09-05-2008, 15:33
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
ודאי שאני סולח לך, אתה בסה"כ מעתיק מה שראית בטלוויזיה וקראת בעיתון...
אני תמיד מציע הרחבת דעת באופן עצמאי...
התקשורת, שאולי לא שמת לב, אבל עד לימים האחרונים הייתה מגוייסת באופן טוטאלי לטובת אולמרט,
ולפניו לטובת שרון (אחרי ששבר שמאל), אכן סיפרה לנו שמרכז הליכוד זה המטה העולמי של השחיתות.
למרבה הצער, האמת מסובכת יותר (לא בהרבה, אבל באופן שכנראה הספיק בשביל שהאמת תיראה לך
אבסורדית...) : כמעט כל מה שהיה רקוב ומושחת במרכז הליכוד (ובלי ספק היו הרבה דברים כאלה),
עבר יחד עם שרון ואולמרט לאט"ד - ומאותו רגע קיבלו חסינות מהצקות (עד גבול מסויים, שכן שחיתות
אנשי אט"ד אינה יודעת גבול, ועיתונאים משובחים כיואב יצחק לא הרפו מחשיפת האמת).
העובדה שאתה טורח להזכיר שחשודי הוא בוגר הליכוד זה בערך כמו להגיד שבגלל שבבניין ברחוב
דאקלוק גרו פעם אנשים רעים - אזי הבניין מוכתם לעדי-עד. זהו טיעון הזוי כ"כ, שאפילו היית תלמיד
בחט"ב, עדיין לא ניתן היה למצוא לו צידוק (ואני מבין שכבר סיימת חט"ב...)...
חשודי, אם לא הבנת, הוא לא איש ליכוד, ולמעשה, כל "בוגרי הליכוד", הם כיום אנשי "מחנה השלום",
למקרה שלא שמת לב (הנגבי/רוחמה/אפללו/אדרי/הירשזון/עמרי/חשודי ובעצם, מי לא?...), והליכוד
יכול בדיעבד להודות לאללה על "המפץ הגדול" שבמכה אחת ניקה את הליכוד מכמות מושחתים כמו
שמאה חקירות משטרה לא היו מנקות אותו...
עכשיו אני אהיה סבלני ואסביר לך משפט עברי שתחבירו פשוט והיה ראוי שתצליח לפענחו לבד: הימין
במדינת ישראל אינו מה שלימדו אותך בטלוויזיה. הימין זה מחנה אידיאולוגי. הוא לא משוייך למפלגה
אחת בלבד, אלא לכמה מפלגות - או לחלק מכמה מפלגות. בעבר נהג הימין כפי שנוהג השמאל כיום,
ומוכן לגבות כל מעשה שחיתות, ושמבצע מעשה השחיתות יהיה "משלנו" מבחינה אידיאולוגית. כך
נהג הימין במשחית הגדול אריק שרון. סיפורים על שחיתות שרון רצו במשך עשרות שנים והימין שתק,
בגלל ששרון היה "משלנו" - המחיר שהימין שילם על כך היה גדול (חורבן 25 יישובים), והמחיר
שהמדינה שילמה על כך היה גדול עוד יותר (השחתת מידות חסרת תקדים, והפקרה בטחונית של
הנגב המערבי). גם אולמרט נהנה במשך שנים מיחס שכזה, עוד מהימים שבהם שבהם היה ח"כ צעיר
ו"לוחם בפשיעה המאורגנת". הימין האידיאולוגי הפנים את הלקח באופן שלא כל השמאל האידיאולוגי
עשה זאת (ראויים לציון שלי יחימוביץ', אופיר פינס, וכן, גם זהבה גלאון, שמבינים שהסתמכות על
מושחת רק בגלל שכרגע הוא פועל לפי מה שנראה לך נכון, זה בעייתי מוסרי - ובסוף משלמים על כך
ביוקר).
את המשפט האחרון שלך על השחיתות אני חושש שאימצת דווקא מהרוח של כמה טוקבקיסטים
מבית אט"ד, ועשית זאת מבלי משים...
הקביעה ההזוייה ש"כולם אותו הדבר", אינה עומדת בשום מבחן של מציאות. אם כולם היו אותו הדבר,
הרי שלמושחתי אט"ד לא היה צורך לעזוב את הליכוד מלכתחילה...
|