26-05-2008, 21:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.04
|
|
|
BS
צ%צצ0המפקד שלך מבלבל לך את השכל.
עד שצה"ל, כגוף, לא חתםפ על מסמך שקובע שאינך יכול לעבור ליחידה קרבית אתה יכולץ
זכותך כחייל למלא 55, ותמלא אותה.
אומנם אני לא התחלתי כמישהו שביקש לראות קב"ן אלא הצבא ראה צורך בלשלוח אותי לאחד ואני התנגדתי,, עברתי המון זמן של חוסר שקט נפשי, כשידעתי שאין בי שום פסול, ואחר מאות בקשות, ופנייה למלא 55 לפחות פעמיים בשבוע, ולאחר הבטחות מכל מיני מפקדים וקציניםש ואפילו עד שהגיע לאלוף וגם הוא לאא רוצה לעזור, הצלחתי.
שתבין- 55 לא מכניס אותך לשום יחידה. זה פשוט בקשת מעבר מיחידה/חיל ובתוך כך יש את הפרוצדורה שתצטרך לעשות לגבי סעיפים שצריך להעלות ולהוריד במקביל.
רק וכאשר אושר לך טופס 55 אז תישלך לבקו"ם ומשם תצטרך לראות מהם האופציות לגבי יחידותץץץ אם תרצה יחידת עיליתת תצטרך לעבור גיבוש אם תהיה מתאים.
אתה תמיד יכול לבקש למלא 55. ונראה לי שאין כל הצדקה בלמנוע ממך את זה. אני ממליץ שתודא את החוקים לפני כל מהלך, וכך תדע מה זכיותך כחייל. בסופו של דבר הטופס שלך יזוז רק עם מישהו במשרד אצלך ירצה לעשות משהו בנידיון. לך תדע שאיזזה קצין/קצינה לא זרקו את זה לפח ואח"כ אמרו לך שאי אפשרץ תבדוק טוב טוב מה זכויותך ותראה אם יש רשלנות מצד היחידה שלך שלא מעבירה כאת הבקשה שלך כמקובלץץ
אל תתיאש, יש מספיק לוחמים מכל צבעי הקש,, כמו כן גם לוחמי יחידות מיודחדו,ת, שהגיעו לאחר המון מאמץ וביוקרטיה שהבטיחה, וגם עשתה הכל שלא יצליחו- מטבחים, אפסנאים, שץגמליםת קבניסטים וכו
עלה והצלח.