האמת שעד הרגע האחרון התלבטתי האם לנסוע לחצרים או לתל נוף. הפור נפל בצומת חולדה שבו עצרתי באור אדום בשמתי לב שאף אחד לנוסע ימינה...אז בגלל שאני לא יכול כמו כולם - נסעתי לתל נוף . ולא התחרטתי לרגע.
קודם כל האירוע היה מאורגן היטב ומושקע. המון כ"א אדם, הרבה ציוד והרבה אשקן. על כך תודתי למארגנים וכל אותם חיילים וחיילות שאכלו אבק בעמדות אבטחה ועשו את עבודתם הנאמנה. יישר כוח !
חלק ניכר מהכלים שטסו לתל אביב (ואולי למקומות אחרים) המריאו בתל נוף במנחת המקביל למנחת שבו התקיימה התערוכה, כך שראינו המון המראות ונחיתות וכל אותם מסוקים ומטוסים שהמריאו עשו סיבוב מעל ראשים של המבקרים ובנוסף גם כלים של מטס הגדול וצוות אווירובטי עברו מעל תל נוף גם הם. בסיכומו של עניין ראינו עשרות כלים באוויר וגם תערוכה על הקרקע הייתה ברמה.
רוב התמונות שצילמתי הן בסגנון Walk around - הגדלות של כל מיני נקודות המענינים את בוני הדגמים בעיקר
קצת בשביל לסבר את העין על מה שהלך שם:
חופית:
אהבתי את הכיסוי בשמשה
צפע
מפקד הבסיס נוחת אחרי שבירך את המבקרים תוך כדי טיסה מעל ראשיהם
קצת מי קירור לאיתן :
יסעורים שחזרו מהמטס עוברים מעל המבקרים
הרבה תנוע באוויר
הרמת בז
זהו בינתיים, המנוע של פרש נראה לי מה זה עובד קשה עכשיו - נתין לו לנוח קצת
האמת שעד הרגע האחרון התלבטתי האם לנסוע לחצרים או לתל נוף. הפור נפל בצומת חולדה שבו עצרתי באור אדום בשמתי לב שאף אחד לנוסע ימינה...אז בגלל שאני לא יכול כמו כולם - נסעתי לתל נוף . ולא התחרטתי לרגע.
צדקת בבחירה.
הייתי במוזיאון לפני שבאתי לתל נוף.מה אני אגיד-תצוגה שבלונית,שחוזרת על עצמה כל פעם.
אותם 5 סוגי מטוסים/מסוקים(אפילו אותם מספרים).
איציק