לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-05-2008, 03:05
  TheDuder TheDuder אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.06
בעית האטת העברת הנתונים באינטרנט החוזרת על עצמה

שלום רב,

אני מחובר לאינטרנט זהב בכבלים חבילת 1.5M, ויש לי ראוטר של LinkSys שמחובר ל-3 מחשבים בבית.
יש לי בעיה עם האינטרנט שהייתה קיימת גם במחשב הישן שלי, וגם במודם הקודם, כך שאני חושד שמקור הבעיה הוא בראוטר.

הבעיה הינה:
לאחר שימוש ממושך באינטרנט, יכול לנוע בין מספר שעות למספר ימים (בד"כ לא הרבה זמן) שבו בד"כ אני משתמש בהורדות (בד"כ הורדות טורנטים), לפתע החיבור לאינטרנט דרך הדפדפן נתקל בבעיות התחברות ואינו מצליח להתחבר לאתרים, והטראקר של הטורנטים מאט באופן משמעותי. הטראקר אמנם אינו נחסם לחלוטין, עדיין יש אפשרות לשיתוף והעברת נתונים, אך המהירות יורדת וסטטוס החיבור מעיד על בעיות.

הפיתרון שלי עד עכשיו היה לכבות את הראוטר ואת המודם, לחברם שוב לאחר דקה ואז הכל היה בסדר, עד לאחר מספר שעות שהמצב היה חוזר על עצמו חלילה.

חיכיתי עם בעיה זו זמן רב, כי האמנתי שמקורה במודם, משום שלדעתי היא הופיעה גם בראוטר קודם שהיה לי, אך כעת אני בספק, כי לאחר שהחליפו לי את המודם הבעיה עדיין ממשיכה.

חשוב לציין: גם אם אסגור את תוכנת הטורנטים, עדיין ההתחברות דרך דפדפן האינטרנט תהיה בלתי אפשרית, ובעיה זו גם יכולה לקרות ללא שימוש בתוכנת הורדות, שם התדירות של בעיה זו קטנה, אך עדיין קיימת. אני מנסה לומר שאני לא עושה שימוש חריג כלשהו עם תוכנת ההורדות, אני לא מוריד אפילו טורנטים ממש חדשים, כך שהם לא דורשים תמיד את מאת האחוזים מקצב ההורדה\העלאה שלי.
בניסיונות שעשיתי, חיבור ישיר של המודם למחשב, לא גורם לבעיה זו. אמנם אני עדיין לא רואה סיבה ברורה שראוטר לא מצליח לעכל גלישה מינימלית במחשבים ושימוש בתוכנת הורדה לא בצורה מופרזת.

אם אתם זקוקים לעוד פרטים אנא אימרו לי.

תודה רבה מראש על העזרה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר