לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-04-2008, 06:09
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
ברשותך, תיקנתי את הכותרת למדויקת יתר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "מחיר הבנזין מתייקר מחר בחצות ב- 4.6%"

מחירי הדלק יועלו ב-4.61%

ליטר בנזין אוקטן 95 יעלה מהלילה שבין יום רביעי ליום חמישי 6.58 שקלים בתחנת שירות עצמי. בנזין אוקטן 96 יעלה 6.60 שקלים מדובר בשיא של כל הזמנים במחיר הדלק כתבי ynet
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.ynet.co.il/images/SendArtResponse/mail.gif]
פורסם: 29.04.08, 18:11

מחירי הדלק לצרכן בתחנות התדלוק יועלו מחר (ד') בחצות (הלילה שבין יום רביעי ליום חמישי). מחיר הבנזין 95 אוקטן נטול העופרת, בשירות עצמי, כולל מע"מ לצרכן הסופי יעמוד ב-1 במאי על 6.58 שקל לליטר, לעומת 6.29 שקל לליטר כיום. מדובר בעלייה של 4.61% לעומת המחיר הנוכחי ובשיא של כל הזמנים במחיר הדלק בישראל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3537539,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2008, 11:26
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "למרבה הצער, אוטובוס כמעט ולא תמיד זמין"

אני לא גרה בחור שכוח אל, אך גם לא בעיר גדולה. אני מסתדרת בתח"צ כבר שנים רבות ומשתדלת להמעיט בנהיגה. אינני מחזיקה רכב (גם יקר וגם מזהם) ובכל זאת מגיעה לאן שאני רוצה.
בניגוד לדעה הרווחת - התח"צ בארץ טובה וזולה בהשוואה למקומות אחרים בעולם, בעיקר בדגש על נסיעות בינעירוניות. כאשר מחירי הדלק הולכים ועולים - מתחיל להיות כדאי יותר ויותר לנסוע בתח"צ. נכון שזה גוזל זמן רב יותר, ומצריך מעט תכנון של סדר היום - אבל כלכלית אין ספק שזהו הפתרון הטוב ביותר כיום.

ולא, אין לי מניות באגד, דן או כל חברת תח"צ אחרת. לעומת זאת - אכפת לי מהכוכב עליו אני חיה, ועד שלא תמצא חלופה טובה למנוע בעירה פנימית (ורכב היברידי הוא כבר התקדמות טובה בנושא) תח"צ היא תשובה טובה מספיק לצרכים שלי.....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

ישן 30-04-2008, 21:39
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "אני לא גרה בחור שכוח אל, אך..."

ציטוט:
נכון שזה גוזל זמן רב יותר, ומצריך מעט תכנון של סדר היום - אבל כלכלית אין ספק שזהו הפתרון הטוב ביותר כיום.
דיר טלי, זמן שווה כסף. עכשיו כבר יש ספק שזהו הפתרון הטוב ביותר כיום?

ההבדל בין רכב לאוטובוס יכול להיות עוד שעה בבית, עם ההורים / ילדים / בעל / אישה / בן זוג / בת זוג / פילגש.
שעה זה המון זמן. כמה את מוכנה להשקיע ביום בשעה נוספת עם הנ"ל?

באחד ממקומות העבודה הסתמכתי על תח"צ באופן בלעדי, על 2 אוטובוסים. המתנה לאוטובוס השני + הגעה למקום העבודה ארכה כחצי שעה. מונית למקום העבודה לקחה X כסף. עם מונית הגעתי מהר יותר לעבודה (רק בהלוך, בחזור תיזמנתי את האוטובוס בצורה די מדוייקת), והכסף שהרווחתי בזמן שהגעתי מוקדם יותר מאשר באוטובוס הלך כולו למונית.

למעשה בחרתי בין שתי אלטרנטיבות שמבחינת כסף הן היו שוות ערך, מבחינת זמן המונית היתה מהירה יותר, ומבחינת נוחות המונית היתה נוחה יותר.

כל מי שיש לו אפשרות בחירה בין רכב פרטי ותחבורה ציבורית, צריך לעשות חשבון עלות (כסף) זמן (שווה כסף) ונוחות (או-הו! שווה כסף). כסף זה לא הכל! יש גם זמן ויש נוחות, וגם אלו (כמו שהדגמתי לעיל) ניתנים לכימות (אם כי באופן סובייקטיבי, אבל עדיין ניתן לכימות).

ועוד דוגמא (אם כי לא ביצעתי העברתי אותה QA לפני שכתבתי) : ירידה לאילת ברכב, אוטובוס, או טיסה זה הבדל של זמן (5 שעות, 5 שעות ו שעה נגיד לכל כוון, חסכון של 8 שעות בטיסות הלוך חזור) כסף (הממ... נגיד שני טנקים של דלק, שזה נגיד שמונים ליטר, שזה נגיד 500 שקל מתחלק בין יושבי הרכב, אוטובוס זה 66 ש"ח לכוון ממרכז הארץ, שזה 132 ש"ח, וטיסה לאילת 150-250 במבצע לכוון בארקיע, 300-360 לכוון בישראל אייר ללא מבצע).

נערך לאחרונה ע"י HummerH1 בתאריך 30-04-2008 בשעה 21:58.
ישן 30-04-2008, 22:58
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מי שנוסע מטעמי עבודה סופר כל דקה, אז ככה
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "שעתיים? במטוס סילון או במטוס..."

1. מטוס סילוני לא רלוונטי: רק מנתב"ג, בעיקר בימי שיא של תיירות (חמישבת) ומועד לאיחורים רציניים. לא חוסך זמן, רק חוסך לאלה שמפחדים מטיסות ולא אוהבים את התחושה הנעימה באזור המפשעה כשהמטוס צונח בכיס אוויר.
2. נסיעה לשדה דב: 20 דקות לפחות מכל נתיב תחבורה מרכזי (20 דקות שהמסלול שלהן לא חופף דרכים לאילת עם רכב), התייצבות+בידוק+לעמוד בתור: עוד 35 דקות, אוטובוס למטוס: 5-7 דקות, איחור "קליל" ממוצע: 15 דקות, טיסה בפועל: 55-62 דקות, עזיבת המטוס, ללא מטען, ויציאה לאילת הרותחת: 5-6 דקות: אבל לא מדברים כאן על אלה שנוסעים לאילת לפגישה? תוסיף עוד 10-15 דקות המתנה ליד המסוע.

בקיצור: חוסך, אבל לא כמו שאוהבים לחשוב. גם המיץ פרימור עושה צרבת.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר