכבוד להכיר חייל שעשה טירונות פעמיים, זאת אומרת טירונות ואחר כך טירונות חוזרת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי uriel-k שמתחילה ב "להתחיל צבא בלי טירונות. יש חיה כזאת?"

בהפרש של שמונה חודשים !!!
הוא התגייס במחזור אוג' 02 (כן כן, המחזור שלך אבישי, הוא היה בצוות 1א'), עקב היותו שוקיסט על, אבל ברמות מטורפות, הוא נפלט לקראת סיום הטירונות והיה אמור להיות אלחוטן במורן/מיתר. מתברר שהוא היה כל כך אהבל שאחרי שהוא הגיע לשם, לא רק שהוא לא עבר את הקורס, היחידה לא רצתה אותו אצלה אפילו כג'ובניק.
סוף מעשה: טירונות מרץ 2003, אני סמל טירונים בגדוד רשף. פתאום אני מזהה פרצוף מוכר בין טירוני גדוד נמר- אותו שוקיסט הגיע לעשות טירונות חוזרת כדי לקבל הסמכת 03.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר