לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2008, 23:25
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
אתה כואב את כאבם של הערבים ביום העצמאות שלנו
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "גועל נפש- אני מאחל לך Lance שיחללו בדרך זו, את ימי האבל שלך"

אני מבין שימי האבל של המדינה שלנו אינם ימי האבל שלך..זכותך.

הפניה האישית אינה במקומה ומקוממת. הרי אינך חושד שחבר הפורום אחראי על ארגון המנגל.
אתה פשוט כועס ש"לאנס" מעלה אשכול בזכות המנגל בדיוק ביום ובמקום שתתרחש תהלוכה של הערבים לציון הנכבה ושוכח הפלא ופלא, כי מדובר ביום העצמאות שלנו וכי מדובר בפרובוקציה ערבית מלכתחילה.

בעצם אתה מבקש לכבד את הערבים ביום העצמאות שלנו ואתה מתעלם מהעובדה, שלו היה זה יום עצמאותם של הערבים, איש מאיתנו לא היה מציין את ה"נכבה שלנו" מסיבה פשוטה..
פשוט לא היינו קיימים.
אנחנו מבקשים ממך לכבד את יום העצמאות שלנו ואין זה מעיניננו אם תצעד בתהלוכת הנכבה, תכאב את כאבם של הערבים ותסיים את הארוע במסגד..זאת זכותך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-05-2008, 06:41
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אני מבין שקיימים כאלו שאין להם חוש הבחנה שבין האמת לבין האהדה
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אתה כואב את כאבם של הערבים ביום העצמאות שלנו"

הגיע הזמן, שלפחות אתה ואנשים כמותך יבינו (במיוחד שאני כותב ומסביר זאת במפורש) - שאני מנסה לתאר ארועים שקרו ו/או קורים לא תמיד מתוך אהבה אלא מנקודת מבטם של חווי הארועים ומחולליו.

העובדה שערביי ישראל חשים שהם עברו נכבה במהלך מלחמת השחרור שנכפתה עלינו, על ידם ועל ידי אחיהם, שרירה וקיימת.
העובדה שהנכבה שלהם חלה בעת השמחה שלנו על הקמת מדינת ישראל - גם היא עובדה קיימת. מן הראוי יהיה ששני המועדים לא יתנגשו זה בזה. יום העצמאות יקבע ע"י מוסדות המדינה כנהוג ויום הנכבה, שהוא מקביל שלנו (אני מדגיש על דעתם של הערבים בשום פנים ואופן לא על פי דעתי) ליום הזכרון שלנו יקבע במועד סמוך אבל שאיננו זהה.

אינני חייב להתנצל בפני אף אחד על מחשבותי והתבטאויותי ומי שקורא ברצינות ויורד (למעשה עולה) לעומקם של דברים, יכול להבין עד כמה יקרה לי מדינת ישראל. מדינה שכל חיי נתתני את כוחותי למען הקמת וביסוסה. נכון שלא יצא בדיוק מה שרקחו אבותינו ומה שחלמנו אנו (אני כולל את כל הכותבים בפורום - כי לא נתקלתי באחד שהוא שבע רצון ממה שקורה במדינה ולאן היא הולכת) - אבל זאת מדינתנו ויש לכדה ולאהוב אותה.

בלב שלם אני מאחל לכולנו שאכן מדינת ישראל תגיע לעצמאות בכל התחומים
שנמשיך לחגוג עוד הרבה הרבה שנים ( עד קץ כל הדורות)
והעיקר שיתקיימו דברי נביאי הנחמה
ולא תהיה עוד מלחמה
ישן 06-05-2008, 22:09

האבל איננו שלי אלא של ערביי מדינת ישראל בהווה ובעבר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "רוצים למחות נגד יום הנכבה של הערבים? בואו רעבים (ותביאו שתיה או סלטים)"

1. מי אני ומי אתה שיקבע מהו אבלו של אדם, של קבוצה או של עם
2. אני מבין שה"נכבה", הוא אבל על גורלם המר של תושבי פלסטינה-א"י הערביים, שקרה בגללם ובגלל אחיהם, שלא הכירו בתוכנית החלוקה (בדיעבד טוב שכך) ופתחו במלחמה על מנת למנוע את הקמתה של מדינת ישראל וניגפו לכל רוחות השמים. יש הטוענים שנמלטו קרוב מדי (אולי מוטב היה אחרת) - אבל זה מה שקרה (יש אומרים שזוהי היתה ינולתנו ויש החולקים על כך) וחייבים להשלים עם כך ולכבד את המצב שנוצר בשטח וללמוד לחיות אתו.
3. העובדה שמה שקרה קרה ואם הנפגעים מציינים את יום אבלם יש לכבד אותם.
4. האבל בשום פנים ואופן איננו האבל בגלל הקמתה של מדינת ישראל, שלמרות הכל, ערביי ישראל נהנים מפרותיה וחייהם טובים יותר מאשר אחיהם שמחוץ למדינה.
סמיכות, או יותר נכון זהות התאריכים נובע מהעודה, שהקמת המדינה והסבל שלהם קרו סימולטנית.
ישן 07-05-2008, 06:55

אולי תבהיר היכן שקרתי
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי שונרא1 שמתחילה ב "נאיבי??? הוא חצוף, שקרן, עלוב נפש ושונא ישראל"

1. האם לא הייתה מלחמת העצמאות שלנו בעקבות פתיחתה ע"י ערביי ישראל ושותפיהם (ארצות ערב)
2. האם בעקבות המלחמה לא נסו חלק גדול מהערבים אל מעבר לגבולות ארץ ישראל המערבית ו/או התרכזו מחוץ לאזורי השליטה של מדינת ישראל.
3. האם לא נוצר מעמד של נוכחים נפקדים (כאלו שלא נסו אולם לא נמצאו בבתיהם בעת המפקד שלאחר המלחמה) - שכל רכושם הוחרם ונותרו ללא כל.
4. האם הערבים אזרחי מדינת ישראל (אני מדגיש הערבים) אינם מתאבלים על האובדן שחוו (אני מדגיש בגללם ובגלל אחיהם)
5. האם הארועים עבורם מתאבלים ערביי מדינת ישראל לא חלו בעת הקמתה
6. האם לדעתך יש לפגוע ולחלל אבלם של אחרים במכוון אפילו אם אינל משתתף באבלם

תנסה לצאת מן הבועה ולקבל עובדות כמות שהן או לסתור אותם ולהבהיר שלדעתך מה שהיה לא היה.
להסתפק במילה שקרן עם תוספות - אינו דבר רציני ואתה לבטח מתייחס אל עצמך ברצינות.
ישן 07-05-2008, 08:21
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אפנה תשומת לבך לשם הארוע ולתאריך:
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אולי תבהיר היכן שקרתי"

השם "תהלוכת השיבה" מרמז על רצון ל''שיבה'. אם תרצה - שיבה של ערביי ישראל התמים לשטחי רמת אביב, קטמון, באר שבע וכו' ואם תרצה שיבה של חברי הכנופיות לימי תרפ"ט 'העליזים' ושיבתנו אנו לגולה או לבטן האדמה. אין בשם זה 'תום' כלשהו או סממן 'אבל'.

התאריך: ד' באייר, 9/5 אינו תאריך הקשור באופן חריג לתבוסת התוקפנות הערבית ולגרושם החלקי של חובבי השלל והדם [בפועל ובשתיקה] מא"י. מתוך הנחה כי אין התאמה בין התאריכים לפי שנת הירח הרי שמועד התהלוכה נקבע לפי התאריך העברי [המוסט גם הוא] של יום העצמאות.

במילים אחרות - התהלוכה אינה 'אבל' כי אם 'התרסה' כנגד עצמאותנו וקיומנו.
ישן 07-05-2008, 12:22

חפרת חפרת ולא מצאת שום שקר- למעט נבולי פה אתה מאשר את מה שכתבתי
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "1. באמת? מלחמת העצמאות לא..."

1. באמת? מלחמת העצמאות לא נפתחה ע"י הקלגסים הציוניים? באמת, דן?
===== לא ידעתי שזוהי דעתך - המוכיחה על חוסר ידיעה והתמצאות מוחלטת
2. לא. הם עזבו בעקבות בקשת אחיהם, כדי שיוכלו לחסל את היהודים בשקט, ואח"כ ישובו לחלק ביניהם את מה שנשאר.
===== אתה מודה שהם עזבו את הארץ בעקבות ובעת המלחמה
3. לא. הם עזבו מרצונם. מה שנשאר מאחוריהם עבר כחוק לבעלות המדינה.
===== אתה טועה בגדול אני התייחסתי לאלו שלא עזבו את שטחי השליטה הישראלית - אני התייחסתי לאלו שנעדרו מבתיהם בעת המפקד.
אני מבין שאתה מאשר כל השתלטות שלטונית על רכוש של אזרחים שנטשו את ארצם מולדתם בעת מלחמה. ללא הבדל אם עשו זאת מרצונם/מפחדם ו/או גורשו ו/או חוסלו.
4. לא. הם מתאבלים על עצם קיומה של מדינת ישראל.
=====זוהי קביעה שלך
5. לא. ר' סעיף 4.
====תבדוק את התאריכים
6. לא. אלא אם כן האבל הוא עצם קיומך, ואז הוא אינו לגיטימי.
==== ראה תגובה לסעיף 4

ובכן, אם אינך שקרן אתה פשוט טיפש או נבער מדעת,
ישן 07-05-2008, 12:29
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
הבנת הנקרא אף פעם לא היה הצד החזק שלך...
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "חפרת חפרת ולא מצאת שום שקר- למעט נבולי פה אתה מאשר את מה שכתבתי"

1. האם אתה באמת טוען שלא ישראל פתחה במלחמת העצמאות? האם יש מלחמה אחת שלדעתך ישראל לא אחראית לה?

2. אני מודה שהם עזבו מרצונם. לא גורשו ולא ברחו. מי שעוזב מדינה מרצונו מאבד את זכותו לשוב אליה - הרי הוא היגר למקום אחר, שם, כנראה, יותר טוב לו.

3. מי שעזב מרצונו, איבד את רכושו. תגדיר את זה איך שבא לך, אבל הם לא היו פה, מרצונם, ומה שנשאר מאחור עבר לבעלות המדינה, כחוק.

4. לא, זו קביעה שלהם. אם אתה מעדיף להתעלם מכך, בעיה שלך.

5. בדקתי. הם מקיימים עצרות אבל גם ביום העצמאות (8.5) וגם ביום ה"נכבה" (14.5). זה אבל על עצם קיומה של מדינת ישראל.

6. ר' סעיף 5.

ושוב, אתה או שקרן או טיפש.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 07-05-2008, 12:36
  שונרא1 שונרא1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.03
אה, זה נורא פשוט אתה אמרת שהם מתאבלים על מתיהם ואילו גולשים אחרים ואני ביניהם סבורים
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אולי תבהיר היכן שקרתי"

שהאירוע המכונה "הנכבה"- דומני שזה "האסון" בערבית - לא עוסק כלל באבל ובשכול
זה מושג שלא קיים אצלהם, הם שמחים על המתים, הם מבטיחים להם 70 בתולות וכיו"ב, הם מתאבדים מרצונם החופשי - לעשרות, תוך שהם רוצחים חפי מפכל פשע, תינוקות של בית רבן, ילדים, נשים וזקנים (ואפילו את בני עמם).
הם רוצחים תאבי דם (חלקם, ובוודאי רבים מהם המשתתפים באירוע "הנכבה" המדובר בציפורי)
המבקשים להרוג אותנו רק בגלל שהם יהודים
ולכם דבריך כל כך עלובים, מגוחכים ואפילו מרושעים
אתה בהחלט מוזמן להתנצל
ויפה שעה אחת קודם!

ישן 06-05-2008, 23:44
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
מגעיל איזה חוסר רגישות מצד ארגון הימין הקיצוני, לקיים חגיגה בדיוק ביום אבלם של הפלסטינים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "רוצים למחות נגד יום הנכבה של הערבים? בואו רעבים (ותביאו שתיה או סלטים)"

יום העצמאות זה יום חג אזרחי, וצריך לחגוג אותו כהלכה האזרחית, אבל במקרה הספציפי הזה, אני חושב שאולי היה מוטב שבמקום להבעיר אש בהתרסה כנגד הפלסטינים, שאנחנו גרים במדינה עצמאית משלנו והם לא גרים במדינה עצמאית משלהם, לעשות מעשה אזרחי שמראה על איכפתיות, ולחלק מנשרים עם פרטי שגרירות ירדן בישראל, דרך אבא הלל סילבר 14 א רמת גן, מיקוד: 52506, טלפון: 03-7517722, פקס: 03-7517712. שם יוכלו כל הצועדים שרוצים להיות עם חופשי בארצם, שם הם מהווים רוב, לברר פרטים על שיבה למדינתם.

ישן 07-05-2008, 01:38
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "איזה חוסר רגישות מצד ארגון הימין הקיצוני, לקיים חגיגה בדיוק ביום אבלם של הפלסטינים."

מתוך הכתבה:

ציטוט:
אל חגיגת המנגל ההמונית צפויים להגיע מאות ואולי אלפי בני אדם, שיוכלו ליהנות מאוכל ושתייה בחינם שיחולקו במקום. ביניהם יהיו גם דרוזים ובדואים המשרתים בצבא ומבקשים לציין גם הם את יום העצמאות של ישראל.

מעניין שלערבים שמכירים במדינה זו כגם שלהם ותורמים לה כמו כולם אין "יום נכבה".

יום הנכבה הוא חגם של אלו המבקשים לחרב את מדינת היהודים
ולהקים במקומה עוד משטר ערבי בנוסף לעשרות שקיימים כבר היום.

והם ערבים פלסטינים וישראלים אנרכיסטים\קומוניסטים.

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 07-05-2008 בשעה 01:41. סיבה: ככה בא לי
ישן 07-05-2008, 19:44
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כל היום עמד שרוליק מול המחשב ושילב שירי עצמאות בצעדי מחול של מזמורי נכבה

לקראת ערב נטש את המקלדת וקרא: "ישראלה! יש חמוצים וחומוס למחר?". הוא פסע למטבח תוך שהוא ממלמל: "30 פיתות להאמר , טחינה גדולה לפטריוט, 4 דיאט קולה לglsh, סטייקים בהכשר בד"ץ בשביל מדינאי וקבאב בהכשר בג"ץ בשביל סטונד, אחד דגל ישראל ואחד ישמעאל בשביל האיזון, חולצה של הפועל ת"א וצעיף של בית"ר וספר אחד עבה שבשארה כתב בשביל הפאסון"

- שרוליק, הכל בסדר?
מחר אנחנו בפיקניק, הוא אמר. יער ציפורי, יהיה שמח.
- שכנעו אותך?
"גם וגם" הוא אמר. "מבחינה מוסרית קיימת זכות קיום לעם היהודי בארץ ישראל למרות שמבחינה כרונולוגית ניתן לכנותה פלשתתין אם כי בהבט אולטרא כרונולוגי ניתן לקרוא לה ארץ ישראל בהנחה שלא מדובר בכנען או בממלכה הצלבנית ואין יכולת להתעלם מהיגון הפרטי של הערבים על תבוסתם במלחמה בה ניסו לרוצחנו אבל אנחנו דיכאנו אותם ושכחנו את הצווי הקדום ביהדות לגבי הגר הגר בתוכנו"
-בקיצור, אתה רעב?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:25

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר