21-05-2008, 21:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
|
מחפש מפרט חלקי למחשב
שימושיי במחשב הם בעיקר לאינטרנט ומשחקים גרפיים כבדים.
הורדות רבות ויש צורך בעיבוד של הרבה מידע עם הרבה תוכנות שיפעלו ברקע ביחד [אני מניח שזה הצד של הזיכרון RAM].
אני צריך אך ורק מפרט חלקי.
שימו לב לחלקים אותם אני מחפש:
לוח אם. [רצוי של ASUS, שמעתי שהם טובים בנושא, חשוב שיהיה 4 סלוטים לזיכרון RAM, אולי אני אוסיף].
מעבד [core 2 duo או dual core (אשמח אם בדרך יסבירו לי מה ההבדל בין השניים) רצוי 2.2GHZ או יותר]
כרטיס מסך חזק עם לפחות 512MB. המסך הוא 17" ואני משתמש ברזולוציה הכי גבוהה בדרך כלל, אולי במשחקים זה אחרת.
זיכרון RAM. אני בעיקר מסתפק ב-2GB, אבל אם נכנס לתקציב משהו יותר טוב - אדרבה.
קורא כרטיסי זיכרון פנימי שיהיה במארז מקדימה.
מארז שקט עם מערכת קירור טובה [מאווררים] ושלא יעשה לי רעשים אחרי זמן קצר של שימוש.[אשמח לתמונה מצורפת]
אין לי צורך בציוד נוסף מפני שיש לי אותו. HDD יש לי. כרטיס קול אני לא צריך [יש בלוח אם, אין לי מערכות סאונד ברמה גבוהה שמחוברות], כרטיס רשת יש לי, צורב DVD יש לי.
אבל... אם מצאתם מערכת מחשב בחמיר טוב ויש שם מה שאני מחפש וזה כולל גם את מה שיש לי אז אין לי בעיה "להתפשר" על הדברים האלה.
בנוסף, עם המחשב אני אקנה ככל הנראה גם Windows Vista Home Premium אז אני מבקש שהמחיר לא יהיה גבוה מידי. [ד"א, מישהו יודע כמה המערכת הפעלה עולה? לא מצאתי מחירים.].
אין לי בעיה להתפשר על כסף כל עוד התמורה טובה. אבל נא לא להגזים, אני צריך את המחשב הטוב ביותר שאפשר במחיר הזול ביותר שאפשר.
טווח המחירים לכל המערכת הוא - 1000-2800. טווח המחירים אך ורק לרכיבים הנ"ל הוא: 1000-1700
אם אפשר, כאשר אתם נותנים לי את שמות המוצרים אז גם יהיה קישור לאיזה עמוד שרשום בו על המוצר [אפשר גם באנגלית] ורצוי גם תמונה [של המארז בעיקר].
אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש
אלון 
|