לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-05-2008, 18:00
  אליאור בן חמו אליאור בן חמו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.08
שאלה לעבור מחיל כללי/עובד רס"ר לשייטת 13

שלום.
אני "אליאור בן חמו , מהרצליה, אני מגוייס טרי טרי בבסיס גלילות בינתיים ממוקם כעובד כללי לא עושה יותר מדיי.
בתחילת דרכי התנגדתי רבות לשירות בקרבי למרות יכולותיי שבעל ניסיון של 4+ שנים באיגרוף תאילנדי ומכינה צבאית "צור" והשגתי שמה המון ידע ניסיון וכושר לרמה גבוהה של יחידה כגון שייטת 13, שקבעתי תור לקב"ן אמרתי לו שאני לא מסוגל להחזיק נשק וכו' אני בטוח ששמעתם כבר הכל.

בכל מקרה עשיתי את כל זה כדי לא להתרחק מהבועה שלי המסיבות , הבנות, החברים וכל זה והעדפתי לעזוב את חלום השיטת לטובת החיים הרגילים שלי שישמשיכו כהרגלם.
פניתי למ"כ שלי בטענה שאני לא ממצא את עצמי בתור אחד שיושב כל היום בבוטקה שלו עם עוד חיילים ולא עושים כלום חוץ מלזיין תשכל ולעשן אמרתי לו שאני רוצה להגיע ליום סיירות או פשוט להגיע ליחידת עילית.
הוא אמר שזה לא אפשרי ולא לא מעוניין להיכנס לזה בשל העובדה שאני כבר משרת 2 חודשים בחיל כללי ואני לא מתאים ליחידות עילית ושאני בכלל לא קרבי וסגר את השיחה איתי.

אז אני פונה אליכם ישנה אפשרות לעבור מעובד רס"ר/חיל כללי לשייטת 13 או כל יחידת עילית לסוגה מהמצב שלי?
תודה למשיבים.

http://www.biluim.co.il/main/index.php

נערך לאחרונה ע"י אליאור בן חמו בתאריך 26-05-2008 בשעה 18:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-05-2008, 21:19
  Gevaldic Man Gevaldic Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.04
BS
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Jesus Christ שמתחילה ב "נשמע כאילו יש לך מפקד..."

צ%צצ0המפקד שלך מבלבל לך את השכל.

עד שצה"ל, כגוף, לא חתםפ על מסמך שקובע שאינך יכול לעבור ליחידה קרבית אתה יכולץ

זכותך כחייל למלא 55, ותמלא אותה.

אומנם אני לא התחלתי כמישהו שביקש לראות קב"ן אלא הצבא ראה צורך בלשלוח אותי לאחד ואני התנגדתי,, עברתי המון זמן של חוסר שקט נפשי, כשידעתי שאין בי שום פסול, ואחר מאות בקשות, ופנייה למלא 55 לפחות פעמיים בשבוע, ולאחר הבטחות מכל מיני מפקדים וקציניםש ואפילו עד שהגיע לאלוף וגם הוא לאא רוצה לעזור, הצלחתי.

שתבין- 55 לא מכניס אותך לשום יחידה. זה פשוט בקשת מעבר מיחידה/חיל ובתוך כך יש את הפרוצדורה שתצטרך לעשות לגבי סעיפים שצריך להעלות ולהוריד במקביל.
רק וכאשר אושר לך טופס 55 אז תישלך לבקו"ם ומשם תצטרך לראות מהם האופציות לגבי יחידותץץץ אם תרצה יחידת עיליתת תצטרך לעבור גיבוש אם תהיה מתאים.

אתה תמיד יכול לבקש למלא 55. ונראה לי שאין כל הצדקה בלמנוע ממך את זה. אני ממליץ שתודא את החוקים לפני כל מהלך, וכך תדע מה זכיותך כחייל. בסופו של דבר הטופס שלך יזוז רק עם מישהו במשרד אצלך ירצה לעשות משהו בנידיון. לך תדע שאיזזה קצין/קצינה לא זרקו את זה לפח ואח"כ אמרו לך שאי אפשרץ תבדוק טוב טוב מה זכויותך ותראה אם יש רשלנות מצד היחידה שלך שלא מעבירה כאת הבקשה שלך כמקובלץץ

אל תתיאש, יש מספיק לוחמים מכל צבעי הקש,, כמו כן גם לוחמי יחידות מיודחדו,ת, שהגיעו לאחר המון מאמץ וביוקרטיה שהבטיחה, וגם עשתה הכל שלא יצליחו- מטבחים, אפסנאים, שץגמליםת קבניסטים וכו

עלה והצלח.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר