לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2008, 02:19
צלמית המשתמש של amit2
  משתמשת נקבה amit2 amit2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "רעידת האדמה שלך מבוששת לבוא כבר שבועות, ובינתיים אתם מנסים להתנתק מאורי מסר..."

אולי גם אנחנו - כמו ריצ'רד קיפר - כבר לא מרגישים את רעידות האדמה.
הוא סיפר לעיתונאים כי אחרי 30 שנות זעזועים אבדה התחושה -
ומתחת לדרגה 7 בסולם ריכטר - זה כבר לא עושה לו את זה.
פעם - בצעירותו - דרגה 3 היתה מפמפמת את הדם -
היום, אפילו בשביל 6.8 לא אצא מהמיטה...
ב 2004 - בצונמי שהיה בדרגה 9 - והרג 225,000 בני אדם -
היה הפעם האחרונה שהרגשתי חי

קישור:
the Onion

Jaded Seismologist Can No Longer Feel Anything Under 7.0 On Richter Scale
MAY 5, 2008 | ISSUE 44·19

SAN FRANCISCO—Numbed by 30-plus years of recording more than 700,000 major and minor earthquakes, seismologist Richard Keefer, 58, told reporters yesterday that earthquakes measuring below 7.0 on the Richter magnitude scale do absolutely nothing for him anymore. "In my younger days, even something as small as a 3.0 would get my blood pumping," said Keefer, adding that once you've felt a 5.5 quake, you've felt them all. "Now I'm lucky if a 6.8 even gets me out of bed." According to Keefer, the 2004 Indian Ocean tsunami, which measured 9.0 on the Richter scale and killed more than 225,000 people, was the last time the seismologist felt alive.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2008, 02:12
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הימין למד לקח - ל-ע-ו-ל-ם לא לתמוך במושחתים, גם כאשר הם מותקפים ע"י אנשי שמאל
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "העיוורון מעביר אתכם על דעתכם"

הספין העלוב של להפוך את העסק ל"חונטת השמאל תוקפת את חשודי, הוא פתטי להחריד, בהתחשב
בכך שרק לפני שבוע הילכת עלינו אימים שאוטוטו תגרשו את תושבי הגולן ואיו"ש, כדי לסגור הסיפור...
פעם אתה רוצה שהשמאל יושיע את חשודי בתואנה שרק כך ניתן "לקדם את תהליך השלום, ופעם
אתה פונה לימין במטרה שיושיע את חשודי, ש"נרדף ע"י יחימוביץ' ושות'". איך אפשר לקחת ברצינות
ספין שכזה?
מושחתים חייבים להבעט לכל הרוחות, ולא משנה נטייתם הפוליטית (זו של חשודי היא בין כה לא ברורה,
ואין ספק שבשביל להציל עורו הוא יילך ימינה או שמאל ככל שיידרש...).

אתה פעם לחמת למען אידיאל (מול עוולות שביצע בנק לאומי), ופשוט טראגי לראות אותך לוחם למען
השחיתות באותו להט בדיוק.
ישן 09-05-2008, 11:46
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
"התקדמויות דרמטיות"
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "משטרת הגירוש לה אתה מריע תאלץ "לגרש""

התקדמויות דרמטיות אלו הביאו את מחבלי ארגוני הטרור הפלשתינים אל דלתות
כל אחד ואחד מאיתנו, תרמו תרומה ישירה לתסיסה והרמת הראש של התנועה
האיסלאמית בישראל ורק בקרבנו חיים עוד טיפשים שסוברים שהקידמה, השלום
והשלווה, המיוחלים, תלויים רק בנו ובשטח שנמסור, או לא, לאלו המצהירים בראש
חוצות מהם השגותיהם באשר "לפתרון הסופי" עבור מדינת היהודים.
מי שאינו מוכן להלחם על פתח ביתו ימצא עצמו במהרה מנהל מלחמת מאסף
בקירבת האסלה.
כל ה"פוסט ציונים" ואבירי האוטופיה האולטימטיבית יביאו עלינו את הכליה, ושום
מחקר אקדמי מלומד ומנומק למשעי לא יצליח להסביר לעם היהודי כיצד היתה
מדינה ליהודים ואיננה עוד.
ישן 09-05-2008, 12:11
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אוקיי, אז עכשיו אתה שוב "בעד השלום", ו"נגד הימין הקיצוני"...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "משטרת הגירוש לה אתה מריע תאלץ "לגרש""

ייתכן שאכן יהיה ניסיון של אולמרט לבצע גירוש - אבל אני יכול לבשר לך שבמצבו הנוכחי אולמרט לא
יכול לגרש אפילו את האפרוח שבקע מהביצה שעליזה חיברה קליפתה עם סיכת בטחון...

ה"התקדמות הדרמאטית" שאתה מתאר היא דבר צפוי עד כדי שעמום בהתנהלות המושחתת של חשודי,
אלא שהפעם זה מאוחר מדי. קריירה של שלושים שנות השחתת מידות עומדת להסתיים, ולמרות שאני
לחלוטין לא מפקפק בנחישות של חשודי לגרש רבבות יהודים (וגם יותר מזה) בכדי שיוכל להמשיך להעשיר
עצמו, ולטפל מקורביו המליונרים, הפעם אין לו אפשרות לבצע זאת.
במצבו הפלילי הנוכחי כל "התקדמות" שהוא ינסה ליזום, לא תצלח.
ישן 09-05-2008, 14:27
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הימין למד לקח - ל-ע-ו-ל-ם לא לתמוך במושחתים, גם כאשר הם מותקפים ע"י אנשי שמאל"

סלח לי אם זה נשמע כלכך אבסורדי ומשעשע...

שהרי בית החרושת למושחתים "הדור החדש"(דהיינו,אלו שאין בהם שמץ של בושה ברגע שנתפסו) הינו מרכז הליכוד.
גם "חשודי" שלנו הוא בוגר בהצטיינות של מפעל הליכוד סטייל שנות ה90.
אנא הסבר את המשפט הדבילי הזה.

"הימין למד לקח - ל-ע-ו-ל-ם לא לתמוך במושחתים"

הליכוד כיום תוקף את קדימה רק בגלל שעכשיו אולמרט והבולדוגים שלו הם אלו שנמצאים על היד המכוונת והם אלו שמקבלים את תמלוגי השחיתות.הליכוד יודע שגם ככה מחכה להם סיבוב חוזר על השחיתות החל מהבחירות הבאות אז מה הביג דיל?כל אחד נהנה בתורו.....כמו עם ילדים בגן.

נערך לאחרונה ע"י ducklock בתאריך 09-05-2008 בשעה 14:30.
ישן 09-05-2008, 15:33
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ודאי שאני סולח לך, אתה בסה"כ מעתיק מה שראית בטלוויזיה וקראת בעיתון...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "סלח לי אם זה נשמע כלכך..."

אני תמיד מציע הרחבת דעת באופן עצמאי...
התקשורת, שאולי לא שמת לב, אבל עד לימים האחרונים הייתה מגוייסת באופן טוטאלי לטובת אולמרט,
ולפניו לטובת שרון (אחרי ששבר שמאל), אכן סיפרה לנו שמרכז הליכוד זה המטה העולמי של השחיתות.

למרבה הצער, האמת מסובכת יותר (לא בהרבה, אבל באופן שכנראה הספיק בשביל שהאמת תיראה לך
אבסורדית...) : כמעט כל מה שהיה רקוב ומושחת במרכז הליכוד (ובלי ספק היו הרבה דברים כאלה),
עבר יחד עם שרון ואולמרט לאט"ד - ומאותו רגע קיבלו חסינות מהצקות (עד גבול מסויים, שכן שחיתות
אנשי אט"ד אינה יודעת גבול, ועיתונאים משובחים כיואב יצחק לא הרפו מחשיפת האמת).

העובדה שאתה טורח להזכיר שחשודי הוא בוגר הליכוד זה בערך כמו להגיד שבגלל שבבניין ברחוב
דאקלוק גרו פעם אנשים רעים - אזי הבניין מוכתם לעדי-עד. זהו טיעון הזוי כ"כ, שאפילו היית תלמיד
בחט"ב, עדיין לא ניתן היה למצוא לו צידוק (ואני מבין שכבר סיימת חט"ב...)...
חשודי, אם לא הבנת, הוא לא איש ליכוד, ולמעשה, כל "בוגרי הליכוד", הם כיום אנשי "מחנה השלום",
למקרה שלא שמת לב (הנגבי/רוחמה/אפללו/אדרי/הירשזון/עמרי/חשודי ובעצם, מי לא?...), והליכוד
יכול בדיעבד להודות לאללה על "המפץ הגדול" שבמכה אחת ניקה את הליכוד מכמות מושחתים כמו
שמאה חקירות משטרה לא היו מנקות אותו...

עכשיו אני אהיה סבלני ואסביר לך משפט עברי שתחבירו פשוט והיה ראוי שתצליח לפענחו לבד: הימין
במדינת ישראל אינו מה שלימדו אותך בטלוויזיה. הימין זה מחנה אידיאולוגי. הוא לא משוייך למפלגה
אחת בלבד, אלא לכמה מפלגות - או לחלק מכמה מפלגות. בעבר נהג הימין כפי שנוהג השמאל כיום,
ומוכן לגבות כל מעשה שחיתות, ושמבצע מעשה השחיתות יהיה "משלנו" מבחינה אידיאולוגית. כך
נהג הימין במשחית הגדול אריק שרון. סיפורים על שחיתות שרון רצו במשך עשרות שנים והימין שתק,
בגלל ששרון היה "משלנו" - המחיר שהימין שילם על כך היה גדול (חורבן 25 יישובים), והמחיר
שהמדינה שילמה על כך היה גדול עוד יותר (השחתת מידות חסרת תקדים, והפקרה בטחונית של
הנגב המערבי). גם אולמרט נהנה במשך שנים מיחס שכזה, עוד מהימים שבהם שבהם היה ח"כ צעיר
ו"לוחם בפשיעה המאורגנת". הימין האידיאולוגי הפנים את הלקח באופן שלא כל השמאל האידיאולוגי
עשה זאת (ראויים לציון שלי יחימוביץ', אופיר פינס, וכן, גם זהבה גלאון, שמבינים שהסתמכות על
מושחת רק בגלל שכרגע הוא פועל לפי מה שנראה לך נכון, זה בעייתי מוסרי - ובסוף משלמים על כך
ביוקר).

את המשפט האחרון שלך על השחיתות אני חושש שאימצת דווקא מהרוח של כמה טוקבקיסטים
מבית אט"ד, ועשית זאת מבלי משים...
הקביעה ההזוייה ש"כולם אותו הדבר", אינה עומדת בשום מבחן של מציאות. אם כולם היו אותו הדבר,
הרי שלמושחתי אט"ד לא היה צורך לעזוב את הליכוד מלכתחילה...
ישן 09-05-2008, 16:33
צלמית המשתמש של ducklock

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ודאי שאני סולח לך, אתה בסה"כ מעתיק מה שראית בטלוויזיה וקראת בעיתון..."

תשובה *כמעט* צפוייה במלואה אך שים לב שהתכוונתי בתגובתי לליכוד ולא הזכרתי את "הימין" כמחנה.עדיין,צריך להכיר בעובדות שמראות שרוב מצביעי הימין יצביעו ליכוד.אין בינינו וויכוח על זה נכון?

אין מה לעשות,ואת שיטות הפעולה של אולמרט(הטיית מכרזים ומכרזים פיקטיביים בעודו יו"ר עיריית ירושליים) הוא למד מחבריו שעזרו לו "לדחוף" את ראש העיר האמיתי של ירושליים(כן כן,גם בעלי עסקים מפוקפקים אך גם אנשי מרכז ליכוד).

העובדה שאתה חושב ש"הנגבי,עמרי וחבריהם" הם היחידים המושחתים בליכוד היא פשוט מזוויעה!הם בסה"כ מהווים קצה של חרב ארוכה ומסיבית של השחתת כל מוסד בארץ הזאת שנעשה בשיטתיות ע"י האירגון הרקוב הזה שנקרא מרכז הליכוד.מה שהייתי מצפה ממך להבין הוא,שמתחת לכל "ביגשוט" פוליטי עומדים כמה וכמה משתפי פעולה לפשעים ושחיתויות.כל זה עוד בלי לדבר על ה"פרילנסרים" שמעט מאוד מראים קירבה אל הביגשוטים ומראים יותר קירבה אל משפחות פשע וכן,גם הם בעלי כרטיס חבר מרכז ליכוד גאים.
באופן בסיסי עד מאוד,מה שקורה הוא חילופי משמרות לגבי "מי יוציא לפועל את המכרז המזוייף הבא".לא שזה משנה להמון חברי קדימה נוכחיים שכן הם ל-א ב-י-ט-ל-ו א-ת ח-ב-ר-ו-ת-ם ב-ל-י-כ-ו-ד-!-!

אתה לא עד כדי כך נאיבי לחשוב ש"הליכוד נקי" היום נכון?מה שקורה הוא,שהליכוד בסה"כ ממתין בהמון רעש וצילצולים לתורו לתפוס בידיות משרדי המדינה ו"לחגוג" בעצמו...כי הרי קדימה חגגה כבר מספיק לא?

ישן 09-05-2008, 16:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

מרכאות וסימני קריאה הם לא מסווה לבורות משוועת...
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "תשובה *כמעט* צפוייה במלואה אך..."

צר לי לבשר לך אבל הזכרת את הימין בהתייחסותך למשפט ה"דבילי", אותו התקשית להבין. לא נורא,
עבר זמן רב מאז כתבת תגובתך, וכנראה שזכרונך בגד בך...

אני שמח שיש לך מידע חם מי לימד את אולמרט את שיטות הפעולה הפליליות - חובתך לגשת למשטרה
ולדווח על כך בהקדם, אחרת אתה מסייע לדבר עבירה...

עליך להפנים שהשימוש בשמות תואר מפוצצים כמו "מזוויעה" (פלוס סימן קריאה), "ארגון רקוב", יכולים
להרשים את מעריציה של איילה חסון ואת מועדון היגאל כהנים, אבל כאן אני מתעסק עם עובדות יבשות
ומשעממות שלא מצריכות שמות תואר וסימני קריאה. ההכרזה המרשימה על כך שיש חברי אט"ד שלא
ביטלו חברותם בליכוד, ועל כן לשיטתך הם עדיין ליכודניקים, מקבילה לקביעה כאילו מרגל סורי בישראל
ראוי להיחשב ככל אזרח ישראלי...
אנשי אט"ד שמשלמים מיסי חבר בליכוד לא עושים זאת מתוך אהבת הליכוד, אלא כדי לחבל בו. העובדה
שאתה איכשהו מצליח לקנות את הרעיון הזה, אינה מדברת הרבה בזכות ההסקה הלוגית שלך...

אין לי מושג עד כמה אני נאיבי, אבל אני יודע בוודאות שאני לא נאיבי עד כדי כך שאקנה את הטיעון
האט"די האווילי ש"כולם אותם אותו הדבר", שכן מעשית לא כולם יכולים להיות אותו הדבר, ואין מפלגה
בתולדות המדינה עם כ"כ הרבה חשודים ומורשעים כמו אט"ד.
אגב, טיעון הנאיביות אכן עומד לזכותך - אבל זו לא תעודת כבוד לא להכיר את העובדות, ועדיין
להתווכח עליהן...
ישן 09-05-2008, 17:06
צלמית המשתמש של ducklock

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מרכאות וסימני קריאה הם לא מסווה לבורות משוועת..."

התייחסותי ש-ל-י(אני מתחיל להתרגל לדרכך להביע הדגשה) הייתה כלפי הליכוד שזוכה לרוב קולות מצביעי הימין בארץ.משפטך היה "הימין" כאילו שאתה יכול לדבר עבורו..אבל ניחא..נעשה לך הנחה וזהו.

את מקור ידיעותי אודות אולמרט אשמור לעצמי.מה שכן,הן אמיתיות לחלוטין(לא כי "הטלוויזיה לימדה אותי").

בעייתך היא שאתה מתקיף אותי במעשייך אתה,שהם אם כן לקרוא רק על החוד של השחיתות בקרב יוצאי הליכוד(אט"ד).מה שאתה אינך רואה,אלו כל השחיתויות שם שם למטה.הן אמיתיות אך איני יכול להוכיח אותן בדיוק כמו שאין אני יכול להוכיח לך שקראדי היה מופעל ע"י העולם התחתון..אבל אני יודע.
הנאיביות שלך פשוט לא מוסברת.כאילו שברגע שהליכוד יעלה לשילטון לא יחזרו גלגלי השחיתות של הליכוד לפעול שוב(מרכז הליכוד זה השם היפה של גוף זה).

ישן 09-05-2008, 17:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אם "ידיעותיך" לגבי אולמרט כוללות מידע על פלילים - "שמירה לעצמך" היא עבירה פלילית
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "התייחסותי ש-ל-י(אני מתחיל..."

אתה מבין, חיפוי על עבריין היא עבירה על החוק...

אני שמח שלמדת ממני להדגיש. הבה נקווה שבשלב הבא גם תלמד ממני מ-ה צריך להדגיש...

גם אם אתעלם מעוד מפגן של בורות (מרכז הליכוד זה לא שם יפה לליכוד ולא שם לא-יפה לליכוד. מרכז
הליכוד הוא אחד ממוסדות הליכוד, והוא אינו הליכוד, כשם שקומה ג' במגדל שלום אינה שם נרדף לכל
מגדל שלום...), הרי שאין דרך בעולם לעקוף את העובדה שכל החקירות הפליליות שנפתחו בשנים
האחרונות נגד אנשים הקשורים בליכוד, איכשהו מגיעות לחבר'ה שעזבו אותו. הסיבה לכך ידועה למי
שטורח לעקוב קצת יותר ברצינות אחרי ההתרחשויות, והיא נורא נורא פשוטה: עבריינים חברי ליכוד
עברו לאט"ד מכיוון שהבינו שזו הדרך לסגירת תיקים. דן וחבריו מאמינים בכנות שמי שעובר מ"הימין"
ל"שמאל" זכאי לחנינה אוטומטית, ולכן הניחו הנגבי, רוחמה ושות', שמעבר לאט"ד יפתור בעיותיהם
הפליליות והתדמיתיות.

הליכוד אינו מפלגה זכה וצחורה, אבל כיום היא זכה וצחורה ה-ר-ב-ה יותר מכל מפלגה אחרת שטוענת
לשלטון (וגם מכאלה שאינן טוענות לשלטון, כמו המפלגה של ליברמן, או ש"ס...). בליכוד אין מפקדי
ארגזים כמו במפלגת העבודה, ופריימריס מושחתים כפי שהיו שם רק לפני כמה חודשים. בליכוד אין
מצעד של עבריינים מורשעים וחשודים בפלילים, כפי שיש באט"ד או בש"ס או אצל ליברמן.
יש תמיד מקום לשיפור, אבל מבין המפלגות שיכולות להרכיב את הממשלה הבאה - הליכוד הוא
פחות גרוע באופן משמעותי, בשהוואה לשתי האלטרנטיבות - ולראייה בהנהגת הליכוד אין מי ששמר
על זכות השתיקה, בניגוד לעבודה (בוז'י הקטן שחיפה על מנהיג מפלגתו...) ולאט"ד (אולמרט
שורד תודות לשמירת שולה על זכות השתיקה, ועמרי, שכתב דוקטורט על שתיקה בחקירות...).
ישן 09-05-2008, 15:42
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
חברי הליכוד שוכחים שה"מעללים" שנחשפו נעשו בעת שאולמרט היה חבר ליכוד
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ducklock שמתחילה ב "סלח לי אם זה נשמע כלכך..."

ונהג על פי נורמה, שחברי ליכוד טובים ונאמנים (שעדין לא "נתפסו"} נהגו.

כדאי שאתם לפחות תמלאו פיכם מים.

שמעתי את הצעתו של צבי הנדל ולדעתי יש לאמץ אותה בשתי ידים, זוהי דרך המתאימה ל"העביר קו" ולצאת לדרך חדשה נקיה. כל מי שאמור "לזכות" במשרה רמת דרג, יעבור סדרת חקירות באשר למעשיו בעבר. הציבור יקרא לתרום את חלקו ולחשוף מעשים לא ראויים. מי שיעבור "טסט" זה ויבחר - יהיה פתור מחקירות, לגבי מעשיו בעבר, עד לתום כהונתו. לאחר תומה, כאשר יחזור להיות אזרח מין השורה יטופל בהתאם כאשר תקופת כהונתו לא תחשב מבחינת תקופת התיישנות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:53

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר